Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי לרכב שלי בדיקה במכון בדיקה תגידו לי עם התקלות שמצאו הם אכן בסדר.

1.מנוע 2.מערכת קירור 3.מערכת דלק 4.מערכת הצטה-לחץ דחיסה לא זהה,נקישות גל זיזים,דליפות ובלאי מטבעות הבוכנה,ורעשים ונקישות פנימיות,תושבות מנוע פגומות,גלגל מותח רצועה רועש חיישן למדה/חמצן-דרוש תיקון.

5.מערכת פליטה-תקין.

6.סרן קדמי ומערכת היגוי-חופש במערכת היגוי ,דרוש כיוון ותיקון זויות גלגלים.

7.קפיצים-בולמי זעזועים קדמיים ואחוריים חלשים.

8.העברת כוח-גומיה/ציריה פגומה,שילוב הילוך באיחור נקישה בשילוב הילוכים מערכת הנעה/ציריות.

עכשיו השאלה שלי עם זה דברים שבדרך כלל רושמים במכון בדיקה על כל רכב או שיש פה דברים שהרכב לקוי באמת,כיאמרולי שמכוני בדיקה מפחדים שיבעו אותם אז הם יותר מידי מנפחים!

יש לציין שמדובר בפיג'ו 206 שנת 2000 1.4 139000 ק"מ

פורסם
עשיתי לרכב שלי בדיקה במכון בדיקה תגידו לי עם התקלות שמצאו הם אכן בסדר.

1.מנוע 2.מערכת קירור 3.מערכת דלק 4.מערכת הצטה-לחץ דחיסה לא זהה הלחץ שאמורים לי ליצר 4 הצילנדרים לא שווה כשהוא אמור להיות שווה,נקישות גל זיזים לא תקין לא יודע בידיוק איך להסביר,דליפות ובלאי מטבעות הבוכנה חוסר איזון ב-4 צילנדרים נובע מכך שיש בריחת לחץ בגלל רינגים שחוקים,ורעשים ונקישות פנימיות בוכנות נוקשות,תושבות מנוע פגומות החלפת תושבות מנוע,גלגל מותח רצועה מותחן הרצועה עומד לגמור את חייו רועש חיישן למדה/חמצן-דרוש תיקון דרוש החלפת חיישן למדה.

5.מערכת פליטה-תקין.

6.סרן קדמי ומערכת היגוי-חופש במערכת היגוי ,דרוש כיוון ותיקון זויות גלגלים. דרוש כיוון פרונט

7.קפיצים-בולמי זעזועים קדמיים ואחוריים חלשים. דרושה החלפת 4 בולמים

8.העברת כוח-גומיה/ציריה פגומה ציריה נוקשת גם אותה צריך להחליף,שילוב הילוך באיחור נקישה בשילוב הילוכים מערכת הנעה/ציריות.

עכשיו השאלה שלי עם זה דברים שבדרך כלל רושמים במכון בדיקה על כל רכב או שיש פה דברים שהרכב לקוי באמת,כיאמרולי שמכוני בדיקה מפחדים שיבעו אותם אז הם יותר מידי מנפחים!

יש לציין שמדובר בפיג'ו 206 שנת 2000 1.4 139000 ק"מ

עם אתה מתכוון לקנות את הרכב, נדרשת פה השקעה דיי רצינית.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...