Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי מהסאני שלי כבר אז היום מכרתי אותה ברוך השם במחיר שווה לכל כיס אחרי שנה וחצי שהיא אצלי.

עכשיו הגיע הזמן להתקדם לרכב שנתון 2003 ומעלה כי צריך להתקדם בחיים.

החשבה הראשונה הייתה A3 או לאון טורבו אבל אחרי חשיבה ארוכה ואחרי חישובים הבנתי שלחייל לא כלכלי להכניס את עצמו לרכבים כאלה.

אבא ממליץ בחום על מאזדה שלוש היה לאבא A3 והוא מכר למרות שהוא נהנה איתה אבל הוא אומר אין על היפנית הפשוטה והקלה לתחזוק.

עכשיו השאלה שלי היא מה היה ההבדל בין המאזדה שלוש למונדאו 2004-5 מבחינת טיפולים שוטפים ואחזקה שוטפת כי נראה לי שאפשר להיכנס כבר לנעלים גדולות ולהביא מונדאו כי המחירים שווים השאלה מה יותר שווה הפורד או המאזדה ?

פורסם

מה התקציב? ומה הדרישות בדיוק (קומפאקט? משפחתית? מנהלים? את כולם העלת לא הבנתי בדיוק לאן אתה חותר). תשמע, קודם כל, יש הבדל גדול בין אחזקת אודי למאזדה, אבל לעומת זאת ההבדל בין אחזקת פולקסווגן, סקודה, סיאט לא מאוד מאוד שונה מאחזקת מאזדה, ואני יתן לך גם סקופ שהמאזדה לא תיהיה בהכרח אמינה יותר מנגיד אוקטביה.

אתה חייל משוחרר אין לך מה להחזיק ספינה אלא אם כן אתה מסיע עוד כמה אנשים, אני נסעתי על 626 בעיקר לבד או מקסימום 2 אנשים איתי, וסתם סבלתי מהגודל והצריכה. אני טיפלתי במאזדה במורשה, ואני יכול להגיד לך שהטיפולים שאני שילמתי לא היו הרבה יותר זולים או זולים בכלל מהגולף של אמא שלי.

הצריכה של המונדאו עם מזגן היא איומה, חבל לך בתור חייל משוחרר להתעסק עם צריכת דלק כזאת, אם כבר אתה בוחר באחת מן השתיים במצב שלך הייתי הולך על המאזדה 3, אבל חבל שרק אלו האופציות כי נראה שהתקציב שלך גדול ואפשר לעשות הרבה יותר עם הכסף...

פורסם

התקציב הוא 55 נושק לשישים אלף לא כולל העשריה ליישור קו וביטוח .

כשאני נוסע ואני נוסע הרבה בסביבות ה600 קילומטר בשבוע בגלל עבודה ויציאות אני נראה לי מעדיף לנסוע באוטו עם מנוע שלא יעשה יותר מדי בעיות נשימה ושיעבוד די קשה על נסיעות

פורסם
התקציב הוא 55 נושק לשישים אלף לא כולל העשריה ליישור קו וביטוח .

כשאני נוסע ואני נוסע הרבה בסביבות ה600 קילומטר בשבוע בגלל עבודה ויציאות אני נראה לי מעדיף לנסוע באוטו עם מנוע שלא יעשה יותר מדי בעיות נשימה ושיעבוד די קשה על נסיעות

תראה גם אני הייתי באותו מצב, נסעתי לא מעט והייתי עם מנוע 2 ליטר ורכב משפחתי (או מנהלים, או משפחתית גדולה, תגדירו איך שאתם רוצים את ה626) ואני יכול להגיד לך שזה פשוט לא היה נוח בכלל. ביציאות קשה לך יותר למצוא חניה בתור העיר, הצריכה לא מאוד טובה, והביטוח גם די יקר כי גם אני נהג צעיר.

אם אתה רוצה מנוע גדול ברכב לא מאוד גדול אתה יכול תמיד לקחת לעצמך 147, בתקציב שלך אתה יכול למצוא את ה147 הכי מלוקקת ושמורה שיש בסביבות שנתון 02. לא רכב גדול מדי, המון פוזה והמון הנאה מהנהיגה. הביטוח יקר אבל אחרי הכל השארת לעצמך כסף בצד לביטוח ויישור קו סביר להניח שלא תצטרך, ככה שזה מתקזז.

פורסם

כן אבל אלפא 147 זה טיפולים יקרים ויוקרתיים ולא בא לי על זה בתקופה הקרובה אני מחפש רכב לשנה וחצי הקרובות שלא יאבד מהערך שלו ושיתן תתמורה הכי טובה שלפי דעתי זה המאזדה או הפורד למרות שאמרו שהפורד יקרה מהמאזדה בכל קריטריון

עוד אופציה היא סובארו b4 נראה לי

• תוכן חדש...