Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי גלגל ההגה בעור באלפא 146

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הובנת כהלכה.

הבנתי שהבעיה היא בסליל, פשוט כשאתה שם הגה אחר זמנית על הרכב, סביר להניח שיהיה בלי כרית.

רועי5, בחיים לא אשאיר את הרכב שלי אצל בעל מקצוע ואלך לי לדרכי. גם אם זה פנצ'ריה או רחיצה.

קודמך הובן כהלכה לא מהבחינה שאתה מתאר אלא מהסיבה לפיה שאלת השלבים הטכניים בפרוק ההגה אינם ענינו של הלקוח ובעל המקצוע מוחזק כמי שמכיר את מלאכתו. העובדה שאינך משאיר את רכבך ללא השגחה אישית שלך, לא משנה היכן, בהחלט יוצרת בעיה . אני מניח בזהירות שההתנהגות שאתה מתאר היא חריג ולא התנהגות נורמלית של כלל בעלי או נהגי כלי רכב. בכל זאת תמיהה מתעוררת אצלי, באשר לסידורי הלינה שלידיעתי לא קיימים בכל מוסך המטפל בכלי רכב של בעלי רכב חששניים, שצריכים להשאיר את האוטו ליותר מיום של טיפול.

פורסם

עוד לא נדרשתי לסוגיה של השארת הרכב ללילה ומקווה שגם לא אדרש.

אני לא מכיר חובבי רכב בעלי ספורטיביות שלא היו עושים אותו הדבר, מה עוד שהתהליך עצמו מעניין ולא משנה מה מבוצע ברכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנה כי כן, אפשר לסמן וי על עוד חלק שסידרתי ברכב הזה.

תמונות מלפני כמה דקות, חמות חמות היישר מכרטיס הזכרון.

על הדרך גם התקנתי בשעה טובה נורות לד לבנות במקום אורות החניה החומים והמכוערים.

נ.ב.: דר, אני חייב לך 30 שקל :wink:

תמונה0190.jpg

תמונה0192.jpg

תמונה0193.jpg

תמונה0191.jpg

תמונה0195.jpg

תמונה0197.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עבודה מעולה! זה משדרג את כל האינטריור פלאים. אשמח לדעת מה עלות עבודה כזו (בפרטי אם תבחר) כי גם ההגה שלי מתקלף כבר במספר מקומות והגה חדש עולה כמו כליה.

• תוכן חדש...