Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יהיה מעניין לראות איזה מוצרים (מכל קטגוריה) אהובים וטובים יש לכם בבית, כאלה שמלווים אתכם לאורך שנים וממשיכים לתפקד בצורה טובה.

לא בהבנת הנקרא...

שאלו על מכשירים ישנים.

הבנת הנקרא זה התחום המועדף עליי. לא בהכרח שאלו על מכשירים ישנים, שאלו על מכשירים אהובים וטובים שמלווים אותנו לאורך שנים.

המילה "שנים" היא בלשון רבים, כלומר גם מוצר שיוצר לפני שנתיים נחשב "לאורך שנים", קרי לא צויינה כמות השנים המינימלית. רק מוצרים שיוצרו משנת המודל 2009 נחשבים "שנה" (יחיד) ולכן לא יכולים להיכלל בסיכום הנוכחי. המוצר היחיד שלא מלווה אותי לאורך "שנים" הינו המחשב, וגם הוא נכלל בדו"ח מכיוון שהתרחשה תקלה עוד בשנתו הראשונה לשירותו.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רואה?!

התייחסות סמנטית גרידא מעידה על אי הבנה. הבנת הנקרא מבוססת על הבנת הכוונה ונשענת גם על הדוגמא. ומה אנחנו לומדים מהדוגמא:

1. שאין לפרט הרבה מכשירים.

2. שמדובר אכן במכשירים השורדים מעבר למספר השנים הסביר למכשיר מסוגם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מרגיש שאנו טוחנים מים, ברשותך בוא נפסיק כאן. את מה שהיה לי לרשום רשמתי בהודעה הקודמת ולדעתי אין צורך להרחיב בנושא מעבר לכך, רק אוסיף (שוב) שהדוגמא המצויינת ליעיל הובאה בלי שום קשר לנושא הדיון, מתוך כוונה שתראו שגם מוצרי חשמל חדשים מתקלקלים.

כך או כך הייתי מנהל איתך בשמחה דיון על הנושא, פשוט אין לי זמן וסבלנות כרגע, אני צריך לנסוע לבית חולים (דוד שלי קיבל אירוע מוחי). ולסיום, עוד תוספת קטנה:

טלפון סלולארי SAMSUNG 514 משנת 2004 - תקין.

תנור אפייה "תלם 555" משנת 1985 - עבד מצויין עד 2004 ועף לפח (הלך גוף חימום והוא הקפיץ את הפחת). מישהו בא עם טנדר והעמיס אותו (אנשים עדיין לא יודעים שאני לא זורק מוצרי חשמל תקינים לפח).

מכונת כביסה SIEMENS משנת 1985 - עבדה עד 1995 בקושי ועפה לפח. עשרות תיקונים בדרך, הקש ששבר את גב הגמל היה בית מוצף.

פורסם

בקיצור החלטת לעשות רשימת מלאי של מה שיש לך ומה שהיה לך בבית.

הטרד עוסק בדברים שעובדים ועובדים ואתה מציין פה תנור שזרקת לפח לפני שנים כי הוא מקולקל.

יש לי נוקיה 2120 שעדין מחובר לרשת (מה איזה? 2120 זה רק סלקום יא צעירים!) והוא אוטוטוטו חוגג בר מצווה :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

איך שכחתי?! נוקיה 5110, שחגג בחודש דצמבר 10 שנים.

עדיין עובד, למרות קושי מסוים לתפעול כפתורים.

שולח רק SMS באנגלית, מה שהפך אותי למאסטר בכתיבה פונטית.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מפחד לפתוח פה :shock: שלא יתקלקלו פתאום דברים..

מגבר nec משנת 1984 שוקל כמוני (ואני לא קטן) ומפיק צלילים מדהימים!

מגבר טכניקס מתחילת שנות ה90 שוקל קצת פחות ממני עם צלילים מדהימים!

רמקולים של חברת soundwave ששוקלים כל אחד בנפרד כמו שני המגברים ביחד, בני 15 לפחות, ועובדים פיקס!

קומפקט דיסק של lenco שנקנה עם הרמקולים ועדיין עובד.

מכונת כביסה של constrocta בת 15 לפחות, הייתה בשימוש אצל סבא שלי ז"ל וכבר שנה משרתת אותי נאמנה.

טלוויזיה 14' של חברת onwa שההורים שלי קנו לי בגיל 10 (אני בן 27 וחצי) ודלקה 24/7 ועדיין עובדת.

מכשיר סלולרי של נוקיה מדגם 82משהו. (כחול קטן) ללא כרטים סים בן 11 לפחות עובד מצויין. עף פעמיים מחלון של רכב בזמן סיבוב.

התמלא חול בסיני, נפל כמה פעמים לשלוליות ועדיין נדלק, שולח smsים, ובמקומות מסויימים יש קליטה טובה יותר ממכשירים חדישים בהרבה.

אצל ההורים שלי במחסן יש רדיו מעץ (שעדיין קולט באיכות מדהימה), בגודל של תחנת רדיו. אבא שלי אומר שהוא זוכר את הרדיו הזה מגיל 15 בערך. (אבא שלי בן 52).

מצלמת רפלקס (פילים) של pentax שהייתה לאבא שלי עוד לפני החתונה (בת יותר מ30). לפני חודשיים בערך רציתי לבדוק אם היא עדיין שמישה. קניתי סרט צילום (המוכר הסתכל עלי באושר!) הכנסתי למצלמה, צילמתי, פיתחתי ויצאו יופי של תמונות.

פטיפון של סוני ופטיפון של מרנץ+מגבר של מרנץ+טייפ לפחות בני 30 שעדיין עובדים.

לפני שנה הלכה לעולמה מקדחה של "מקיטה" שאבא שלי קנה אחרי החתונה. (היא הייתה בת 29)

בטוח שיש עוד דברים במחסן של ההורים שלי שאני לא זוכר כרגע.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

6 פטיפונים במחברות שונות , משנות ה70 ומטה .

חלם עם מגברים תואמים חלקם עם מגבר פנימי .

כולם עובדים ברמת העיקרון .

תכלס הפריט האהוב עלי הוא מפרג פיליפס צהוב, שריד אחרון לסט מברגים שקיבלתי בתור ילד (8-9) כל שאר הסט נגנבו יחד עם ארגז הכלים הקודם שלי לפני כמה שנים, אני יודע שזה ישמע מצחיק אבל זה מברג נוח חזק ומשום מה הוא מתאים לטווח גדלי ברגים גדול מאוד, המברג הכי טוב שהיה לי ...

ככה שכמעט תמיד אני קודם מנסה אותו ואם הוא לא מתאים אני לוקח אחר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קומפקט דיסק של lenco שנקנה עם הרמקולים ועדיין עובד.

היה לי בזמנו נאחס רציני עם החברה הזו :( 2 דיסקמנים ששרטו לי דיסקים (מקוריים!) כאילו אין מחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני יודע שזה ישמע מצחיק אבל זה מברג נוח חזק ומשום מה הוא מתאים לטווח גדלי ברגים גדול מאוד, המברג הכי טוב שהיה לי ...

ככה שכמעט תמיד אני קודם מנסה אותו ואם הוא לא מתאים אני לוקח אחר .

הוא לא של חברת STANLEY במקרה?

כי יש לי גם אחד פיליפס עם ידית צהובה, אומנם לא ישן, אבל אני יכול להגיד עליו בערך את אותו הדבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היה לי בזמנו נאחס רציני עם החברה הזו :( 2 דיסקמנים ששרטו לי דיסקים (מקוריים!) כאילו אין מחר.

פטיפונים של LENCO שייכים לתקופה שבה החברה המקורית משוויץ עוד הייתה קיימת.

דיסקמנים עם השם LENCO שייכים לתקופה שבה החברה היא מדבקה סינית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאלקטרונאים שביננו למי שמכיר וזוכר:

אצלי יש עדיין שעון דקדה דיגיטלי שבניתי בשנת 88 שעובד כמו שעון שויצרי !!!:)

סתם קוריוז אני זוכר שבתור ילד קטן היתי נכנס לחנות שלהם בכיכר בן ציון בתל אביב וזה היה בשבילי כמו היכל הקודשים

עם כול המעגלים והקיטים שמסביב

פורסם
לאלקטרונאים שביננו למי שמכיר וזוכר:

אצלי יש עדיין שעון דקדה דיגיטלי שבניתי בשנת 88 שעובד כמו שעון שויצרי !!!:)

סתם קוריוז אני זוכר שבתור ילד קטן היתי נכנס לחנות שלהם בכיכר בן ציון בתל אביב וזה היה בשבילי כמו היכל הקודשים

עם כול המעגלים והקיטים שמסביב

בטח שזוכר, יש לי גם רדיו שלהם ומערכת אינטרקום. החנות שלהם בדיזינגוף בת"א עדיין מעוררת בי חשק עז להלחים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אומנם לא סין,אבל קרוב,יש לי מדפסת HP DESKJET 845C שיוצרה בתאילנד,עובדת כבר 8שנים ללא בעיה בודדת :)

בעסה שכבר לא מייצרים כיום כאלה :( ויש רק את הזבל של הכל באחד,שרק הדיו עולה יותר מהמכשיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...