Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל: יש לנו בבית את תנור החימום בתמונות (תוצרת חברת THOMAS שכנראה כבר לא קיימת) לפחות 15 שנה, אני זוכר אותו מחמם את החדר שלי כשהייתי ילד קטן. היום, כשאני ילד קטן גדול יותר, הוא מחמם בדירה שלי במעונות, עדיין פועל בהמהום שקט בדיוק כפי שהיה לפני שנים, ללא רעידות מיותרות או רעשים מוזרים, ומסוגל לחמם חדרים גדולים בהרבה ממידתו הקטנה.

תגיד לי אתה לא מתבייש לגנוב ציוד מהצבא ? ;)

זה מפזר החום שממש הציל אותי מלהפוך לקוביית קרח בשירותי הצבאי בחורף 94-95, אני לא מתפלא שהוא שורד אצלך כל כך הרבה זמן אחרי שראיתי מה שהמפזרים האלה עברו אצלנו בבסיס ועדין המשיכו לעבוד (למשל מי אמר שאי אפשר להכין טוסטים ו/או להתיך גבינה צהובה עם מפזר חום ?!)

ד"א, אוף טופיק לנושא, איך קוראים למוצר הזה אצלכם ? מפזר חום זה שם נורא מסורבל, יש לו כמה שמות אחרים, למשל שמעתי אנשים שקוראים לו פו-פו אבל זה שהכי אהבתי זה "פו-חם"

מישהו מכיר משהו אחר ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונת כביסה של constructa שיוצרה בגרמניה לפני 26 שנים !

עובדת כמו סוסה אצל הורי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ד"א, אוף טופיק לנושא, איך קוראים למוצר הזה אצלכם ? מפזר חום זה שם נורא מסורבל, יש לו כמה שמות אחרים, למשל שמעתי אנשים שקוראים לו פו-פו אבל זה שהכי אהבתי זה "פו-חם"

מישהו מכיר משהו אחר ?

תנור!

פורסם

וידאו TOSHIBA מודל 1999 (11 שנים בשימוש):

תקלה ראשונה בשנת 1999 - המכשיר הקליט ללא ווליום, תוקן על חשבוני לאחר שניופאן התנערה ("זו לא תקלה").

תקלה שניה בשנת 2008 - המכשיר זרק את הסרט החוצה בעת צפייה - ותוקן.

תקלה שלישית בשנת 2010 - המכשיר מסרב להריץ לאחור, המכשיר לא תוקן ואני מריץ לאחור ידנית.

טלוויזיה GOLDSTAR מודל 2008 (שנתיים בשימוש) מסך בגודל 21 אינץ' - תקינה.

טלוויזיה ONWA מודל 1999 (11 שנים בשימוש) מסך בגודל 21 אינץ' - תקינה.

טלוויזיה brother מודל 2000 (10 שנים בשימוש) מסך בגודל 21 אינץ' - תקינה.

טלוויזיה TOSHIBA מודל 2003 (7 שנים בשימוש) מסך בגודל 29 אינץ' - תקינה.

מיקרוגל Graetz מודל 2003 (7 שנים בשימוש) עבר תיקון של המגטרון בשנת 2006. כעת הוא מסרב להתכבות בתום הזמן המוקצב לו, אלא רק אחרי פתיחת הדלת - מסתדר לבד מידי פעם או ע"י מכות בצידי המכשיר.

מחשב INTEL 450MHz מודל 2000 (10 שנים בשימוש):

הוחלף ספק כוח 3 פעמים (נשרף), הוחלף כרטיס מסך (נשרף), הוחלף כונן קשיח (התקלקל), הוחלף לוח אם פעמיים (פעם ראשונה פגם בייצור, פעם שנייה התפוצצו קבלים), הוחלף פעמיים כונן תקליטורים (התקלקל), מקלדת "קוואנטום" התקלקלה פעם אחת והחלפה באחרת מאותו הדגם, מודם 56k הוחלף פעמיים (התקלקל), הותקן גם כרטיס רשת. כעת המחשב תקין, משנת 2005 אני תיקנתי / החלפתי הכל בעצמי.

מחשב INTEL E5300 Dual-Core מודל 2009 (שנה בשימוש):

מאוורר קירור של המעבד הרעיש בצורה מחרידה, המיסב שומן ע"י WD40 והרעש פסק - תיקון עצמי.

מסך מחשב LG מודל 2006 (4 שנים בשימוש) - גודל מסך 17 אינץ':

כפתור תכנות מרכזי (SELECT) נשבר ונעלם בתוך המסך בשנת 2009. המכסה האחורי פורק כולל הפאנל המרכזי, לאחר "דייג" הכפתור ממעמקי המסך הוא הודבק חזרה לתושבת פלסטיק (העלובה) שלו ע"י דבק 3 שניות. תיקון עצמי.

מדפסת HP 710C הזרקת דיו מודל 2000 (10 שנות שימוש) עדיין עובדת.

מפזר חום AURORA מודל 2000 (10 שנות שימוש):

רעשים עזים מהמכשיר בשנת 2008 וגם ב- 2009, תוקן כל פעם ע"י שימון המיסב המרכזי. תיקון עצמי (המכשיר עובד המון).

מזגן עילי 3 כ"ס ELCO מודל 2003 (7 שנות שימוש) - תקין.

מכונת כביסה Constructa מודל 2005 (5 שנות שימוש) - תקינה.

מייבש כביסה electra מודל 2006 (4 שנות שימוש) - תקין.

מערכת סטריאו aiwa מודל 2002 (8 שנות שימוש):

טייפ מקולקל ולא עובד בכלל (2 הטייפים), לוקח זמן עד שהיא מתחילה לקרוא דיסק, לא קוראת גם ככה MP3.

מקרר LG מודל 2005 (5 שנות שימוש) - תקין.

תנור אפייה "דלונגי" מודל 2004 (6 שנות שימוש) - תקין.

מוצרים בעבר:

מקרר (קירור יבש) אמקור 3700 צהוב מודל 1985:

בשנת 1992 הלך המדחס, טרמוסטט הוחלף כמה פעמים, וסת קירור התקלקל בשנת 2004, צבע מתקלף - נתרם לנזקקים בשנת 2005 כשהוא תקין.

מכונת כביסה "קריסטל" (צרפתית) מודל 1995:

בשנת 2003 הוחלפו מייסבים בצידי התוף, בשנת 2005 הוחלפה משאבת מים - נתרמה לנזקקים בשנת 2005 כשהיא תקינה.

טלוויזיה "פיליפס" מודל 1985 צבעונית:

תקלות איבוד זיכרון פעמיים, תקלת ספק כוח פעמיים, עפה לפח בשנת 2003 אחרי תקלת הספק השנייה.

פורסם
טלוויזיה GOLDSTAR מודל 2008 (שנתיים בשימוש) מסך בגודל 21 אינץ' - תקינה.

לא ידעתי שחברת GOLDSTAR הייתה עוד קיימת ב-08' תחת השם הזה (אאל"ט, הם שינו את השם ל-LG איפשהו בניינטיז)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
STIO אני אישית מקנא בזיכרון שלך.

חוץ מזה, לחיות במוזאון נשמע לי מגניב :lol:

מוזיאון?

רב הפריטים שם יותר חדשים מהתחתונים שלי.

(טוב, במחשבה שנייה, בתור גבר, זה לא מפתיע...)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
STIO - לא ביקשו רשימת מלאי.

טוב, אני תמיד משקיע...

STIO אני אישית מקנא בזיכרון שלך.

חוץ מזה, לחיות במוזאון נשמע לי מגניב :lol:

למה מוזיאון? המחשב הישן (פנטיום 3) כבר עבר לחדר העבודה וכמעט שאינו בשימוש - פעם בחודש אימי מדליקה אותו כדי להעביר את הזמן במשחק סולייטר. (הוא היה אצלי אבל נמאס לי ממנו, אז רכשתי אחד חדש כולל מדפסת חדשה).

בקשר לטלוויזיות אומנם כולם CRT, אבל תדע לך שלמרות גילן והטכנולוגייה בה יוצרו, איכות התמונה של כל המכשירים עולה על כל מסכי הפלזמה, ה- LCD וה- LED שאי פעם יצא לי להיתקל בהם, כולל מסכי מחשב.

במסכים הדקים התמונה לא ברורה, לא חלקה, מלאה פיסיקלים ובקיצור על הפנים, לעומת כל טלוויזיות ה- CRT הישנות שמציאות איכות תמונה מצויינת, כן, גם בלי HD.

פורסם

מיקרוגל של ברודר, בן 20 שנה. עלה הון קטן בזמנו אבל עדיין מתפקד בצורה מושלמת.

מקרר של ג'נרל אלקטריק בן 32 שנה בערך. היה אצל ההורים שלי, עבר לחיות אצל אחות אחת בת"א, משם לאחות שניה בקיבוץ, משם אלי הבייתה וחזר אחר כבוד לבית ההורים שלי (הוא עומד בחניה היום, עדיין עובד). לא התקלקל מעולם, לא תוקן מעולם, אפילו לא ברח לו הגז עם כל ההובלות האלה.

טלוויזיה שחור לבן תוצרת SABA, עדיין פועלת תקינה לגמרי. (לא בשימוש אבל).

ויש איזה רדיו ישן אצל ההורים שלי שסבא וסבתא שלי סחבו איתם כשהם עלו לארץ. יוצר בגרמניה בשנות ה-30. רדיו מנורות שזקוק לאנטנה חיצונית, אבל עדיין תקין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחשב INTEL 450MHz מודל 2000 (10 שנים בשימוש):

הוחלף ספק כוח 3 פעמים (נשרף), הוחלף כרטיס מסך (נשרף), הוחלף כונן קשיח (התקלקל), הוחלף לוח אם פעמיים (פעם ראשונה פגם בייצור, פעם שנייה התפוצצו קבלים), הוחלף פעמיים כונן תקליטורים (התקלקל), מקלדת "קוואנטום" התקלקלה פעם אחת והחלפה באחרת מאותו הדגם, מודם 56k הוחלף פעמיים (התקלקל), הותקן גם כרטיס רשת. כעת המחשב תקין, משנת 2005 אני תיקנתי / החלפתי הכל בעצמי.

בקיצור, החלק המקורי היחיד הוא העכבר.. :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ארונית עם רדיו סטריאו של GRUNDIG משנות ה-60 - רכשתי לפי כחמש שנים ב-220 ש"ח, עובדת יפה ומשמיעה צליל יפה ואיכותי.

משקל אדם אמריקאי של חברת SCALE-O-MATIC כמו בקופת חולים עם משקולות ומד גובה, רכשתי לפני כמה שנים ב-250 ש"ח, דרך טובה להתחיל ת הבוקר - לדעתי בן 40 שנה.

רדיו שעון ללא פירמה, בן 20 לבן (כולו הצהיב) עם תאורה אדומה, עובד כמו שעון.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
טוב, אני תמיד משקיע...

לא בהבנת הנקרא...

שאלו על מכשירים ישנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...