Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון של פוליש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי קטע קטן של שריטה בדלת עם פוליש גס.. לא רק שלא הוריד גם השאיר לי כמו קטע מת כזה קצת דהוי..

השאלה שלי היא אם לעשות על זה פוליש עדין ואז וקס או שלא לגעת בזה לקחת לפחח וזהו..

איזה שריטות הפוליש גס אמור לכסות? ויש לי עוד שאלה אם אני רוצה לעשות פוליש וקס לרכב.. קודם לעשות פוליש גס במקומות שיש שריטות ואז פוליש עדין כל הרכב כדי שיחליק את הצבע ואז וקס? איזה דברים אפשר להוסיף שיהיה אקסטרא מבריק?

פורסם

אסור לעשות על צבע מטאלי פוליש כל כך גס!

אתה כנראה פגעת בלקה.

תנסה לקנות מסיר שריטות של טרטל וקס בבקבוק הירוק. הוא פוליש יחסית עדין תנסה לעבור שם באזור יכול להיות שהוא יתקן לך את הנזק והכתמים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש שני סוגי פוליש .

גס לצבע רגיל ועדין לצבע מיטלי .

תמיד , גם כשמדובר בצבע רגיל תתחיל בפוליש העדין .

עשה זאת בתנועות סיבוביות ואחר כך ווקס .

עבודה טובה וחומרים טובים יחזירו את הברק .

להבא תלמד - קודם מתחילים באקדח ואח"כ בתותח .

• תוכן חדש...