Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם טויוטה מסתבכת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://content.usatoday.com/communities/driveon/index

מדובר על פרשת השטיח, שהתגלגלה לכבל מצערת פגום.

על פי דיווחים בארה"ב מדובר על 19 הרוגים עד כה עקב בעיות המיוחסות לכבל הגז הנ"ל , לטענת העיתון טויוטה מנסה להסתיר את הנושא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין בושה כי לא נגנב דבר, מדובר על פירסום בעיתון אמריקאי נפוץ, כל מי שמנוי למהדורה האינטרנטית מקבל אותו ישירות לדוא"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

התכוונתי שאני "גנבתי" את הלינק. ה"בלי בושה" הוא כבר הומור.

מקובל מאוד בפורומים בריטים: "shamelessly stolen from"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא כולם מבינים מה צריך לעשות במקרה חרום שכזה במיוחד ברגע של לחץ, אני מכיר אנשים שבקושי יודעים ללחוץ על דוושת הגז

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא כולם מבינים מה צריך לעשות במקרה חרום שכזה במיוחד ברגע של לחץ, אני מכיר אנשים שבקושי יודעים ללחוץ על דוושת הגז

בכל זאת, זה קצת מפתיע.

המקרה הכי מפורסם שהביא את ה"תקלה" הזו לתודעת הציבור היה עם שוטר שקיבל לקסוס ES350 כרכב חילופי. במהלך הנסיעה, כאשר הדוושה נתקעה, הבנתי שהוא הספיק לנהל שיחה עם מוקד החירום (911). קצת קשה להבין איך אדם - ויותר מכך, שוטר - לא מצליח להגיע למסקנה שהוא צריך להעביר את הרכב לניוטרל ולבלום, כשהיה לו מספיק זמן לחשוב על זה. חבל שכתוצאה מכך כל המשפחה שלו היתה צריכה לשלם בחייה :roll:

כיבוי המנוע הוא לא בהכרח רעיון טוב. תגבור הבלימה יפסק ואתה עלול למצוא את עצמך במצב מסוכן. במצב כזה עדיף להעביר לניוטרל ולנסות לשחרר את הדוושה באמצעות הרגל השנייה.

אגב, התקשורת האמריקאית מספרת שאותו רכב בסיפור הושכר ע"י אדם אחר מספר ימים לפני כן, וגם אצלו נתקעה הדוושה. הוא חילץ אותה בעזרת הרגל ודיווח לחברת ההשכרה - שלא עשו כלום עם המידע הזה.

דובר על מקרים כאלה לא מעט, כאשר אנשים החליפו את השטיחים המקוריים של המכונית בשטיחים עבים יותר.

פורסם

שוב טויוטה ? שוב (אולי) תקלות בטיחותיות ?

" ארגון הבטיחות האמריקאי יבחן בעיות בלימה בטויוטה פריוס החדשה

חשש: יכולת הבלימה של המכונית - המשווקת גם בישראל - נפגעת בעת שהמנוע החשמלי משולב "

להמשך הכתבה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3376581,00.html

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו שמע על הבעיה הזאת בארץ? בידיעות כתוב במפורש שדגמי הארץ לא מכילים את הבעיה אבל לי זה קורה הרבה, וארבע פניות למוסך לא פתרו את זה, זה נעלם לכמה שבועות וחוזר, למרבה האירוניה בפניה הראשונה שגם לי אמרו שזה השטיח וקיבעו אותו.

ד"א הפעם הראשונה שלי היתה בלילה גשום על רמזור אדום ותנועה מולי, לא טריוויאלי ברגעים הראשונים.

פורסם

שבוע שעבר הייתי במאהל בדואי בערד.

בעל המקום מחזיק בלנד קרוזר V8 חדשה וסיפר שכבר החליפו לו מנוע בגלל אחת הבוכנות וזאת בעיה מוכרת בV8.

טויוטה פשוט יודעת לעבוד! כנראה שהסטיגמה הודבקה למוצר הזה כל כך חזק ומענין מה היה קורה אם היו שומעים שלרנו החדשה יש בעיה במנועים או בשטיחים ובמצערות.

פורסם

בתור בעלים של פריוס חדשה בהחלט יש פה "קייס".

חשבתי שאני מדמין שיכולת הבלימה של הרכב יורדת מדי פעם, כנראה שזה באמת נכון.

היה לי קשה להאמין בהתחלה, משום שהיתה לנו את הפריוס הישנה ושמה לא היתה בעיה עם מערכת הבלימה.

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

טויוטה פשוט יודעת לעבוד! כנראה שהסטיגמה הודבקה למוצר הזה כל כך חזק ומענין מה היה קורה אם היו שומעים שלרנו החדשה יש בעיה במנועים או בשטיחים ובמצערות.

א. לא קונים מספיק מכוניות צרפתיות בשביל לקבל יחידה פגומה לחלוטין ואלה שמקבלים בודדים (כי אף אחד לא קונה) שלא מדווחים.

ב. אלה שכבר קונים רגילים לתקלות קטנות אז אף אחד לא מתרגש

פורסם

לי אישית קרה דבר כזה פעמים בטויטה יאריס בשנת 2000

אח"כ פשוט חתכתי פינה בשטיח....

זה ממש,אבל ממש מפחיד..

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...