Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים בפורום,

היה לי רכב הונדה סייביק אבל הוא עברתי תאונה קשה והרכב טוטל לוסט.

התחלתי לחפש רכבים כמו הונדה סייביק כמו שהייתה לי אבל אין אף רכב במצב טוב.

אני מחפש רכב קטן חסכוני (לא אכפת לי יופי ומהירות), היה לי רכב חילופי דיטסו סיריון ומאוד נהנתי ממנו.

אני מחפש הצעות לרכב קטן חסכוני ועד 50 אלף שקל.

יש לי גם שאלה נוספת בנוגע לליסינג, שווה לקנות רכב שהיה ליסינג בעבר ?, מה המינוסים של רכבים כאילו, איזה חברות אמינות ואיזה לא ?.

אני מאוד מקווה שתעזרו לי אני מרגיש נכה ללא רכב.

בתודה מראש אלכס.

פורסם

פולקסווגן פולו 03-05, הוא קטן וחסכוני כמו שרצית במיוחד בגירסא הידנית. בגלל שאני גם מחפש פולו (בהזדמנות זאת, מי שמכיר פולו קומפורטליין מהשנתונים הנ"ל מוזמן ליצור קשר :-D ) ראיתי אחד שנתון 2003 16V עם ק"מ הזוי של 18,000 עם צילום של השעון, כדאי לבדוק אם הוא לא ננטש לגמרי ולפחות הותנע כמה פעמים בשבוע זאת יכולה להיות מציאה.

אפשר גם להוסיף לרשימה גם את ה"אחים" שלו הפולו, הפאביה והאיביזה.

בקשר לליסינג, אצל המגרשים של חברות הליסינג הגדולות אפשר למצוא רכבים טובים אבל אפשר גם למצוא רכבים מזוויעים עם ק"מ מוקצנים שלא עברו טיפולים כראוי. צריך פשוט לבחון את הרכב מליסינג בזכוכית מגדלת, להקפיד על כל הבדיקות לרכב, ואם הכל תקין - אין שום בעיה לקנות.

פורסם

תודה על התגובה, אבל שמעתי שהרכב הזה בעייתי מבחינת תקיונים, תקן אותי אם אני טועה.

ומישהו יכול לענות לי על השאלות האחרות ?.

פורסם

על רכישה מליסינג דובר רבות בעבר בפורום. יש לה יתרונות ויש לה חסרונות כך שקשה לקבוע בצורה חד משמעית אם הרכישה מומלצת או לא.

מה שכן, בתקציב שלך אין הרבה הצע במגרשים של חברות הליסינג כי רוב מה שיש להן למכור זה משפחתיות בנות שנתיים-שלוש שעולות יותר.

התקציב שלך נמצא על התפר שבין לא מעט רכבים. עם תוסיף עוד כמה שקלים תכנס לטווח של הסוויפט החדשה, פאביה חדשה, דייהטסו סיריון וכו'. אם תרד קצת למטה תצטרך "להתפשר" על רכבים מדורות קודמים. לא אסון גדול, אבל במקרה הזה כדאי לדעתי למתוח קצת את התקציב ולעלות מעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

206 ידני 1400 גם אופציה ראויה.

עונה על כל הדרישות שלך.

אפילו האוטומט חסכוני מאד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
על רכישה מליסינג דובר רבות בעבר בפורום. יש לה יתרונות ויש לה חסרונות כך שקשה לקבוע בצורה חד משמעית אם הרכישה מומלצת או לא.

מה שכן, בתקציב שלך אין הרבה הצע במגרשים של חברות הליסינג כי רוב מה שיש להן למכור זה משפחתיות בנות שנתיים-שלוש שעולות יותר.

התקציב שלך נמצא על התפר שבין לא מעט רכבים. עם תוסיף עוד כמה שקלים תכנס לטווח של הסוויפט החדשה, פאביה חדשה, דייהטסו סיריון וכו'. אם תרד קצת למטה תצטרך "להתפשר" על רכבים מדורות קודמים. לא אסון גדול, אבל במקרה הזה כדאי לדעתי למתוח קצת את התקציב ולעלות מעלה.

תודה רבה על התשובה, אין לי בעיה לעלות עד 50 אלף אבל הבעיה היא שלדעתי זה עדין לא מספיק.

הרכב האחרון שלי היה סייביק 2001 ומאוד נהנתי ממנו, אבל נכון לעכשיו אני מעדיף לעלות בשנתון ולרדת באיכות.

יש לכם עוד רכבים מומלצים ?.

בתודה מראש אלכס.

• תוכן חדש...