Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רנו סנייק 2004 בדגם המפואר PREVILIGE.

יש ברכב 2 גגות נפתחים,משום מה (גם המכרים שאגב הם הייבואנים,כן רנו קרסו) אומרים לי שהגג השני אינו נפתח אלא הוא סטטי.

ראיתי תמונות של רכבים כאלו באתר יד 2 עם 2 הגגות פתוחים.(לצערי הבחור הוריד את המודעה).

מישהו יכול לרשום בבקשה היכן נמצא הכפתור לגג שמעל המושב האחורי?

שאלה שנייה,רוצים למכור לי את הרכב עם חוסר של משהו בין שני המקומות הקידמיים (יש שם מקרר או משהו לידיים)

בתמונות ניתן לראות שמשהו מאסיבי חסר,יש גם איזה קונקטור חשוף שם.

השאלה שלי האם ייתכן שהרכב נרכש מהחברה בשנת 2004 ללא האינסטרומנט הנ"ל?ואם כן מהו?והיכן ניתן להשיג אותו...

תודה ענקית ! ! !

פורסם

לגבי הגג, ראיתי במו עיני גג פתוח!

בין המושבים הקדמיים קיימת קונסולה מרכזית שניתן לרכוש בתוספת תשלום מהיבואן.

מישהו פירק לך אותה.

אני לא יודע למה משמש הפלג החשמלי...כנראה לתאורה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בשנתון הזה יש בסניק משענת יד רחבה ונוחה, עלה ויורדת, שמחוברת למושב הנהג. אביזר נוח ושימושי (גם עוזר לזאטוטים לדלג

קדימה/אחורה (בחנייה בלבד).

מתחת הקונסולה , במרכז, יש קופסה גדולה שהיא גם מקרר, אם אתה פותח את התריס שיש שם. וזה עובד.

לא זכור לי מהדגם הרגיל קונקטור למשהו באמצע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
שלום,

רכשתי רנו סנייק 2004 בדגם המפואר PREVILIGE.

יש ברכב 2 גגות נפתחים,משום מה (גם המכרים שאגב הם הייבואנים,כן רנו קרסו) אומרים לי שהגג השני אינו נפתח אלא הוא סטטי.

ראיתי תמונות של רכבים כאלו באתר יד 2 עם 2 הגגות פתוחים.(לצערי הבחור הוריד את המודעה).

מישהו יכול לרשום בבקשה היכן נמצא הכפתור לגג שמעל המושב האחורי?

שאלה שנייה,רוצים למכור לי את הרכב עם חוסר של משהו בין שני המקומות הקידמיים (יש שם מקרר או משהו לידיים)

בתמונות ניתן לראות שמשהו מאסיבי חסר,יש גם איזה קונקטור חשוף שם.

השאלה שלי האם ייתכן שהרכב נרכש מהחברה בשנת 2004 ללא האינסטרומנט הנ"ל?ואם כן מהו?והיכן ניתן להשיג אותו...

תודה ענקית ! ! !

?!?!?

פורסם

לשאלת הסאן רוף- יש 2 וכן הם נפתחים, אצלי (מודל2002) המתגים של 2 החלונות נמצאים מעל המראה. יכול להיות שהמנוע של החלון האחורי דפוק (אופציה).

לשאלת המקרר- יש ליד הידית הילוכים "מקרר" שמגיע כחלק מהרכב (תסתכל במוטוקאר) ויש לו חלון שמחובר למזגן (יציאה נוספת של המזגן) אז לקרוא לו מקרר זה לא כ"כ נכון כי על אותו משקל אפשר להגיד שהוא "תנור" שהמזגן עובד על חום.

בקשר לשאלה ה 3 לא הבנתי על מה מדובר.

• תוכן חדש...