Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Passat 1.8T מבקש חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפושים נואשים לרכב כלשהו (לא הפאסאט 1.8T) ואין ספור התאכזבויות ממוכרים של הרכב

(בעיות מנוע ותיקונים לא זולים שצריך לבצע בשביל להעביר את הרכב טסט ולהשאירו בין החיים).

החלטתי להתפשר על רכב אחר למרות שהראש שלי (והלב שלי חשוב לציין :D) מאד מעדיפים את הרכב שרציתי.

אז אני מחפש רכב שיהיה חזק עם בסיס טוב לשיפורים והשקעות, יש לי תקציב של עד 35K שאני מוכן לשלם על הרכב עצמו

בלי קשר לכסף שאני אהיה מוכן לשלם על השיפורים שלו. הגעתי לרכב פאסאט 1.8T, נשמע לי רכב מאד טוב, יש לי עסקה

מאד טובה לפאסאט כזו שנת 2000.

רציתי לבקש חוות דעת מאלו שהיה\יש ברשותם הרכב או שיצא להם לנהוג ומכירים אותו מבחינת:

עלויות, טיפולים תקופתיים,אמינות, נוחות נסיעה

עלות חלקי חילוף? שמעתי שהחלקים שלהם מאד יקרים :roll:

איך התנהגות של הרכב על הכביש, וכמובן מה מבחינת הכוח שלה (150 כ"ס - ושם זה לא ייגמר במידה ואני אקנה :twisted:)

תודה מראש לאלה שיעזרו :wink:

ערב טוב.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

כדרך אגב, יש את הרכב שאני מחפש אבל צריך להחליף תושבת מנוע.

האם כדאי להכנס לסיפור? להחליף תושבת מנוע אחת היא הוצאה גדולה או סכנה כלשהי שלא כדאי להתקרב?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

:S אם יש רכב שאתה רוצה וסה"כ במידה ואין משהו רציני, תושבת מנוע היא בעיה זריזה וקלה לטפל בה.

עבודה של כ 10-30 דק' בהתאם למכונאי , וכמובן בהתאם למיקום התושבת והעבודה הסתיימה.

אין לי מושג על עלויות אבל לדוגמא חבר החליף השבוע בסופר לאנסר 2 תושבות ב 700 שקלים כולל עבודה במוסך מורשה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בקשר למוסך יש מוסך מקצועי של בחור שאני מכיר הוא יוכל לסדר לי את זה אפילו בחצי מחיר,

חשוב לציין שברכב שאני מתעניין בו החולפו כבר 2 תושבות מנוע, אני מפחד שזה לא מצביע על משהו..

חוץ מזה לרכב אין שום תקלות עד כמה שידוע\נאמר לי.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

זה יהיה יותר קל לענות עם נדע איזה רכב אתה מחפש

בקשר לפאסאט, הייתה לנו כזו במשפחה, עם אתה מתכון לרכוש אותה תכין כספים נוספים למוסך, רכב לא אמין בצורה קיצונית, פעמיים הלכה משאבת סולר בשלנו (יותר נכון של סבא) לא יודע לגב גרסת הבנזין אבל תתרחק מהTDI כמו מאש

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

ה TDI לא באה בחשבון בשום אופן גם ככה, רק ה 1.8טורבו,

אני מאמין שאי אפשר להשוות בין גרסאת הטורבו בנזין לגרסאת הטורבו דיזל.

האוטו שאני רוצה אמנם הוא פחות חזק מה 1.8T ואין לו טורבו ( מיצובישי גאלאנט ספורט )

אז השאלה שלי היא כזו, אני יודע שהפאסאט עדיפה על מה שאני מחפש אבל לפני שאני עושה את ההחלטה

חשוב לי לדעת על פולקסוואגן קצת יותר, כי אין לי ניסיון איתם ממש באופן של החזקה חלפים טיפולים וכו'.

בקשר למיצובישי יש לי את כל הרקע לכמעט רוב המכוניות שלהם.

זו הסיבה שהתעניינתי לגבי הרכב הנ"ל.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

טלפון קצר למוסך רון יענה על רוב השאלות שלך.

בשיחה של 2 דקות הוא עזר לי לפני שקניתי את הליאון 1.8T שלי.

הוא יכול לתת לך קנה מידה לגבי מחירי טיפולים שוטפים , מחלות של הדגם הספציפי הזה, ואמינות .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הפסאסאט עדיפה על המיצובישי, למרות שגם אני מאוד אוהב אותה.

קניית רכב היא לא רק שיקול של כדאיות אלא של אימוציונליות, אם אתה אוהב יותר את המיצובישי ומצאת אחת שהעייה היחידה בה היא תושבת מנוע רופפת אז לך עלייה.

עם תחליט ללכת על הפאסאט אני באמת ממליץ מכל הלב להכניס אותה למוסך רון במסגר,הבחור אומן בכל הנוגע לVAG יתן לך הרבה יותר מידע ממה שרוב חברי הפורום יכולים לתת

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לדעתי אחרי נהיגה בגאלנט עם חבילת ספורט שנת 2001 ונהיגה על פאסאט 2000 1.8 אוטומט,איכות חומרים במיצובישי לא משתווה לזאת של פאסאט וכך גם חוויית נהיגה.

פורסם

מן הסתם אי אפשר להשוות את הפאסאט לגאלאנט וכבר אמרתי את זה,

הפאסאט מצויידת במגדש טורבו בין היתר, מה שלגאלאנט אין.

חווית נהיגה? עניין של איזה ריגוש אתה מחפש, יצא לי לנהוג על לא מעט גאלאנטים.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ואיזה ריגוש קיבלת בגאלאנט חוץ מבודי קיט שנראה לא רע?

גם הפאסאט משעממת אבל לפחות יש אחלה מנוע.

ההיתנהגות של שניהם רכה, אף אחת מהם לא תוכננה לייצר רגושים בנהיגה ושתיהן משפחתיות גדולות.

איכות החומרים בפאסאט טובה משמעותית חוץ מהקילופים בפנלים ואותם אפשרי וקל לצבוע.

כמו כן לכל אחת יש את הבעיות שלה, באחת הגיר רגיש ובעייתי (נחשו למי אני מתכוון :wink:)

ועל אחת יש שמועות שהמחשב מנוע נשרף וחדש עולה 25K ש"ח והמקרה נפוץ מאוד.

בקיצור, כל אחד והטעם שלו.

אני הייתי הולך על גאלאנט ספורט, משדרג שילדה וגודש אבל כל אחד והשריטה שלו.

אגב, במידה והולכים על פאסאט 1.8 טורבו ומתכננים לשפר יש לה עוד ייתרון משמעותי בקח שהיא מגיעה גם בידני.

פורסם

כבר התעניינתי בסדנאת TIG כמה יעלה לי לגדוש את הגאלאנט :twisted:

אני דיי בטוח שאני הולך להיות הבחור הראשון שגדש גאלאנט בארץ

בקשר לרכות, תמיד אפשר לטפל בזה.. וגם בעניין הריגוש (הגאלאנט 2500 טורבו שלצערי לא שווקה בארץ :()

והריגוש בגאלאנט.. כל אחד והשריטה שלו באמת, לפי דעתי זה רכב שלא חסר לו כח;

לא שיש לו המון, זה פשוט רכב שאני אוהב, הוא נוח לי, לא חסר בו אבזור כלשהו ויש בו הרבה אפשרויות,

והוא מרגיש לי מאד טוב בזמן נסיעה, ומה גם שהגאלאנט נראית לא רע בכלל!

לעומת הפאסאט שאני אישית לא ממש אוהב, עניין של טעם..

וד"א לפי דעתי הגאלאנט ספורט הוא אוטו הרבה יותר נדיר, אני אישית לא רואה הרבה בכביש.

עם בירור בכל המוסכים ואצל אנשים שהחזיקו ומחזיקים עדיין, האוטו פשוט מושלם!

וכל אלה שמחזיקים כיום את הרכב נשבעו שהם יישארו איתו ולא ימכרו!

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אתה לא הראשון שייגדוש גאלאנט בארץ, מסתובבת אחת בטירה.

הבעיה הכי גדולה בלגדוש אותה זה שאיך שלא תהפוך את זה עדיין אתה לא חוקי ולא משנה כמה כסף תשפוך על קומבינות.

במידה ואין מנוס משבלול במנוע (ואם אתה כמוני אז אין מנוס) אני הייתי הולך על פאסאט ידנית.

עוד אופציה שאתה יכול לשקול במידה ואתה לא צריך רכב גדול זאת הA3 טורבו מהשנתונים הנמוכים.

ניתקלתי כבר בכמה שנת 98 באיזור ה30K.

פורסם

אני מאיזור חיפה :twisted: יש לך פרטים על הגודשת?

כמובן שלרכב עם שבלול יש עדיפות, אבל הגאלאנט נמצאת פה בלי קשר בעדיפות עליונה.

אי אפשר להחביא שבלול בקומבינה שיהיה נסתר? ודרך אגב בקשר לטסט במקום שאני מכיר ומכירים אותי

אני מאמין שברגע הטסט יתעלמו מעצם קיומו של השבלולון.

בהקשר לA3 - אני ממש לא מתחבר למרכב הזה :cry: (5/3 דלתות)

לגבי השנתונים אני מעדיף מעל שנת 2000.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לא שזה עינייני, אבל סתם עיצה, במקומך הייתי נזהר.

הודעות כמו האחרונה שכתבת הייתי שולח בפרטי.

לא שזה לא נפוץ, כולם יודעים איך השיטה עובדת, כולם יודעים שכולם משתינים בבריכה כשאף אחד לא רואה ולא יודע,

אבל מה שאתה עושה זה להשתין מהמקפצה שכולם יראו.

רק בשביל הסיכוי האחד למיליון שמישהו איזה יום יחליט לחפש את הקומבינטורים אני (אם הייתי אתה) הייתי נזהר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...