Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר, בעודי נוסע באיטיות בנתיב המיועד לפנייה שמאלה (מעין מפרץ), הגיח משום מקום נהג מונית ו"חתך" אותי לפני הפנייה. כתוצאה מכך האזור שלפני הכנף הימנית הקדמי שקע פנימה וכל הצבע ירד כתוצאה מהשפשוף. הנהג טען שלא ראה אותי והבין שמדובר באשמתו. הוא ציין שאין לו ביטוח מקיף אלא רק ביטוח צד שלישי (הוא אמר ביטוח צד שלישי של 5000 שקל ולא הצלחתי להבין על מה הוא מדבר) והציע שהוא פשוט ייקח אותי לפחח שהוא מכיר וישלם על כל התיקון. אמנם הרכב הוא לא רכב חדש אבל לא מתחשק לי לקחת את הרכב לפחח חאפר שיעשה עבודה גרועה ואני אשלם על זה במראה של האוטו (דבר שלא קרה באשמתי מלכתחילה).

אציין שאין לי יותר מידי ידע לגבי סוגי הביטוח והפעלה של הביטוח בזמן תאונה,וזו הסיבה שאני צריך עצה טובה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות. לי אין ביטוח מקיף גם כן, אלא רק ביטוח צד שלישי.

ברצוני לדעת האם כדאי לפעול דרך חברת הביטוח במקרה שכזה, וכמה דמי השתתפות עצמית אני עשוי לשלם במקרה שכן (אם אפשר בכלל לדעת). לחלופין, האם כדאי פשוט לסגור את זה בצורה שהוא הציע. באיזה אופן אני אוכל לפנות לפחח שאני מכיר ולסדר את הבעיה עם השתתפות חלקית בהוצאות? הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

הוספתי תמונות כדי לתת סדר גודל.

תודה מראש לכולם!

25012010.jpg

25012010(001).jpg

פורסם

שיפשוף לא רציני, עבודת צבע ופחחות קטנה עד 1500 שקל.

לטעמי לא כדאי להפעיל ביטוח, ההשתתפות תעלה סכום דומה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נהג המונית בעצם מודה שזו אשמתו בזה שהוא מציע לך תיקון על חשבונו.

תבקש הצעת מחיר מפחח טוב ותראה אותה לנהג המונית. אם הוא ירצה לשלם מכספו זה עניין שלו, כי אם הוא יפעיל ביטוח הוא כנראה יצטרך לשלם השתתפות עצמית ועליית פרמיה בשנים הבאות. על הביטוח שלך זה לא ישפיע פשוט כי אתה לא אשם, וגם אם הייתה אשמתך לא היית יכול לתקן את רכבך, משום שזו כל המהות של צד ג' - לא מכסה נזק לרכבך.

בכל מקרה אל תודה באשמה אם אתה באמת מאמין שזו אינה שלך, כי הודאה כזו יכולה לשמש נגדך בתביעה/משפט.

פורסם

זה מה שאני אעשה ככל הנראה.

מאז עוד הספקתי לדבר איתו ולהגיד לו את זה, והחוצפן הזה עוד אומר לי שהוא עוד יכול לא להכיר בזה.

בסופו של דבר סגרנו על זה שהוא יבוא איתי לפחח שאני בוחר.

סתם שאלה: אם הוא באמת מתנער מאחריות? איזה הוכחות יש לי בדיוק כדי להוכיח שהוא עשה את זה?

נראה לי שיצאתי קצת דביל.. הייתי צריך לצלם את שני הרכבים אחרי שזה קרה.

תודה לכל מי שעזר.

פורסם

אתה עדין יכול לצלם את הרכב שלו אם אתה נפגש איתו מחר.

סביר מאוד להניח שהוא את המונית לא יתקן עד מחר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה שהנהג אמר לך זה שאין לו ביטוח מקיף אלא צד ג' בלבד, זאתא ומרת שהוא אחראי על נזקים שהוא גרם לרכבים אחרים.

תלכו (עדיף תמיד ביחד), כדי שהוא יראה שאתה לא מתקן על חשבונות לנזקים אחרים לפחח שאתה סומך עליו ותגמרו עניין.

אגב, השבר שיש לך מתחת לפנס אני רואה שגם ל-306 יש את הבעיה הזאת, כי אני רואה הרבה סיטרואן ברלינגו ישנות שחסר להם החלק מתחת לפנס הקדמי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי, לא מדובר בדפיקה כ"כ מסובכת, עדיף לך ללכת איתו לאן שהוא רוצה ושהוא ישלם מאשר להתחיל לריב איתו ללכת לאן שאתה רוצה ובסוף אולי הוא לא יכיר בך ותתחיל ללכת איתו לבית משפט.

זה מה שאני הייתי עושה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

עדכון-

ניסיתי להשיג את הנהג המדובר היום בגלל שדיברנו בערך על יום רביעי כיום מתאים ללכת ולסגור את העניין אצל הפחח. אחד הטלפונים היה לא זמין ובשני לא ענה, לכן השארתי הודעה. שלא להפתעתי, כחצי שעה מאוחר יותר כשניסיתי שוב, גם הטלפון השני היה לא זמין. עקרונית אני מתכוון להמשיך ולנסות מחר, אבל רציתי לשאול מה אני עושה במידה והוא ממשיך להתחמק בצורה זו או אחרת?

את זה שלא יצאתי כ"כ חכם מהמקרה הבנתי כבר, כי לא דאגתי לקחת ממנו את פרטי הביטוח, אלא רק את מספר הרכב. מעבר למספר הרכב יש לי את כרטיס הביקור שבו השם שלו ושני מספרי נייד שכנראה משמשים אותו לצורך העבודה (מבצע שליחויות ודברים דומים). עקרונית קשה לי להאמין שאת הטלפונים הוא ישאיר כבויים כי בסה"כ דרכם משיגים אותו, אבל להתחמק הוא כן יכול. מה האפשרויות שעומדות בפני במקרה כזה? יש אפשרות להשיג את הפרטים שלו דרך מספר הרכב? להגיש תלונה במשטרה?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

פנה לתחנה שבה הוא עובד ובקש את עזרת הסדרן.

וכאמור: ההשתתפות העצמית שלך בכל אופן לא תעלה בגלל שיש לך ביטוח צד ג', וגם בגלל שאתה בכלל לא אשם בכל הסיפור הזה.

אם פתאום הוא מתנער, תקן את הנזק על חשבונך ותבע אותו בתביעות קטנות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וסתם טיפ קטן, תקליט איתו את כל השיחות ותנסה להוציא ממנו הודעה שהוא נכנס בך כך שתהיה לך איזשהי הוכחה למקרה שתצטרך לתבוע אותו.

פורסם
וסתם טיפ קטן, תקליט איתו את כל השיחות ותנסה להוציא ממנו הודעה שהוא נכנס בך כך שתהיה לך איזשהי הוכחה למקרה שתצטרך לתבוע אותו.

+1.

היית צריך לעשות זאת עוד כשהוא דיבר איתך והודה. במיוחד כשאמר "אני עוד יכול לא להכיר בזה". אם תגיע (כמוני) לבית משפט לתביעות קטנות, השופט מאד "ישמח" לשמוע אותו אומר דבר כזה.

אבל לא בוכים על חלב שנשפך, מה גם שכלום עדיין לא אבוד.

אם תתכנן מראש מהלך שיחה איתו, משהו בסגנון "חשבתי על העניין ואם אתה רוצה נלך לפחח שלך תשלם ונגמור" או "יש לי פחח לא יקר, אם אתה מוכן לבוא איתי ולבדוק כמה יעלה לתקן את הנזק שגרמת לי" או משהו בסגנון.

או פשוט לומר לו "הקלטתי את כל השיחות שהיו עד עכשיו" ולהקליט את תגובתו (למשוך אותו לשיחה ארוכה על זה שהוא אשם) או שהוא פשוט יבין שהוא "נתפס" ויאות לשלם.

ותתקשר מחסום. או מטל' שהוא לא מכיר עדיין. הוא יחשוב שזה מישהו שמזמין נסיעה. :)

הנזק באמת לא רציני. אל תתרגש.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...