Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לSundown-SAZ-2000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכולת הספיגה של האבוק היא 1250WRMS, נגיד שמערכת החשמל שלך בכלל יכולה לספק לך 1000, למה אתה חושב ש1500W מהסנדאון לא ירימו אותו לשמיים ?

עיין ערך eliko ותראה שהסנדאון שלו מעיף באוויר זוג FI Q 15 ...

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוטי- אפשר להגיד 70% רעש , 30% איכות..

sagiarye- כלומר האבוק לא ינצל את מלאו מהמגבר 1500D וינצל חצי מהכוח שיש לו

כמו שאמרת זוג FI Q 15 מוגבר חצי מהכוח שסאן דאון נותן

פורסם

איזה בלאגאן התחלתי יא ווארדיקה :-D

בשביל מישהו שאין לו הרבה נסיון עם מערכות לרכב - אתה וודאי תחשוב שהL7 הוא סוג של עילוי.

הוא נותן מכה עצבנית וקשה - אין ספק.

אבל הוא עושה את זה לאט וללא קשר לסט הקדמי שלך בכלל, דיוק זה לא משהו שנמצא בלקסיקון שלו ברגע שאתה רוצה באמת לנצל אותו.

קצת הגעה למפגשים, קצת שמיעת מערכות ואתה תבין מתי סאב טוב גם יכול לתת תוצאה אמיתית של SPL

לגבי מערכת החשמל - היא כן תחזיק לך את המערכת סה"כ אבל לא לאורך זמן - אם כי גם זה דבר מאוד יחסי, כמה זמן כבר אפשר לשמוע בעוצמות כאלה, גם ככה יותר מחצי שעה ביום זה כבר מאוד לא בריא...

אבל - הסכנה במערכת חשמל חלשה ולא יציבה היא הרבה יותר גדולה לרכיבי הרכב עצמו - תחשוב על זה שאתה יכול לאבד איזה מחשב רכב בדרך... חיישנים ומה לא - מדובר על אלפי שקלים לפעמים לחלקים שכאלו עוד לפני תשלום על אבחון הבעיה והתיקון שלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב הבנתי חח D: ***חחח היא לא מילה תקנית ופה זה לא ג'ונגל. קרא את כללי הפורום***

אז אבוא למפגש הבא ואתחיל לשמוע , אכנס קצת בתחום אודיו..

בקשר למערכת חשמל זאת אומרת שהסאן דאון 1500D מסכן את חשמל חלשה ?

פורסם

1500D לבדו לא אמור להווה סכנה או משהו כזה

אבל תיקח בחשבון שצריכת הזרם נקבעת ע"י הרמקול שאתה תשדך למגבר הזה ויכולת הספיגה שלו.

הרבה אלמנטים (רמקולים) עם קוטר גדול וצריכת הספק גבוהה תפיל משקל כבד יותר על מערכת החשמל של הרכב - כל מקרה לגופו.

בתור התחלה - קצת סבלנות וכמה מפגשים טובים תשפר את חיי האודיו שלך פלאים

מערכת טובה יותר לא בהכרח תביא לך יותר בחורות אמנם... :-D (אבל הסיכוי שהיא תבריח אותן קטן יותר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאנדאון 1500 עולה לבד 3300 שח

והוא דורש לבד 150 אמפר ממערכת החשמל

לרכוש אותו ללא שידרוג מערכת החשמל זה סתם ביזבוז של כסף

שידרוג מערכת חשמל יעלה לך מינימום 3000 שקל

משרשור קודם הבנתי שהתקציב שלך לסאב+מגבר הוא 3500 שח

הייתי ממליץ לך לדבר עם אליקו על עיסקת חבילה של AA כאוס +סאןדאון SAE1000D

פורסם
אולי לפני שאתה רוכש L7 תחשוב אולי לרכוש ארסנל או כאוס גם כן מאותו היבואן?

L7 יודע לתת בום, אין ספק, אבל L7 זה רמקול אוטיסט - הוא נולד חזק, אבל לא מתקשר עם העולם הסובב אותו.

אין כל קשר בינו לבין שאר חלקי המערכת ברכב - הוא עובד בקונספציה משלו לזמן ומרחב...

כאוס - המלצה חמה חמה.

הוא יודע לעשות את כל מה שהL7 יודע לעשות ועוד כל כך הרבה יותר מזה...

לפי מה שהבנתי בשרשור הקודם שלו, הוא לא מחפש איכות בכלל, הוא רוצה רעש.

האבוק מצריך כוח הגברה מעל מעבר..

ומה עם קיקר L7 ? נוריד אותו ?

בנתיים את סאן דאון 1500 ברכישה...

את הסאב אפתח דיון המלצות..

תשמע את ה FI BL שיש לאח של שומכר, אם תאהב אותו, תביא אחד.

זה האח הקטן של הBTL והוא יודע לעשות רעש עם קצת איכות גם.

יכול לספוג עד 1500 עם התוספות. תשתך לו Sundown 1200D ויהייה לך אחלה שילוב.

לא חייב לשדרג חשמל עכשיו, אפשר בעתיד.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

AUDIO KING-

שומאכר מוכר את סאן דאון 1500 במחיר פחות..

ושידרוג מערכת חשמל זה החלפת חוטים+מצבר על זה מדובר ?

האבוק AA +סאן דאון נשמע עסקה מצויינת אבל לאט לאט אני די חדש בתחום האודיו..

פורסם

[אני הייתי ממליץ לך על אבוק +1000D אתה הרי לא תנצל גם כככה את כול ה1250 RMS (לא חשוב אם איזה מגבר)כול עוד המערכת חשמל שלך היא מערכת חשמל רגילה אם אתה חושב לשדרג מערכת חשמל בעתיד ועוד שאר מיני ירקותת כך בחשבון שזה נושא מאוד יקר מה שאני מציע זה שתנסה לשמוע את האבוק+1000d ורק אז תחליט

פורסם
סאנדאון 1500 עולה לבד 3300 שח

והוא דורש לבד 150 אמפר ממערכת החשמל

לרכוש אותו ללא שידרוג מערכת החשמל זה סתם ביזבוז של כסף

שידרוג מערכת חשמל יעלה לך מינימום 3000 שקל

משרשור קודם הבנתי שהתקציב שלך לסאב+מגבר הוא 3500 שח

הייתי ממליץ לך לדבר עם אליקו על עיסקת חבילה של AA כאוס +סאןדאון SAE1000D

שילוב מצויין, הלוואי עלי :)

[אם אתה חושב לשדרג מערכת חשמל בעתיד ועוד שאר מיני ירקותת כך בחשבון שזה נושא מאוד יקר

עם כל הרצון לעזור ברוח הפורום, שלא יודעים עדיף לא לדבר

בוא ואסבר נא לי בבקשה ממך, איך שדרוג של אלטרנטור שעולה בין 800 ל-1400 שקל נחשב "יקר"

לאדם שמשקיע באיזור 10 אלף שקל במערכת ?

הריי שהשדרוג הזה של ה-800 שקל במקרה הנ"ל במיוחד יקפיץ אותך כמה רמות למעלה,

למעשה בלי לשדרג מערכת חשמל, אין טעם לרכוש שום מונו קלאס D שמוציא יותר מ600\700 וואט, גם ככה זה מה שתפיק ממנו בלחץ, אפילו אם תקנה מונו של 3000 וואט.

פורסם

גורל צודק, אך בין היתר כדאי גם להחליף למצבר ג'ל אם רוצים למקסם את המערכת חשמל.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
אלטרנטור בלי מצבר?

ומי אמר לך שיש לבחור להוציא 10K אולי יש לו רק 6

אלטרנטור בלי מצבר

עדיף על מצבר בלי אלטרנטור :)

בכל מקרה אני עם אלטרנטור 150 אמפר

עם מצבר רגיל

מערכת לא קטנה בלשון המעטה

והמתח שלי עומד על 14\14.4 יציב תמיד

• תוכן חדש...