Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כעת סאב סרוין וגה vmax 124 1000v/500rms ומגבר מונו של אלפיין pdx 1.600 600rms

השאלה שלי היא אם אני מחבר עוד סאב של סריון כזה המגבר יביא עדיין תפוקה טובה לסאבים?

או שעלי לחבר 2 סאבים חלשים יותר בערך 200 rms כל אחד ואז התפוקה מהם תהיה יותר טובה?

מידע על הסאב של סריווין : http://cerwinvegamobile.com/vmax12.html

מידע על המגבר אלפיין : http://signature.crutchfield.com/S-xoT7Hf1J4x8/s_500PDX1600/Alpine-PDX-1-600.html

תודה לעונים

פורסם

הסאבים לא ינגנו בכל הכח אבל ינגנו. לא יודע אם הסאב הזה נציל במיוחד.

או שתקנה סאבים יותר חלשים, או מגבר יותר חזק, ותמכור את האלפיין.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

מה התקציב? אתה פתוח ליד שנייה?

לאיזה התנגבות יורד כל סאב? לא ראיתי שכתוב, הייתי מציע Sundown SAE1000D אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לסאבים שלך. תחכה לעוד תגובות.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לסאב יש 2 סלילים של 4 אום היום היתי אצל המתקין והוא עשה לי את הסאב ל2 אום..ואני פתוח ליד שניה..מה שבטוח אתם פה באתר תביאו מוצרים יותר טובים ויותר זולים מכל הנוכלים שעבדו עלי עד עכשיו..ואת האלפיין הזה שהמתקין בלבל בשכל שהוא חזק וטוב ביאס אותי רצח

פורסם

ראיתי ביוטיוב בחור שיש לו בידיוק 2 סאבים כמו שלי סרוין וגה vmax 124 והוא חיבר אותם למגבר hifonics 1600

פורסם

עכשיו שהסאב על 2 אום אני לא כזה מרגיש הבדל ממיקודם שהוא היה על 4.. הוא הנמיך לי את העוצמה מהמגבר בשביל שהסאב יתפוס על 2 אום בלי שהמגבר יתנתק..ואני בטוח ב100 אחוז שהמגבר היה על יותר עוצמה והסאב היה על 4 אום זה נשמע הרבה יותר עוצמתי..שהסאב על 2 אום זה לא אמור להיות יותר חזק מ4 אום?

פורסם

איזה מתקין מקצועי שאני מכיר שנראה לי שוחט אותי בכסף על כל דבר קטן 200 שקל..וכן המגבר על 2 אום אני חושב..שאלתי אותו..הוא פשוט הנמיך את העוצמה שלו....וזה מרגיז אותי..שלמתי סתם כסף על לא כלום..זה אפילו פחות טוב ממה שהיה מיקודם

פורסם

אני יכל למכור את המגבר אלפיין ולרכוש גם את המגבר וגם את הסאב.. והמגבר מחינת עוצמה אני בטוח שהוא יביא תפוקה..הוא גם אכותי?

פורסם

תוכל להתייעץ פה בפורום לגבי מתקינים ממולצים ואיך לחבר מה , אני לא אומר שמה שהוא עשה לא נכון ,או נכון.

המגבר הזה מאוד ממולץ בפורום , תמורה טובה למחיר ויש אותו לכמה אנשים.

• תוכן חדש...