Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא, זה בסדר גמור.

אני מודע לצריכת הדלק הזאת.

אני מאמין שאימא שלי תעשה 1\10 עם הרכב, ואני יעשה גם בערך 1\9+-.

אנחנו בודקים את האפשרות של מנוע 2 ליטר, מה שלא נראה כ"כ נפוץ.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגביי מנועיי ה-1.6 ה-"חסכוניים".

לדעתי מנוע ה2.0 בסופו של יום יהיה יותר חסכוני (לפחות לנהג הנמרץ).

... וכו'...

נ.ב.: מקווה שאני לא מוסיף שמן למדורה.

למה שמן? אתה צודק לגמרי.

אני קניתי סניק דיזל. רוב ההיצע באזור שלי הוא של 1.5 כי זה מה שמבוקש פה (מיסוי יותר נמוך, לכאורה צריכת דלק יותר טובה), ולמרות זאת התעקשתי לרכוש 1.9. לא כדי שאני אוכל לנצח ברייסים מהרמזורים או לעלות בקלות את העליות שאין כאן, אלא כדי שאוכל להתקדם בקצב נאה בלי צורך לאמץ את המנוע. בכל זאת, מדובר ברכב המשפחתי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

subaro loyale, תרשה לי להגיב לגבי ההכרות שלי עם הרכבים.

עד לפני ה308 בת החצי שנה, היתה לי קורלה מליסינג מודל 2006 (תבדוק את השרשורים שלי אחורה).

שבעים אלף ק"מ עשיתי עליה בשלוש שנים בכל התנאים שרק אפשר. במקביל יש לנו במשפחה 3 פוקוסים (2009 לאבי, 2007 שלי, 2006 של אחותי - כמו שאתה רואה אנחנו מאד אוהבים), גם שתי קודמות היו ברשותינו.

הקורולה טובה מאד לדעתי בשני תחומים: אמינות מופתית, וביצועי מנוע גיר מהזריזים בקטגוריה , אם לא הזריזה בהם.

תרצה או לא (ותאמין לי שיש לי שם של אוהב טויוטה פה בפורום), אין להשוות בין שני הרכבים. הפורד מרווחת, נוחה, מודרנית,

, בטוחה ומאובזרת הרבה יותר מהקורולה. לגבי האמינות שלה , ציי הרכב מדברים בעד עצמם.

אין ספק שהקורולה זריזה הרבה יותר. השאלה אם כדי להתפשר ב80% מהפרמטרים למען 20% (זריזות), או להתפשר ב20%

ולהרויח את ה80%.

מה גם שלמרות שאני אוהב מאד את המותג, הרי שהמחיר המטורף של הקורולה גבוהה באלפי קלים אם לא יותר משנתון מקביל

של פוקוס.

ברוב הנסיעות, ברוב התנאים, ברוב המקרים, לא תרגיש חוסר כוח. בטח לא כמו שהגזמת הגזמה פראית, שלדעתי (ותסלח לי, כן?) קצת שוללת את הרלונטיות והאוביקטיביות של מה שכתבת כגון "איטי להחריד" והשוואה למנוע 1000 סמ"ק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...