Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אשמתי שאתה מתקשה לקבל את העובדה שתעשיית הרכב היפנית נחשבת לאיכותית בעולם.

לא האשמתי אותך בכלום. אני רק מנסה לבין, אתה דיברת על "לפי כל הנתונים מכוניות צרפתיות פחות אמינות מיפניות. זו עובדה"

מאיפה הביטחון הזה, על מה אתה מתבסס. מי קבע את העובדה הזו?

יכול להיות שאתה צודק, אבל אם אתה מתבסס על שמועות ועל אקזמפלר אחד של מישהו, או על איזה מוסכניק שזרק לך איזו הערה, הטיעון שלך שווה כקליפת השום.

אתה מציג טיעון חזק ובלתי מעורער. ללא הסברים.

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדיוק. :lol::lol::lol:

מבלי להתייחס לתסמונת שטוקהולם (הערצה לתוצרת גרמנית), גולף 5 היא אחת המכוניות הכי פחות אמינות שנתקלתי בהן.

הלכת ברחוב ונתקלת ברכבים מסוג דור גולף 5 שלחשו לך באוזן שהם לא אמינים ?

צר לי לבשר לך אבל אתה מדבר שטויות ! ברשותיי גולף דור 5 שנת 2006 מנוע 1.6L FSI שגמעה 80K עם אפס תקלות !

הייתה לי גולף דור 4 שגמעה כ-200K וחוץ מהחלפת יוניט חום+מדחס מזגן+חלונות נופלים (שתוקנו במסגרת האחריות וגם יוניט חום) לא הייתה לה שום בעייה אחרת.

** גולף דור 4 נמכרה ב-50K לחבר שמטפל אצל מוסך רון לכן אני מעודכן.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא האשמתי אותך בכלום. אני רק מנסה לבין, אתה דיברת על "לפי כל הנתונים מכוניות צרפתיות פחות אמינות מיפניות. זו עובדה"

מאיפה הביטחון הזה, על מה אתה מתבסס. מי קבע את העובדה הזו?

יכול להיות שאתה צודק, אבל אם אתה מתבסס על שמועות ועל אקזמפלר אחד של מישהו, או על איזה מוסכניק שזרק לך איזו הערה, הטיעון שלך שווה כקליפת השום.

אתה מציג טיעון חזק ובלתי מעורער. ללא הסברים.

יואב

צודק. אין ברשותי מחקר. אני מבסס את דברי על סקרי אמינות מתפרסמים מידי פעם באירופה.

פורסם
הלכת ברחוב ונתקלת ברכבים מסוג דור גולף 5 שלחשו לך באוזן שהם לא אמינים ?

צר לי לבשר לך אבל אתה מדבר שטויות ! ברשותיי גולף דור 5 שנת 2006 מנוע 1.6L FSI שגמעה 80K עם אפס תקלות !

הייתה לי גולף דור 4 שגמעה כ-200K וחוץ מהחלפת יוניט חום+מדחס מזגן+חלונות נופלים (שתוקנו במסגרת האחריות וגם יוניט חום) לא הייתה לה שום בעייה אחרת.

** גולף דור 4 נמכרה ב-50K לחבר שמטפל אצל מוסך רון לכן אני מעודכן.

לשני חברים יש גולף 5, ולקרוב משפחה גולף 4 שגם היא לא מפגינה אמינות מרשימה.

גולף 5:

- נגד מהירויות מזגן.

- תושבת אגזוז שגרמה לרעידות וזמזום מחרידים.

- מנורת ABS שנדלקה, הוחלף חישן כלשהו.

- לוח מחוונים שהפסיק לתפקד.

- רדיו (מקורי) הפסיק לתפקד.

- טרמוסטט תפוס במצב פתוח.

- משאבת הזרקה (!) במנוע TDI בן שנה וחצי. בסופו של דבר נתקבל החזר כספי במסגרת האחריות. (אחרי וויכוחים לא קלים יש לציין)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
מעולם לא קראתי ולא עניינו אותי סקרים.

אני מתמקד בתכלס- מה באמת קורה בשטח .

והלא זה בדיוק הענין. הואיל ו"מה שקורה בשטח" הוא לא יותר מאוסף של שמועות, דעות, סברות כרס, דעות קדומות ורק בשוליים הכרות מעמיקה עם גליונות טיפולים של מכוניות ספציפיות, כפי שניתן לצפות ממי שאני מניח שבדיקת אמינות מעמיקה ויסודית של מספר רב של מכוניות לאורך זמן, אינה בדיוק עיסוקו העיקרי בחיים. מכל אלו ניתן, בצער יש לומר, להתייחס לכל הקרב שניהלת כאן על עליונות הטויוטה, במידה לא מועטה של ביטול. כל זה נכון ובדיוק מאותן סיבות לכל אוטו אחר, יהא זה גולף, ב.מ.וו, מזדה, הונדה, או מה שלא תרצה. גם סקרים אינם מגלים את התמונה האמיתית והנכונה של רקורד האמינות של המכוניות המוזכרות בהם. ואפילו הריקולים האלו שהדיון הנוכחי החל בהם, אינם מצביעים אלא על כך שהתגלה כשל תכנוני מסוים שתיקונו הכרחי ואין בו כדי להשפיע על מהלך חיי הרכב בכל הנוגע לאמינותו. כל שאפשר ללמוד מכאן הוא שאין מכונית החסינה מפני תקלות. פשוט אין דבר כזה. אפילו לא רנו שהחליטה ש"היא לא רואה יותר מוסך".

פורסם
מספיק להסתכל על מה שהם אוכלים כדי לחשוב פעמיים על המושג "צרכנות חכמה".

עניין של סגנון חיים ועלויות.

תהיה בטוח שאם היית מצליח להשיג ארוחת "ג'אנק פוד" בארץ במחיר של חצי משווי שעת עבודה בשכר מינימום (כ 10 שקלים), גם אתה לא היית אוכל בבית - אלא בעיקר בחוץ. בארץ, בזמן שארוחת בורגרקינג\מקדונלד'ס\WHATEVER עולה כפול משווי שעת עבודה בשכר מינימום (כמעט 40 שח) - תהיה בטוח שרוב האנשים יעדיפו לאכול בבית וישמרו את המסעדות\בורגריות למטרת "בילוי".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי איזה שטח?

אתה עושה סטטיסטיקה לא רצינית

אי פעם עצרת לשאול למה הרכב עומד בשוליים?

לפי הסטטיסטיקה שלי, יפניות נתקעות יותר כי זה מה שיצא לי לראות יותר עומד בשולי הדרך. זה אומר שיפניות באמת פחות אמינות?

יש כאלה שעוצרים בצד הדרך בגלל פנצ'ר בגלל (והם מחכים לשירותי דרך כי מגיע להם החלפת גלגל לפי הפוליסת ביטוח), אבל אתה לא עצרת לבדוק למה הרכב בשוליים.

תתפלא, אבל לפני שנה היתי בדרך לבית משפט וכשבדרך עליתי על מפתח של פלדלת והאויר ירד תוך חצי דקה. אתה באמת חושב שהיה לי זמן להחליף גלגל ולהגיע מלוכלך לדיון? העמדתי את הרכב בצד כמו שצריך, עצרתי מונית וכשהסתיים הדיון חזרתי לרכב והחלפתי גלגל. וכל זה עם סוזוקי סוויפט בת שנתיים. במקרה אחר זאת יכולה להיות בחורה שלא יודעת להחליף גלגל ומחכה למישהו שיבוא לעזור לה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
40 אחוז תוך 3 שנים זה יותר מתאים לרכב שאתה נוסע בו, אולי אפילו יותר.

עכשיו העלבת אותי.

זה לא שאני לא יודע שקסנטיה מאבדת שוק במהירות של פסנתר שנופל מקומה עשירית (וזה גם הסיבה שאני לא מתכוון למכור אותה, וכנראה אהיה היד האחרונה, וידעתי את זה כשקניתי אותה), פשוט יש דרך להגיד דברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל הסתיגמה שבאירופה מחליפים רכבים כל 3 שנים היא לא נכונה.

רוב האנשים נוסעים עם אותם רכבים יותר מ5 וגם אפילו לפעמים יותר מ10 שנים.

אני גר בשוויץ, אבא של אישתי, אחות של אישתי, וכמעט כל המשפחה שלהם נוסעים רק עם רנו, וחוץ מטיפולים שוטפים אין שום בעיה עם הרכבים.

אחות של אישתי נוסעת עם קליאו שנת 2000 1400 סמ"ק, הרכב כבר עם 250 אלף ק"מ, וחוץ מזה שצריך להחליף לו את האגזוז וברקסים קדמיים שעשיתי לו, אין שום בעיה עם הרכב.

דודה של אישתי נוסעת עם קליאו 2002 1.2 סמ"ק, עושה 3 פעמים בחודש אוסטריה שוויץ (8 שעות נסיעה מאיפה שהיא גרה)

הרכב מעל 150 אלף ק"מ גם אין שום בעיות.

רנו אספס של אבא של אישתי שנת 1999 2 ליטר, 189 אלף ק"מ חוץ מיטיפולים שותפים, ועכשיו היה צריך להחליף את הבולמים

אין שום בעיה עם הרכב.

מזדה לנטיס 2002 1.5 סמ"ק ידנית שגם מטופלת במוסך מאזדה תקלות הן: מדחס מזגן הלך, חלונות קידמיים נפלו (מנגון נדפק)

לרכב רק 100 אלף ק"מ.

פורסם

אייל שלום,

הציטוט שלך צריך להיות מצורף לעשרת הדיברות.

אין מילים לתאר.

ואף מילה על הדיון העקר שהתפתח כאן.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לסיכום (של עוד שירשור "אמינות" הזוי שכולם נגררים אחריו כל פעם מחדש) ;

אני ממליץ לכל מי שחי בסרט וחושב שהאוטו שלו טוב יותר מכל אוטו צרפתי\אירופאי אחר, לך תעבוד במוסך או תהיה נוכח (על איזה תקן שאתה רוצה) באחד ממוסכי הרשת של היצרן האהוב שלך למשך תקופה של מספר חודשים - ואחרי שתתנפץ לך הבועה תחזור אלינו לסשן ניחומים בשירשור חדש (אנחנו נהיה כאן...).

עד אז, השירשור הזה ננעל.

שבת שלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...