Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני זקוק לייעוץ מכיוון שאני לא מבין דבר ברכבים מהסוג הנ"ל.

כל הרכבים אוטומטיים, מנוע 1.3.

מחירם סובב סביב ה-88,000 ש"ח.

מה ההבדלים ביניהם?!

מה עדיף?

הדרישות הן לרכב אמין! (חשש כבד לגביי אמינות היונדאי) סחיר זול לאחזקה וחסכוני בדלק ואם ניתן בטיחותי ומפנק אז עדיף.

חובה שיהיה חדש מהחברה.

לא ניתן להוסיף 14K ליאריס או JAZZ.

מה אתם אומרים על רכבים אלו?

האם יש אופציות אחרות? ואיזה עדיפה מבין האופציות הנמצאות למעלה?

הרכב ייסע כ-15K ק"מ בשנה. רובם עירוניים.

בתודה!

פורסם

למה לא משומש?

נסעתי באיגניס ובסיריון הן די :? . אני הייתי הולך על יאריס או JAZZ בנות שנה בערך, אמינות , טובות יותר בהכל...

מבין אלו לפי הייתי הולך על הגטס. השאלה היא באמת של אמינות, אבל יונדאי לא ידועים בבעיות אמינות, מה גם שיש אחריות מלאה ל 3 שנים אם אני לא טועה... יש לציין שאת הגטס אני מכיר מקריאה בלבד.

גיא

פורסם
למה לא משומש?

נסעתי באיגניס ובסיריון הן די :? . אני הייתי הולך על יאריס או JAZZ בנות שנה בערך, אמינות , טובות יותר בהכל...

מבין אלו לפי הייתי הולך על הגטס. השאלה היא באמת של אמינות, אבל יונדאי לא ידועים בבעיות אמינות, מה גם שיש אחריות מלאה ל 3 שנים אם אני לא טועה... יש לציין שאת הגטס אני מכיר מקריאה בלבד.

גיא

רכב משומש (לצערי אולי) אינו אופציה.

מה הכוונה ב- :? ?

ומה עדיפה לדעתך בין השתיים? האיגניס (לפי דעתי יותר יפה חיצונית) או הסיריון (מנוע 102 כ"ס, יותר זולה ומוניטין דיי מוכח).

פורסם

הן מרגישות כמו צעצוע אבל לא במובן החיובי של המילה. הכל נראה ומרגיש מאוד פשוט, וזה בהשוואה לסקסו שלי ולא לגולף או רכב מאובזר במיוחד.

אני נהגתי על הסיריון אלף אוטומטית, היא בעיקר צפופה (וגם הגודל שלי לא עוזר שם במיוחד :wink: ). מבין 2 אלו אני מניח שהייתי בוחר בסוזוקי בגלל מרחב עדיף. (לפחות בתחושה). למרות שאולי מנוע נמרץ יותר באופן משמעותי בסיריון (1.3) יכול לשנות את ההחלטה. שתיהן רועשות יחסית, כל התחושה היא לא נעימה. קח נסיעת מבחן, אני די בטוח שתרגיש.

למה אתה כל כך נרטע מהגטס? תריץ חיפוש עליו בפורום אמרו עליו דברים יפים סה"כ. (הכל יחסי..).

אגב אנחנו מתקרבים לכניסתו של דגם 05, אולי שווה לבדוק אפשרות להוציא הנחות בהונדה וטויוטה על דגם 04, וכך ההוספה (אם אפשרית) תהיה קטנה יותר.

את ה YRV אני לא מכיר בכלל ולכן לא יכול להביע דעה.

אופציה נוספת שעלתה אם כי לא עונה לכל הפרמטרים היא C3. אפשר למצוא כאלו מזכיה בפיס עם אפס ק"מ במחירים שציינת. (תבצע חיפוש ZVIT הזכיר מחיר אם אני לא טועה) אולי האמינות שלה אולי לא תהיה מושלמת, אבל היא הרבה יותר מודרנית, בטוחה, נעימה, ומה לא. לדוד היתה יש אחת כזו, כבר כמה חודשים, עובדת די קשה ובינתיים מראה אמינות יפה.

ועוד אופציה היא האוואו אבל אני לא מכיר אותה.

גיא

פורסם

הכח מאוד מוחשי בסיריון , ובגירסאת 1300 היא באה די מאובזרת מכל הבא ליד ( חוץ מסאן רוף ומגנזיום שלא באים ) ולדעתי מרגישה צעצוע במובן החיובי , עם מושבים אמנם קשים אבל די נוחים ופלסטיקה יותר איכותית עם דגש על ניקלים ושטויות בתא נוסעים ובכלליות משדרת תחושה לא רעה ( ולדעתי ב1300 אוטומט גם ניראת לא רע מבחוץ כל עוד זה לא ירוק , עם כל הספליטרים והחצאית האחורית המקורית השונה... )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום,

אני זקוק לייעוץ מכיוון שאני לא מבין דבר ברכבים מהסוג הנ"ל.

כל הרכבים אוטומטיים, מנוע 1.3.

מחירם סובב סביב ה-88,000 ש"ח.

מה ההבדלים ביניהם?!

מה עדיף?

הדרישות הן לרכב אמין! (חשש כבד לגביי אמינות היונדאי) סחיר זול לאחזקה וחסכוני בדלק ואם ניתן בטיחותי ומפנק אז עדיף.

חובה שיהיה חדש מהחברה.

לא ניתן להוסיף 14K ליאריס או JAZZ.

מה אתם אומרים על רכבים אלו?

האם יש אופציות אחרות? ואיזה עדיפה מבין האופציות הנמצאות למעלה?

הרכב ייסע כ-15K ק"מ בשנה. רובם עירוניים.

בתודה!

הייתי הולך על הסוזוקי איגניס - נראה לי שזו התמורה הטובה ביותר לכסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הטובה מבין השלוש היא הגטס.נסעתי בשלושתן(יש לי גטס מליסינג) והיונדאי היחידה שמרגישה מכונית,אחריה הדייטסו ואחרונה הסוזוקי,שהיא ממש פחונית.הגטס "שלי" עברה 38000 קילומטר בלי שום בעייה.אל תקנה אמינות משמועות.בכל מקרה בצע נסיעת מבחן בשלושתן-ואז תבחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפי דעתי תילך על הדייהטסו YRV

רכב אמין וזריז

גם חסכוני בדלק , וגם ניראה טוב ...

נסעתי קצת בYRV, גם מקדימה וגם מאחורה, וזה לא חוויה נעימה בכלל !!!

מאוווד צפוף, תא מטען קטנטן ופתח מאוד צר.

מקדימה מרגישים כמו בקאנו, מאוד צר ! אני (1.93 מטר) לא ידעתי איפה לתקוע את רגל שמאל.

מאחורה יש מין מדרגה מוזרה ברצפה מה שגורם לברכיים להיות מעל הראש.

הרכב פשוט לא נוח.

נראה טוב - לא ממש.

אמין - כנראה שכן.

זריז הוא גן לא.

בקיצור להתרחק :!:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפי דעתי תילך על הדייהטסו YRV

רכב אמין וזריז

גם חסכוני בדלק , וגם ניראה טוב ...

נסעתי קצת בYRV, גם מקדימה וגם מאחורה, וזה לא חוויה נעימה בכלל !!!

מאוווד צפוף, תא מטען קטנטן ופתח מאוד צר.

מקדימה מרגישים כמו בקאנו, מאוד צר ! אני (1.93 מטר) לא ידעתי איפה לתקוע את רגל שמאל.

מאחורה יש מין מדרגה מוזרה ברצפה מה שגורם לברכיים להיות מעל הראש.

הרכב פשוט לא נוח.

נראה טוב - לא ממש.

אמין - כנראה שכן.

זריז הוא גן לא.

בקיצור להתרחק :!:

עד כדי כך גרוע?!!?

מעבר לבעית המיקום (אצלי פחות בעייתי - 1.65 מטר), מה לגבי אמינות, טיפולים ובטיחות?

• תוכן חדש...