Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים לסגור על הרכב הבא:

פורד פוקוס 2007, 80 אלף קילומטר.

הרכב ללא תאונות, שמור מאוד מאוד, ממש כמו חדש.

נסעתי עליו אתמול, הוא מרגיש ממש טוב על הכביש, נוח, האצה שלו לא כזאת גרועה כמו שהרוב אומרים.

מה אתם אומרים?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסענו אני ואימא שלי ואבא שלי צריך לראות את הרכב היום \מחר תלוי מתי הוא יספיק לחזור מהעבודה.

אבל כמעט בטוח שניקח אותו.

פורסם

כבעל פוקוסים בעבר,בהווה, וכנראה גם בעתיד אני יכול לתת לך חוות דעת ממקור סופר ראשון.

אתה יודע מה? הייתי שמח למדוד את הפוקוס במיאוץ של נהג מוצע יחד עם כל רכב אחר 1.6, אתה תופתע.

נכון שיש זריזות ממנה, ונכון שהיא לא מכונת רמזורים, אבל המקסימום שתמצא את עצמך, הוא בפער של מכונית- שתיים, וזה אם תדביק את הדוושה לשטיח ומול "מלכת רמזורי הליסינג" - הקורולה 1.6.

ועכשיו תשאל את עצמך אם זה מה שאתה עושה כל היום - סביר להניח שהתשובה שלילית.

ענה פה יפה ג'רמי, נקודות התורפה יהיו בעיקר בעליות ארוכות ,ועם רכב עמוס. מעבר לכך הרכב נוח מאד מאד, מרווח מאד,

מאובזר סביר, אמין מאד, ובעל טיפולים סבירים ביותר.

תתקל בחוסר כוח? השתמש בטיפטרוניק שיתן קצת זריקת מרץ (האוטו לא יהפוך לרקטה - זה נכון). אגב, אתה משווה לC4, ובהתייחס למיאוצים בלבד (ללא שום קשר לדברים אחרים), לא מדובר על איזה רכב שידביק אותך לכסא לעומת הפוקוס. גם התיבה

שלו לא בעננים. בטיול האחרון לצפון, בעליות ופיתולים מכיוון קריית שמונה לכיוון נווה אטי"ב והחרמון, מה שלא עשיתי לא הצלחתי לברוח עם ה308 (שלה 120 סוסים?) מאבא שלי שהיה עם הפוקוס החדשה שלו אחרי. לא השתוללנו אבל כיוון שהיתה שעת בוקר מוקדמת והכביש ריק לחלוטין, טיפסנו מהר בסיבובים (התיבה זהה ומכאן ההשוואה)

אגב, לא יודע איך אתה תקציבית, אבל אם באפשרותך לקחת את הפוקוס שאחרי מתיחת הפנים (2009, אולי גם 2008?), הרכב עדיף משמעותית מאד מאד מבחינת בידוד רעשים ונסיעה רכה שקטה ונעימה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה רבה לך על הממלצה.

סך הכל אנחנו מאוד מרוצים מהרכב.

אני חושב ה07 הזאת ממש מציאה, היא שמורה מאוד ממש כאילו יצאה עכשיו מהחנות.

אפילו פגיעות קטנות בצבע אין לה.

אני חושב שאנחנו סוגרים על זה, למרות שאין לה ESP.

תודה רבה על הביקורת, הרגעת אותי.

פורסם
אכן , אני רואה את מרבית בעלי הפוקוס והקורולה מבצעים מאוצים בין רמזורים..

ל 99% מהנוהגים ברכבים הנ"ל אין מושג אמיתי על יכולות הרכב , שלא לדבר על האצות ברמזורים.

אי לכך, וכמכלול שלם ולא מנוע \גיר הפוקוס עדיפה, מה עוד שהיא מצוידת ב 6כ"א + ESP כאשר הקורולה המצוידת נטולת ESP בחלק מהדגמים ומציודת ב2 או 4 כ"א כתלות בדגם.

אני לא יודע מה איתך אבל אם אני משווה את זה לתחום המחשבים,אני לא אקנה מחשב איטי רק בגלל שהוא נוח ויפה לשימוש,אם אני כבר מוציא כסף,אני רוצה את המקסימום שהכסף שלי יכול לקנות.

אגב,תנסה לנסוע על הפוקוס בעומס,4 אנשים הרכב לא סוחב כמו רכב כבד עם מנוע 1000.

לגבי "מלכת הליסנג" כמו שנאמר פה,הקורולה רכב ממוצע משפחתי אבל זריז,אני יכול להבטיח לך שבבדיקת תאוצה ברמזור,הקורולה משאירה אפר ואבק מול הפוקוס,וזה לא מדובר על רכב שתיים,וזה אני יודע כי יש לי בבית אחת,ותחת עומס בכלל אין מה לדבר.

זאת דעתי בעניין.

סה"כ רכב טוב אבל איטי להחריד בהשוואה לרכבים מקבילים.

אם זה מספק אותך אז בבקשה,תתחדש ותהנה.

נ.ב אני לא מבין למה לא לנסות נסיעת מבחן על הקורולה או על ההונדה לפני שאתה קונה רק כדיי להיות שלם עם עצמך(לא נראה לי שאתה שלם עם עצמך עד עכשיו),במקום לשמוע מה יש לזה או להוא לאמר בעניין,למה שלא תבדוק את זה ממקור ראשוני.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני חושב שהפוקוס סך הכל בסדר, עד עכשיו הייתה לנו מיצובישי סופר לנסר.

העיקר שאימא שלי ממש מרוצה, היא תמיד רצתה פוקוס \ קורולה, רק שקורולה לא כ"כ מצאנו.

עשיתי נסיעת מבחן אני ועוד 2 מבוגרים ברכב, הוא סחב בסדר גמור על אוטומטי [לא טיפטרוניק] והאיץ בסדר גמור.

אני חושב שזה מספיק, בכל מקרה הואיותר בטיחותי מהסיוויק והקורולה.

פורסם

הרכב לא עגלה בכלל ואפילו (יחסית) מהנה לנהיגה(יציב מאוד) מה שכן הוא מרגיש קצת כבד ואני לא מבין למה לא ללכת על גרסאות ה-2 ליטר?(C4 פוקוס) עוד קצת צריכת דלק אבל רכב חזקים משמעותית ,יש ל-C4 מנוע 1.6 טורבו שפותח יחד עם BMW רכב חזק וחסכוני (לא יודע מה מחירו אבל אופציה מעניינת).

פורסם
אני לא יודע מה איתך אבל אם אני משווה את זה לתחום המחשבים,אני לא אקנה מחשב איטי רק בגלל שהוא נוח ויפה לשימוש,אם אני כבר מוציא כסף,אני רוצה את המקסימום שהכסף שלי יכול לקנות.

לגבי "מלכת הליסנג" כמו שנאמר פה,הקורולה רכב ממוצע משפחתי אבל זריז,אני יכול להבטיח לך שבבדיקת תאוצה ברמזור,הקורולה משאירה אפר ואבק מול הפוקוס,וזה לא מדובר על רכב שתיים,וזה אני יודע כי יש לי בבית אחת,ותחת עומס בכלל אין מה לדבר.

זאת דעתי בעניין.

נ.ב אני לא מבין למה לא לנסות נסיעת מבחן על הקורולה או על ההונדה לפני שאתה קונה רק כדיי להיות שלם עם עצמך(לא נראה לי שאתה שלם עם עצמך עד עכשיו),במקום לשמוע מה יש לזה או להוא לאמר בעניין,למה שלא תבדוק את זה ממקור ראשוני.

מה יש לבדוק? הן לא עומדות ברף הבטיחות אז הן נפסלות.

emotion of motion

פורסם

טוב,לא עומדות ברף הבטיחות.

אתה צודק,אני מניח שלאמא שלך זה די והותר.

תתחדש ותהנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זאת דעתי בעניין.

אם אתה משווה רכישת רכב לרכישת מחשב, עבורי זה סימן ברור שעדיף להתעלם מההמלצות שלך.

אני לא מבין הרבה ברכישת מחשבים, אבל ברכישת מכוניות כן, וכשאתה קונה אוטו - הבטיחות, הנוחות, המרווח ועוד שיקולים רבים חשובים לא פחות מהביצועים.

בחירת מכונית מוצלחת לאדם הממוצע לא מסתכמת בלקבל מקסימום ביצועים במינימום כסף (ואני מנחש שגם ברכישת מחשב מישהו שמבין עניין בטח בודק עוד פרמטרים מעבר למהירות עיבוד בלבד)

רוב רוכשי המכוניות לא מחפשים להשאיר אבק ברמזורים לנהגים אחרים, ואם אתה עוד לא הבנת את זה ביחס לפותח השרשור, אז נראה שיש לך גם בעיה בהבנת הנקרא.

גם המילים "איטי להחריד" שיצאו מהמקלדת שלך מגוחכים. הפערים בביצועים ל 99% מהנהגים 99% מהזמן הם זניחים לחלוטין (וגם כאן אתה מתעלם לחלוטין מהודעה של בעל פוקוס נוסף שהגיב כאן בשרשור).

על מנת להעמיד דברים על מקומם, ניסן סרנה היא איטית להחריד.

אני בטוח שאם תבדוק את עצמך אתה תגלה שגם אתה לא בוחר את המכונית שלך רק על פי השיקול של מקסימום ביצועים במינימום כסף.

אם זה היה השיקול שלך העיקרי, הייתי נוהג היום בסיאט איביזה טורבו בת כמה שנים, עם תוספת של צ'יפ.

אני מניח שבחרת במכונית אחרת מאיביזה טורבו בגלל שאתה צריך גם דלתות אחוריות, או תא מטען גדול יותר או גיר אוטומטי, או צריכת דלק סבירה או לא יודע מה.

אופס!! מסתבר שגם אתה לא בוחר מכוניות לפי יחס ביצועים לשקל...

אם אתה לא מבין בעצמך את מהות השיקולים שאתה עשית בבחירת הרכב שלך, אני מציע לך בחום שתמנע מלייעץ לאחרים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תן לי לתקן אותך, פולקסווגן פאסאט 2002 בלי טורבו זה איטי להחריד...

ברכב של חבר הטורבו התקלקל וכדי להאיץ ברמזור לוקח שעה ומלא דלק, ובנוסף כמעט ובלתי אפשרי לעקוף.

subaru_loyale- הסיכוי שתתנגש עם המחשב שלך במחשב אחר כמעט ולא קיים.

הסיכוי שתשב על המחשב שלך גם לא כזה גבוה.

אתה כאילו משווה פה לקנות אוכל ולקנות טלוויזיה, זה משהו אחר לגמרי!

אבל תודה על העצות.

פורסם

לגביי מנועיי ה-1.6 ה-"חסכוניים".

לדעתי מנוע ה2.0 בסופו של יום יהיה יותר חסכוני (לפחות לנהג הנמרץ).

בC4 שלי אני צריך לתת לחיצה בריאה בגז על מנת לצאת ברמזור בתאוצה סבירה,

אחרת ההילוך הבא (שני/שלישי) לא נכנס ברצועת הכוח שלו, התאוצה לא עוברת חלק ומרגישים שהאוטו "נרדם על הכביש".

מה שקורה הוא שהסל"ד מטפס והרכב עושה יותר רעש מאשר זז.

כאשר נהגתי במכוניות שונות עם מנוע גדול יותר לא הייתה לי הבעיה הזאת,

יכולתי לבצע נסיעה מנהלתית בכיף בלי לעבור את ה-3000 סל"ד ולהרגיש התקדמות ללא הפרעות.

לדעתי ה"כסאח" הזה עם ה1.6 שם את אותותיו על צריכת הדלק כך שלי יוצא 1:8.2 ולנהג פחות נמרץ אצלי בקבוצה יוצא 1:9,

בשביל 1.6 שאמור להיות חסכוני.

נ.ב.: מקווה שאני לא מוסיף שמן למדורה.

• תוכן חדש...