Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום בולמי זעזועים קדמיים תוצרת מונרו לאוקטביה שלי

העלות הייתה 750 שיקל =2 בולמים קדמיים+שתי תושבות+2 מיסבי החלקה זה מחיר טוב לא ??

לפי החיפוש שלי כאן בפורום ההמלצה הייתה על מונרו סנסהטארק

שאלתי בחלקח חילוף ואמרו לי שזה מיועד לרכבי 4X4 וגיפים ואין כאן בארץ . לא יודע אולי התכוון אין לנו באזור

בכל מקרה חיפשתי את הדגם שלו ולא מצאתי התאמה למה שראיתי באתר מונרו ישראל לדגמים שיש להם

אולי אתם יכולים לעזור לי

הנה בבקשה

11818019736.jpg

667278140338.jpg

392342463174.jpg

55796687086.jpg

פורסם

העיקר שכבר קנית אז מה זה משנה? :)

פעם הייתה לי הונדה שהתקנתי לה 4 בולמי מונרו סנסהטראק.. אז זה לא נכון שאין כאן כאלו. וזה לא רק ל4 על 4

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
העיקר שכבר קנית אז מה זה משנה? :)

פעם הייתה לי הונדה שהתקנתי לה 4 בולמי מונרו סנסהטראק.. אז זה לא נכון שאין כאן כאלו. וזה לא רק ל4 על 4

איפה קניתה באיזה איזור וכמה עלו לך

איך ההרגשה אחרי שהתקנתה הבולמים החדשים ?

פורסם

את הבולמים קניתי ממישהו דרך יד 2. היו חדשים בקופסא.

הרכב הרגיש מעולה איתם, ממש ההתנהגות השתנתה לטובה בפניות ועיקולים, וגם במגרשי חנייה רקים ושוממים כשמשתעשעים קצת עם הרכב.. :lol:

בקיצור חבל שמכרתי אותה לפני חודשיים... אבל באמת בולמים מעולים

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...