Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לSundown-SAZ-2000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן בקרוב לרכוש סאב קיקר L7 ..

האם כדאי להביא את מגבר Sundown Audio - SAZ-2000D מארה"ב ? כי יש לי אפשרות להביא אותו דרך דוד שלי וככה אוכל בעתיד לשדרג סאב אחר או להוסיף L7 ...

את המגבר אני אקנה מאייבי .

מה אתם אומרים ?

תודה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חושב שיש ניסיון איתו בארץ

עם זאת הניסיון עם ה-1500 מאלף !

אגב כדאי לך לברר מחיר עם היבואן, ניסיון העבר מוכיח כי המחירים בישראל של המותג

כלכך אטרקטיביים שהם עומדים עם התמחור בארה"ב ולפעמים זולים יותר

ועל זה תוסיף את אלמנט המשלוח, אחריות מלאה לשנתיים וכו'

פורסם

אולי לפני שאתה רוכש L7 תחשוב אולי לרכוש ארסנל או כאוס גם כן מאותו היבואן?

L7 יודע לתת בום, אין ספק, אבל L7 זה רמקול אוטיסט - הוא נולד חזק, אבל לא מתקשר עם העולם הסובב אותו.

אין כל קשר בינו לבין שאר חלקי המערכת ברכב - הוא עובד בקונספציה משלו לזמן ומרחב...

כאוס - המלצה חמה חמה.

הוא יודע לעשות את כל מה שהL7 יודע לעשות ועוד כל כך הרבה יותר מזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוטי- אתה מתכוון לסאב P3 ?

אלעד- את הסאב זה כבר מעל שמיים, אני מפחד שהוא יהרוס את הרכב שלי .. גם דורש מגבר תותח הסאן דאון 1500 לא יסחוב אות אפילו.

פורסם

תשקול גם את הIDMAX אם אתה בוחר לא ללכת על הL7 שהוא סאב חזק מאוד כשלעצמו אך לא בדיוק קשור לעולם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

L7 יהרוס לך את הרכב בלי טעם , ההאבוק לפחות יעשה את זה בסטייל :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

האבוק מצריך כוח הגברה מעל מעבר..

ומה עם קיקר L7 ? נוריד אותו ?

בנתיים את סאן דאון 1500 ברכישה...

את הסאב אפתח דיון המלצות..

פורסם

שמעתי האבוק מוגבר על 1500 ברכב של סרול ולי הספיק ואפילו היה יותר מידי הכמות באסים שהוא הפיק. כמובן שעם הורדת גיין(ועוד כמה כיוונים ) אתה יכול לכוון אותו לפי מה שאתה אוהב.

אתה מחפש רעש ורעש בלבד ?

• תוכן חדש...