Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לקעקוע קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מראש אני אומר שלא באתי כדי שיטיפו לי ויתחילו להגיד לי את החיסרונות במה שאני הולך לעשות.

כבר מלא זמן שאני רוצה לעשות קעקוע והחלטתי לעשות אחד קטן במקום קצת פחות שיגרתי(לא על הז*ן :roll:) הקעקוע שאני רוצה לעשות יהיה כיתוב פשוט בגודל של בערך 7X7 ס"מ..כמה לדעתכם יעלה ואיפה מומלץ לעשות?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי קצת הגזמתי בגודל אבל אני לא רוצה ממש קטן, כי בכ"ז זה כיתוב אז אני צריך שיבינו אותו.

http://www.haveyoubeenbitten.com/wallpapers/BiteMe_tat.gif

זה הקעקוע ואני רוצה שיהיה קצת יותר קטן-כמה יעלה בערך ואיפה יש מקום מקצועי לעשות באזור אשדוד-רחובות.

פורסם

BiteMe_tat.gif

אה! אז תגיד שאתה רוצה לקעקע את התחת!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא אמור לעבור את ה500 ש"ח.

תוודא שאתה בוחר בעל מקצוע מנוסה וטוב (לצערי אין לי המלצות לאזור שלך), לקעקע מילוי שחור הרבה יותר קשה ממה שזה נשמע.

תבדוק עבודות דומות וחפש מילוי יפה, חלק ושחור חזק, לא חצי שקוף עם מריחות וחיבורים נראים לעין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גב עליון, צד שמאל או ימין.

חוץ מזה שלטעמי הגב הוא משטח ציור מעולה לקעקועים, ככה גם לא ימאס לך ממנו.

GOT סחוג?

• אחראי פורום
פורסם

לדעתי 500-700.

למלא את כל שטח האותיות בדיו זו עבודה די ארוכה ומתישה (לשני הצדדים :cry:) ולכן לא זולה, למרות הפשטות היחסית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה לא בידיוק הכתב והצורה שאני רוצה. אני רוצה את זה פשוט יותר ולא מלא לגמרי בשחור..אני לא יודע בידיוק איך להסביר את המילוי שאני רוצה אבל זאת לא תיהיה צביעה מלאה.

פורסם

בהנחה ואתה לא מעוניין לעשות הצללות מורכבות זה לא אמור לעלות באמת מעבר -700 שקלים בהגזמה.

עצה שלי:

אתה הולך לעשות קעקוע,זה משהו שישאר איתך לכל החיים,אל תתפשר על המקום שיבצע לך אותו.

במילים אחרות,אם כבר אתה מחפש באיזור אשדוד\רחובות,תשקיע 30 דקות נסיעה ותגיע לת"א,שם יושבים כל ה"תותחים" בתחום, גם מקצועיים וגם תוכל להיות בטוח שהם משתמשים במחטים חד פעמיות וכו'.

אני את שלי עשיתי לפני מעל 8 שנים באנדרגראונד בתל אביב,עד היום הוא נראה כמו חדש,לא דהה וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

wtf? NO NOE USES SINGLE USE NEEDLES... dumb myth

they sensitize the needles in super sonic sensitizre thingy, the needles are imerresed in a special sentizing solution. and the machine vibrates so fast the solution gets into every spot, no to mention the high heat.

with that taken care of

my suggestions are:

vision , psycho, jovino and kipod

all in tel aviv.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני את שלי עשיתי לפני מעל 8 שנים באנדרגראונד בתל אביב,עד היום הוא נראה כמו חדש,לא דהה וכו'.

אצל מי באנדרגראונד?

השמן (גיא) או ההוא עם הקוקו (יעד)?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

למקעקע שלי יש סטודיו בכפר סבא והוא תותח על.

גם המחירים סבירים בהחלט!

אם אתה רוצה פלאפון פנה בה"פ.

קעקוע דומה עלה לחבר 250 ש"ח

פורסם

urban racer,

מיתוס או לא,כשאני עשיתי קעקוע המקעקע פתח בנוכחותי סט מחטים חדש,אז אל תקבע כל כך נחרצות.

לא סטריליזטורים ולא נעליים,זה לא פיטמה של בקבוק של תינוק שאמא היסטרית מחטאת,זו מחט שחודרת לך לעור ואם במקרה הבחור הקודם אותו דקרה נושא את שילוש האותיות המאיים HIV אזי אתה עלול להיות בבעייה.

לכן,לא להתפשר על מחטים שעברו סטריליזצייה,להתעקש על מחטים חדשות,זה מאוד פשוט וכל מקום שמכבד את עצמו גם יספק את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

urban,

בעוונותי יצא לי להעביר לסטריליזציה מוצרים שנגעו בהם (בכוונה) כל מיני סוגי מזיקים,

שלא קרובים ברמת הסכנה שלהם לנגיף איידס. בחלקם הסריליזציה יותר אכזרית ממה שתיארת ובכ"ז הם נכשלו.

נראה לך שמישהו ייקח סיכון ברמה כזאת? לא אומר שזה לא אפשרי, אבל אחוז ההצלחה הוא אף פעם לא 100

ובשביל מוצר חד"פ שייצורו עולה כמה עשרות סנטים, אף אחד לא יעז לקחת צ'אנס.

חוצמזה שבביקורי אצל מקעקעים דאגו להראות לי כל פעם את האריזה החדשה שהם פותחים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...