Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכל חברי הפורום.

אני בן 18 מה שאומר שאני נהג חדש,יש לי רישיון קרוב לשנה ועדיין לא עשיתי תאונה/דפקתי את האוטו,נוהג ממש בזהירות,בהתאם לתנאי הדרך אבל לא נוסע כמו סבתא.

אני מגדיר את העצמי כנהג טוב וחסר ניסיון,היסודות עליהם אני בונה את הנהיגה שלי הם מצוינות ואמרו לי את זה הרבה נהגים וותיקים שנסעו איתי.

בתחילת השבוע יצאתי מחנייה,לא הייתי בטוח אם אני עובר או לא,הייתי אחרי יום ממש מתיש והייתי מת כבר להגיע לבית,נסעתי נסיעה ממש ממש איטית אולי 1 קמ"ש,לבדוק אם אני עובר ואז פתאום אני שומע את רעש כזה[מוזר,עד עכשיו לא ידעתי איך זה נשמע],ירדתי מהאוטו וראיתי שדפקתי את האוטו שמלפניי[מאזדה 3 חדשה],עשיתי בדיקת נזקים וראיתי שלא קרה לשנינו כלום,אפילו לא שריטה,מה שכן קרה זה שהמגנים האלה ששמים על הטמבונים נפלו[שלי ושלו],נסעתי משם מכיוון שלא היה שום נזק[הצבע של האוטו שלו עוד חדש ורואים שלא קרה לא כלום,אבל כלום],הגעתי לבית חשבתי על זה ונשארו לי נקיפות מצפון,יום אח"כ חזרתי לשם וראיתי שהוא חונה שם[במקום שונה],צילמתי את המגני טמבון שלו,חיפשתי בעיר ומצאתי אותם ממש מהר,קניתי 8 חדשים[4 גם בשבילי,הם היום ממש ישנים שלי,החלטתי לחדש אותם],חזרתי אל האוטו שלו ושמתי לו 4 מגיני טמבון חדשים על איפה שהמכסה מנוע.

מה אומרים? פעלתי בהתאם? פשוט זו פעם ראשונה שדפקתי אוטו אז די הייתי בהלם ולא ידעתי מה לעשות,בנוסף פחדתי שהוא ימציא שם שריטות/מכות למרות שהטמבון שלו נראה ממש חדש,כאילו אתמול יצא מהמפעל פרט למגן טמבון שנפל.

פורסם

אם הנזק היחיד הוא כמו שאתה אומר רק המגיני טמבון וקנית לו בדיוק כמו שהיה לו, אז פעלת יפה.

רק תוודא שהוא ירכיב אותם ושמישהו לא עבר ליד הרכב ולקח אותם :lol:

פורסם

תשמע יוסי.

אין לך מה להתרגש.

זה קורה, וזה עוד יקרה.

גם אם לא אתה תעשה את זה, אני מבטיח לך שמתישהו מישהו אחר יגע לך בטמבון באחד החניות שיחנה בקרבת רכבך.

עשית יפה שרכשת עבורו מגיני טמבון.

להיפך, אם אלו שאמורים להפגע ולא הצבע של הטמבון.

תסיר את המצפון מליבך, כי לפחות היית הגון.

under construction..

פורסם

עשית טעות חמורה! היית צריך להוריד את כל מגיני הטמבון!:-)

ותעשה טובה, תוריד גם את שלך. זה פשוט מזוויע.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

כל הכבוד לך!

רק שלדעתי היית צריך להשאיר לו פתק עם טל' ואח"כ לתת לו את מגיני הטמבון באופן אישי.

למה? כי כשהישראלי הממוצע עובר ליד רכב כלשהו ורואה על מכסה המנוע מגני טמבון חדשים הוא ישר חושב "וואו :shock: מישהו השאיר בשבילי מגיני טמבון!" וההמשך ידוע :roll:

V5

פורסם

Yossi Azaria אפשר לשאול שאלה אמיתית ורצינית?

אם הנזק לרכב היה גדול יותר והיה מסתכם בכמה מאות שקלים, היית משאיר לאדם שרכבו נפגע פרטים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני רואה תאונות חניה כאלה פעמיים בשבוע בממוצע, בחניה של האוניברסיטה.

ולרוב זה לא נגיעה קלה כמו במקרה שלך אלה מכה מכה, כמעט תולשים פגוש לרכב החונה.

אני לא רוצה להשמע שוביניסט, אבל לרב מדובר בבנות שנוהגות. מה שתמיד מפתיע אותי, הן בדרך

כלל מאוד זהירות בנהיגה אבל כשזה מגיע לחניה, זה פשוט אסון. אני רואה נהגת יוצאת מחניה ופשוט

אין לה תחושת פרופורציה, היא נוסעת במהירות מינימלית, היא רואה שהיא פשוט לא עוברת, אבל היא

ממשיכה, כאילו היא חושבת שאם היא תעשה את זה לאט, אז הרכב בחונה איכשהו יזוז בעצמו.

עוד מהתצפיות שלי, שהאחרונה הייתה היום בבוקר, הנהגת אחרי התאונה רואה שיש בחניה אנשים וראו

אותה, אבל עדיין תמיד הן בורחות במהירות - זה השלב הכי מצחיק! :lol:

פורסם
Yossi Azaria אפשר לשאול שאלה אמיתית ורצינית?

אם הנזק לרכב היה גדול יותר והיה מסתכם בכמה מאות שקלים, היית משאיר לאדם שרכבו נפגע פרטים?

ל'

קודם כל תודה לכולם פה על התגובות,באמת פורום על רמה,לפני שהגעתי לפורום הזה לא ידעתי מה זה רמה אמיתית של פורום.

לשאלה שלך,אני יענה בשיא הכנות.

באותה שנייה שזה קרה לא הייתי משאיר פרטים,הייתי די בהלם ולא ידעתי כיצד לנהוג ומה לעשות,מה שמחזיר אותי לתחילת ההודעה הראשונה שלי "חסר ניסיון".

הייתי חוזר לבית ומספר על זה לאמא/אבא שלי,הם בוודאי שהיו נוסעים איתי למקום שזה קרה והיינו משאירים פרטים.

קיבלתי בבית חינוך מצוין לטעמי,קודם כל יש לכבד אנשים אחרים ואין לפגוע בהם,לכסף אין ערך אל מול האמינות והיושר.

אחרי שזה קרה לי פעם ראשונה,אני יכול להגיד לך בוודאות שאם זה יקרה שוב אני אשאיר פרטים.

אני מאוד אוהב ומכבד אקוסטיקה של רכב,הרכב שלי מקבל פעם בשבוע שטיפה ופעם בחודש וואקס,שריטות ומכות מתוקנות מיד לאחר שקורה משהו,אני ממש פנאטי בעניין הזה,בכללי אני אוהב שהכל אצלי מאוד נקי ומסודר,מהחדר שלי ועד האוטו,ולכן כמו שאני אוהב את זה יכול להיות שגם הצד השני אוהב ולכן יש לכבד אותו.

פורסם

אכן פעלת בצורה ישרה בהרבה מהנהוג בארצנו בדר"כ.

אני כן הייתי ממליץ לדבר עם בעל הרכב ישירות ולהתנצל וכמובן להגיש לו את המגנים שרכשת.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כל הכבוד פעלת יפה :)

אבל אם אין נזק, אין צורך להשאיר פרטים, תהיה בטוח ש"נישקו" את הרכב שלך המוני פעמים, אפילו ברגע זה :lol: ולא ישאירו שום פתק ושום מגיני טמבון.

אל תפחד מנשיקות :)

ולגבי הסטודנטיות שבורחות, צריך לצלם אותם ולסחוט אותם שיחתמו על זה שהם לא נוהגות יותר בחיים. (מודעה זו פונה לגברים ולנשים כאחד). ליד האוניברסיטה זה באמת נורא.

• תוכן חדש...