Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני הגיוס עשיתי רשיון ג', עשיתי 28 שיעורים ועברתי טסט בבית הספר "קרן", עשיתי את זה דרך הצבא.

לפני שהספקתי לקבל את הרשיון עצמו בצבא, שוחררתי מסיבות בריאותיות.

השאלה היא, האם יש לי את הרשיון הזה ואני יכול עדיין לקבל אותו? מה אני צריך לעשות בשביל זה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

על איזה סעיף שוחררת?

בריאותי או נפשי?

אם זה נפשי, סביר להניח יתנו לך לעשות אתה מה שאני קורא לו IDIOTENTEST, והמשך החזקה ברישיון תהיה מותנית בכך.

נ.ב. רשות הרישוי תדע בדיוק על איזה סעיף שוחררת, כי משרד התחבורה הוא אחד משני משרדי הממשלה הרשאי לקבל מידע רפואי סודי מצה"ל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גש למשרד הרישוי ונסה לקבל את הרישיון.

אם לא שואלים, אל תזכיר שזה נעשה דרך הצבא. ציין שלמדת אצל קרן.

אם זה מוזן אצלם ואין מניעה בריאותית, סביר שינפיקו לך רישיון. אם תהיה בעיה, כבר יגידו לך מהי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אברר את העניין. רשיון נהיגה ב' יש לי כבר שנתיים וחצי, אין אם זה בעיות.. לגבי ג', אף פעם לא קיבלתי את הכרטיס לידיים..

הם זה משנה לאיזה משרד רישוי אני ניגש? למדתי בפתח תקווה, והנתי ששם הוא נשרף, אז הפנו אותי לרמת גן.. האם אני יכול לגשת בעיר שלי במקום להיסחב עד לרמת גן.?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...