Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לקעקוע קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו עשיתי אתמול...עשיתי את זה פשוט "כשר בהשגחת הבד"ץ" על התחת בתוך מסגרת כזאת כדי שיראה כמו חותמת ויצא ממש מגניב אני אהבתי.

ועכשיו הרבה יותר חשוב-איך לטפל בזה בצורה הכי טובה?

פורסם

You need an ointment which youve probably recieved/bought from the tattoo artist who inked you.

Usually Bephanten Plus or Neocotan Silver.

My tattooist as recomended applying it 3 times a day with a very thin layer, always with clean hands(!). Tattoos are very sensitive for infections the first week. Another thing, since its on your ass which is usually covered, I'd recommend cleaning it as well before applying the ointment. A cleaning cloth (the disposble type, used on babys) with no alcohol should do.

Usualy the tattoo parlor gives instructions, follow those and u should be fine.

Most important thing is NOT to bandage the tattoo after removing the nylon/bandage. And ALWAYS treat the tattoo with clean hands and tattoo area cleaned.

Ah, DONT SCRATCH THE TATTOO. It'll itch like a motha, dont scratch it, ever. Well, At least untill its healed :roll:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה, למקעקע לא היה משחה אז חבר שלי יביא לי עוד שעה ואתחיל למרוח..

מותר להתקלח במים חמים (לא ממש חמים אבל גם לא פושרים)? כי מישהו פעם אמר לי שאסור וחייב רק פושרים (אין לי בעיה עם זה אבל פשוט אם אפשר חמים אז למה לא?)

פורסם

נשמע כמו משהו שאתה הולך להצטער עליו עוד כמה שנים...

בכל מקרה, תתחדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין סיבה שאני אצטער על זה...זה במקום המסויים הזה כדי שאני לא אצטער עליו. המקום הזה לא חשוף כל הזמן ואם אני בוחר שלא ידעו שיש לי קעקוע אני פשוט לא מראה, ואני לא מתייחס לזה יותר מידי כל הזמן, לפעמים בשירותים אני מסתכל על זה צוחק וממשיך כאילו כלום לא קרה אני לא מייחס לזה יותר מידי חשיבות.

פורסם

Great idea, cant say I'm crazy for the work but, no one asked me. whatever.

Anyway, warm water is fine,the only thing thatll happen is that itll burn like having a burn or a rub under hot water (body recognises the tattoo as a sort of Rubbing, like the one you get from sliding on a pavement). Just try to take short showers. Yes i know it hard, but think what happen to new wound under allot of water (it gets a bit swollen) and that *might* make the tattoo bleed out ink. So shorter is batter. I actually wrapped my inks with wrapping nylon for each shower and cleaned it seperatly after each shower, but mine are waaaaay bigger then yours and needed allot more attention

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...