Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כמו שכתבו כאן לפניי והפכו את הפורום הזה לפורום ייעוץ זוגיות ומיניות, אני מבקש את העזרה הפעם.

הכרתי מישהי, אנחנו מדברים כבר כמה שבועות בטלפון כל יום שעות ועל פי מה שזה נראה - הולך להיות טוב.

היום צריכים להיפגש, השאלה זה לאן? מחיפה\קריות.

עד עכשיו עם כל מי שיצאתי הלכנו לבית קפה שזה דיי מעפן לדעתי אבל מה לעשות - זה מה שמקובל.

אחרי שיחה עם הבחורה המיועדת, הבנתי שהיא בראש שלי ושנינו לא כלכך מעוניינים ללכת למקובל ולא רוצים בית קפה אלא למשהו שובר שגרה ושובר קרח עם כיף\צחוקים\משהו משותף או תחרותי לדוגמא.

- ללכת לבאולינג\סנוקר- לא מתאים והיא גם לא רוצה.

- סרט -בטח שלא, אי אפשר לנהל שיחה.

- בתי קפה\פאבים למינהם - לא מעוניינים.

- ללכת לטייל בים זה אפשרות טובה - הבעיה שממש קר ולכן זה לא רלוונטי.

- מה שנשאר זה לטייל בקניון כמו מפגרים ולהסתכל על חנויות (אני לא מעוניין).

- ו\או לשבת בספסל ליד הבית שזה עלוב וקר ועוד סיבות שלא צריך לפרט.

בקיצור- אובדי עצות, אם יש למישהו רעיון למשהו ממה שכתבתי שלא נראה עלוב, וזה להיות בערב -אני אשמח לשמוע כמה שיותר מהר.

תודה מראש,

אוהד.

*גילאים: 18-22.

*אין ממש הגבלת מחיר, אבל נישאר באזורים השפויים של המחירים המקובלים לדייט ראשון מבלי להיסחף ולהגזים(נניח 100-150?).

פורסם

ידעתי שירשמו את זה וזה האמת אפילו עלה לי לראש אבל היא לא כזו וזה עדיין לא מתאים,

אשמח לתשובות קצת יותר רציניות.

השעון מתקתק, הערב מתקרב ואין לי מושג מה לעשות!

תודה,

אוהד.

פורסם

בעקרון דייט טוב יהיה טוב גם בבית קפה הכי נדוש בעולם, הגיוון והמקוריות מסביב רק יכולים להוסיף, אבל הם בהחלט לא עירבון להצלחה.

בכל מקרה,

אני תמיד אהבתי לנסוע נסיעה ארוכה בדייטים, איכשהו תמיד השיחה זורמת בנסיעה.

סעו למקום קצת יותר רחוק, אני הייתי אומר סעו לנתב"ג, שתו שם קפה, תמיד כיף להרגיש כאילו נוסעים לחו"ל ולספוג קצת אווירת שדה תעופה.

בדרך חזרה תעצרו לפנקייק טוב.

קח כמה דיסקים טובים לדרך ותגיד לה גם להכין כמה דיסקים, ככה בטוח יהיה על מה לדבר.

אולי תתפסו קצת גשם בדרך, יוסיף לאווירה.

או שפשוט תלך לכפיות בחיפה, אחלה בית קפה ויש שם את הסלטים הכי טריים שאכלתי מאודי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

משהו שעבד לי יפה.. אתה יכול לחפש איזה סטנדאפ במוצ"ש לא חסר באיזור הצפון, קצת לשבור את הקרח ואחרי זה לשבת על איזה קפה.

פורסם
אתה יכול לחפש איזה סטנדאפ במוצ"ש לא חסר באיזור הצפון, קצת לשבור את הקרח ואחרי זה לשבת על איזה קפה.

מסכים. חוץ מהקטע של לשבור קרח ואח"כ לשבת על קפה. אני אישית לא מוצא משהו כייפי בלשבור קרח או בלשבת על קפה.

אפשר לעשות משהו דומה, ללכת לסטנד אפ ואחרי שאתם קצת יותר חופשיים מבחינת שיחה, ללכת לשתות קפה בכייף.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סטאנדאפ זה נחמד, לי באופן אישי נשמע טוב אבל במה זה שונה מסרט? התכוונתי לעשות דברים ביחד, סטאנדאפ זה לשבת על כיסא שעה ולשמוע אחרים צוחקים.

זה יכול להיות טוב כאופציה לפגישות יותר מתקדמות מאשר ראשונה.

עוד הצעות?

אני האמת חשבתי על באולינג של איזה זה חצי שעה שיהיו קצת צחוקים ומשם לקפוץ לשתות משהו הבעיה שהיא לא רוצה.

נסיעות ארוכות חשבתי על משהו אבל בטח לא לנתבג, משהו יותר קרוב?

אולי טיילת יפה באזור חיפה\קריות? (לא נהריה) עם איזה גלידריה? הבעיה שממש קר (לי באופן אישי לא אכפת אבל היא בחורה וזה ידוע שכל בחורה חיה כ5 מעלות מתחת, בקיץ נעים להן בחורף קפוא להן).

עוד הצעות?

אוהד.

ביגבאג - אייס קפה זה אותו רעיון בדיוק כמו לשבת בבית קפה, כל הרעיון זה להימנע מבית קפה לא חשוב מה מזמינים שם.

פורסם

ביגבאג - אייס קפה זה אותו רעיון בדיוק כמו לשבת בבית קפה, כל הרעיון זה להימנע מבית קפה לא חשוב מה מזמינים שם.

ההודעה היית מכוונת ליאשה( רציתי לצטט אבל פחדתי שיסקלו אותי:shock:)

התכוונתי לשבת על אייס קפה, מילולית :-)

ככה הוא מדלג על פעולת שבירת הקרח, שכבר נעשתה בתוך הקפה.. וגם להתנסות בישיבה על משהו קר במקום חם, שכמו שציין הוא לא אוהב.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

יש את המדרחוב בזכרון, בפעם האחרונה שביקרתי שם בשבת היה קצת רדוד, אבל יש שם גלידה טובה ואפשר לשבת בפאב ההוביט.

תשמע, כמו שכבר אמרתי בשרשור אחר בנושא בילויים, אתה נמצא בחיפה, זה לא ניו-יורק, וגם בניו-יורק רוב הסיכויים שבדייט יוצאים לבית קפה או לפאב, יש אופציות כמו מוזאונים או גלריות שפתוחים בלילה או פארקים גדולים, אבל שוב, בחיפה אין, וגם לא באזור.

ובכל מקרה, דייט טוב יהיה טוב בזכות הכימיה בינכם ללא שום קשר לסביבה. הסביבה זה כמו כסף - יכול לעשות את החיים קלים יותר :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון - מה שכתבת זה ברור ואת זה אני יודע, העניין הוא אבל לצאת משגרה ושהדייט לא יהיה כראיון עבודה, אחרי הכל אנחנו כבר מכירים ומדברים חודש, בקשר למדרחוב בזכרון כבר הייתי שם, סתם נסיעה ארוכה יחסית בשביל משהו שהוא לא להיט ולא אהבתי, ההוביט נחמד אבל גם לא מי יודע מה.

בכל מקרה אם יש לאחרים עוד מקומות להציע- אני אשמח לשמוע.

אולי כן בית קפה אבל קצת פחות שגרתי, אולי מקום מעניין\נחמד לשבת\כיף לשבת?

תודה,

אוהד.

פורסם
אתה יכול לחפש איזה סטנדאפ

לשלוח אותו לסטנד-אפ בדייט ראשון זה כמו להעמיד אותו מול כיתת יורים.

כל סטנדאפיסט מתחיל מייד יראה שזה דייט ראשון, והם ישמשו חומר בעירה להופעה. מסכן. אני מקווה שהוא הספיק לקרוא את ההודעה שלי לפני שיצא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עולה לכרמל, לוקח גלידה איתה בגלידריה או יוגורט והולכים לטייל בטיילת לואי. עובד תמיד, בחורות מתות על זה. תדאג שהילדה תביא מעיל שלא יקפא לה ה*חת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...