Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, אני רואה שאתם מבינים הייטב בתחום האודיו ח"ח לכם.

התקציב למונו וסאב באיזור 2000~3500 שח

מה שאתם רואים בסרטונים שאנשים מראים איך האוטו מתפרק ,מרעיד כזה בדיוק אני מחפש אז ראיתי ביוטובי שהראו 2 סאבים של CVR12 שמסוגל לעשות דברים כאלה ,אז חשבתי שאופציה זו אפשרי עם מגבר חזק יעשה את עבודה.

תודה.

פורסם

לשומאכר (גיא/דוד) יש איזה רוקפורד בהמתי למכירה, תוסיף לו מונו רוקפורד 1001BD (בהנחה שההתנגדויות מתאימות) וזו מכונת באס רצינית.

גם צמד P3 יהיו מאוד חזקים בשילוב עם מונו 1000 RMS נציל ואמיתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אלטרנטורים מקוריים מחזיקים BTL, האבוק ועוד רבים אחרים, אין סיבה שלאר יחזיקו מונובלוק בודד של רוקפורד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה לא קיקר CVX או L7, "ירים בגאג'ים באויר" כמו שמישהו אמר כאן בפורום.

עם הסאנדאון 1000D יהיה שילוב מפציץ אבל לא איכותי.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני לא חושב שהמגבר סאן דאון 1000D יספיק ל 2 סאבים של L7..

בכללי מה עדיף CVR עם סאב כפול או אחד L7 ובעתיד להוסיף עוד סאב ?

ד"א ראיתי מגבר של קיקר KICKER KX500.2 הוא יתאים לL7 ?

• תוכן חדש...