Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה שבועיים-שלוש לא שטפתי את הרכב(אני לא יודע איך עשיתי את זה) והצטבר המון ליכלוך בעיקר בתחתית של הרכב. זאת אומרת בפגושים ולמטה בדלתות. עכשיו זה הליכלוך השחור הזה, כמו נסיעה בשלוליות, בוץ ולא יודע לתאר את כל השחור הזה(כמו שיש במוניות) שטפתי את הרכב(בבית) ועדיין יש שאריות וסימנים במבט ראשוני לא יראו את זה, אבל אם מסתכלים טוב רואים סימנים. אמרו לי שרק מכונה תוריד את זה, אבל אני לא רוצה לשים את הרכב בשטיפה כי המכונות שורטות. יש איזה חומר/סבון שיכול להוריד את זה?

תודה.

פורסם

ספוג שמפו לרכב וקצת כוח יספיקו, במקרה שזה לא הולך אז לחץ מים מקרוב (צינור, קיטור וכל השאר) אמורים להוריד את זה, עם גם זה לא עובד אז פוליש עדין (הנוזלי) בכמות מזערית יעלימו את זה בקלילות.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

כל שמפו רכב נורמלי יעלים כתמי בוץ למיניהם. שכבת ווקס נדיבה תעזור לך לשמור עליו נקי לקצת יותר זמן. כמו שאמרו - פוליש נוזלי יכול לעזור להסיר את הדברים היותר קשים. אולי תעלה תמונה של הכתמים ואז יוכלו לעזור לך קצת יותר.

עריכה: קיטור לצבע חיצוני? לא מומחה בנושא אבל נשמע רעיון לא מדהים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שמפו לרכב,ופוליש על המקומות שהעקשניים,קצת וואקס והרכב נקי.

לגבי זה "ואקס שומר על האוטו נקי לאורך זמן".

אני משתמש בואקס ומידת הזמן שבה הרכב מתלכלך עם ואקס או בלי ואקס היא אותו דבר,לא הרגשתי שחל שיפור ועשיתי את הואקס נכון,אחרי יומיים כבר כל האוטו שלי אבק,טוב נו כחול מטאלי.

פורסם

לזה שמעלי - מצטברים פחות כתמי מים. זה ההבדל. לאבק וקס לא משנה כלום.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אפשר עם לחץ מים, לא קיטור(מים חמים) ואל תקרב יותר מדי לפלסטיקים צבועים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני דווקא מכיר קרוב שמדי שנה רוחץ את האוטו בקיטור (טויוטה קארינה שחורה מטאלית) וכל פעם אחרי הניקוי הזה הרכב נראה כאילו היום הוא שחרר אותו מהחברה, לי אין מכונת קיטור אז לא התנסתי בזה אף פעם.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אמרתי את אותו הדבר באיזה תחנת רחיצה, זה שניגב לי את האוטו הסתכל עלי ואמר (בשיא הרצינות) : החורף לא מלכלך את האוטו -הליכלוך מלכלך אותו...

נחנקתי מרוב צחוק.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...