Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני שם במקום המנורות הצהובות מקדימה מנורות לבנות? זה חוקי?

אמרו לי שאתה פשוט הולך לחנות קונה את המנורה שמתאימה לאוטו שלך, רק עם אור בצבע לבן במקום צבע צהוב.

אני רק לא יודע אם זה חוקי?

אוטו עם מנורות בצבע לבן עובר טסט?

אמרו לי שאפשר לעשות קומבינה, לשים מנורות עם אור לבן באוטו מקדימה ואז לשים מנורת לד כחולה לפני המנורה עם האור הלבן או מאחוריה, משהו בסגנון, אני לא בדיוק יודע איך עושים את זה, [אחרי שאני ידע אם זה אפשרי אני יתעמק באיך עושים] ואז יוצא אור קצת כחול שדומה לקסנון רק שזה חוקי ולא עולה ים כסף.

זה אפשרי לעשות את זה? במידה וכן, זה סיפור וצריך מוסכניק בשביל זה או שאם יש לך את הידע הנכון אפשר לעשות את זה בבית?

אוטו שעשו בו את זה עובר טסט?

פורסם

נתחיל ככה...יש על זה הרבה חילוקי דעות ויש שיגידו חוקי ויש שיגידו לא (שוטרים)

טסט האוטו לא עובר עם מנורות כאלה,אבל מה הבעיה אני לפני הטסט פירקתי את המנורות שמתי רגילות צהובות עברתי טסט והחזרתי ..תלוי כמה אתה רוצה את זה ומוכן להשקיע(חח כאילו כמה יש).

זוג מנורות כאלה עולים גג עד 80 ש"ח ,ההרכבה פשוטה כמו של מנורה רגילה.

לגבי הלדים הכחולים ששמים ו"יעני זה נהיה קסנון" ..אין חיה כזו

חוץ מהמנורה הגדולה(H4 או H7 )יש גם מנורה קטנה שהיא אור החניה של הרכב,

במידה ואתה עומד עם הרכב בצד הדרך ומעונין לכבות את האורות אבל עדיין רוצה שיראו ואתך לשם כך יש את המנורות האלה.

בגדול שמים במקומות המנורות הקטנות הרגילות לדים בשלל סוגי צבעים 1 בכל פנס וזה נותן מין "אפקט של עין כחולה" לאוטו(תלוי באיזה צבע תבחר) .

לא צריך מוסכניק ולא כלום אפשרי לעשות בבית לגמרי לבד...שיהיה בהצלחה .

פורסם

בוקר טוב.

כמו שכתבו לפני אני גם לא בטוח עם זה חוקי או לא.

חבר שלי שם פעם אחת ברכב שלו מנורות כאלה(לא זוכר של איזה חברה) ובגלל שהמנורות צורכות יותר זרם, זה שרף לו את כול לוח הפיוזים באוטו, הכול נמס!

חשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אם אני שם מנורות בצבע לבן ומשטרה רואה אותי נוסע עם זה בכביש, הם יכולים לעצור אותי ולתת לי קנס או משהו?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם הבנתי נכון הלדים נמצאים ליד המנורות מקדימה ומשמשים כאורות חנייה.

אם אני מפעיל את הלדים תוך כדי נסיעה אז זה נותן את האפקט שאמרו פה "עין כחולה".

הבנתי נכון?

ואם אני מרכיב לדים, איך אני שולט בהפעלה והפסקה שלהם?

אני מחבר למנורות מפסק שנמצא בתוך האוטו? או שאם נגיד אני שם בהילוכים P אז הם נדלקים?

פורסם
אם אני שם מנורות בצבע לבן ומשטרה רואה אותי נוסע עם זה בכביש, הם יכולים לעצור אותי ולתת לי קנס או משהו?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם הבנתי נכון הלדים נמצאים ליד המנורות מקדימה ומשמשים כאורות חנייה.

אם אני מפעיל את הלדים תוך כדי נסיעה אז זה נותן את האפקט שאמרו פה "עין כחולה".

הבנתי נכון?

ואם אני מרכיב לדים, איך אני שולט בהפעלה והפסקה שלהם?

אני מחבר למנורות מפסק שנמצא בתוך האוטו? או שאם נגיד אני שם בהילוכים P אז הם נדלקים?

במנגנון הדלקת האורות ברכב (או על גבי ידית כמו הוינקר או גלגל אורות כמו ברכבי פולסוואגן) יש 2 מצבים,הקליק הראשון נדלקים אורות החניה(כאן הלדם ידלקו ) ובקליק השני נדלקים אורות הדרך אז תמיד שתדליק אורות הלדים "העין הכחולה " יהיו דולקים .

או כמו שלפעמים אני עושה מסובב את גלגל האורות רק על מצב אחד והלדים הלבנים נדלקים לבד וזה נותן מראה פוזאיסטי :twisted:

בוחן תנועה בן **** יכול להגיד שזה לא חוקי וזה קסנון ותוכל להסתכן בקנס ,

אבל לא כל יום אתה תפגוש אחד כזה .

לא צריך לא מפסקים ולא חיווטי חשמל חדשים פשוט תחליף את המנורות הרגילות והמקוריות של הרכב בלדים המבוקשים ובמנורות בעלת תאורה לבנה וזהו .....

שיהיה חגשמח.

פורסם

הלדים נמצאים ליד המנורות של אור הדרך?

אף פעם לא הסתכלתי מבחוץ על המנורות שרק אורות החנייה היו דולקים ובגלל זה אני לא יודע איפה ממוקמות אורות החנייה.

הכוונה שלי זה אם המנורות ממוקמות ליד המנורות של אור הדרך, מתחת, מעל וכו'.

פורסם
בוחן תנועה בן **** יכול להגיד שזה לא חוקי וזה קסנון ותוכל להסתכן בקנס

ממש לא נראה לי שבוחן יכול להגיד על נורות לד או אנג'ל אייז שהם קסנון.

ראית מגברים ? ראית חיווט ? אז שום קסנון ושום דבר.

אם יעצרו אותך אי פעם משטרת תנועה, הבוחן יגיד לך תפתח בבקשה מכסה מנוע, יש לך קסנון, וכל עוד הוא לא מוצא שום מגברים וחיווט לא חוקי הוא לא יכול לתת לך שום קנס על קסנון

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

אבל כולנו יודעים מזה בוחן שרוצה להתעקש,

אני לא סתם נתתי דוגמא כאן מארץ הדמיונות,שמעתי על כמה מקרים שבהם הבוחן התעקש שהמנורות האלה לא חוקיות ובגדול תמיד הוא נותן לך את האפשרות של לפרק במקום את התאורה הלבנה ולהחליף לצהובה ללא קנס (חצי גבר) ויש כאלה שלא מדברים בכלל וישר נותנים קנס ותאמין שיכולים גם להחרים את רכבך(מנ***).

חג שמח.

פורסם
ממש לא נראה לי שבוחן יכול להגיד על נורות לד או אנג'ל אייז שהם קסנון.

ראית מגברים ? ראית חיווט ? אז שום קסנון ושום דבר.

אם יעצרו אותך אי פעם משטרת תנועה, הבוחן יגיד לך תפתח בבקשה מכסה מנוע, יש לך קסנון, וכל עוד הוא לא מוצא שום מגברים וחיווט לא חוקי הוא לא יכול לתת לך שום קנס על קסנון

אתה מדבר אחי על לדים כחולים או מנורות עם אור לבן שאתה אומר שהוא לא יראה מגברים או חיווט לא חוקי ואז לא יכול לתת קנס?

כבר קניתי מנורות עם אור לבן, מחר ביום אני מתכוון לשים אותן, פעם ראשונה אני עושה את זה אז לא רציתי לעשות בחושך.

פורסם
אתה מדבר אחי על לדים כחולים או מנורות עם אור לבן שאתה אומר שהוא לא יראה מגברים או חיווט לא חוקי ואז לא יכול לתת קנס?

כבר קניתי מנורות עם אור לבן, מחר ביום אני מתכוון לשים אותן, פעם ראשונה אני עושה את זה אז לא רציתי לעשות בחושך.

ללדים הכחולים ולמנורות הלבנות לא צריך שום מגברים או חיווט נוסף ממה שיש כבר, הוא דיבר על מגברים ששמים למנורות הקסנון החזקות יותר .

שיהיה בהצלחה.

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות לד כחולות? לשים במקום אורות חנייה.

בחנות שקניתי מנורות עם אור לבן לא מצאתי מנורות לד כחולות.

וכמה עולות המנורות לד?

פורסם

זוג מנורות כאלה עולים גג עד 80 ש"ח

לגבי המחיר כמו בכל דבר יש מגוון רחב של סוגים ולכן גם טווח מחירים גדול.

מנורות פשוטות שחלקן אף מסנוורות יכולות לעלות 80 ש"ח סט איכותי לדוגמא הפיליפס דיימונד ויז'ן שציינו כאן עולה בסביבות ה200 אם איני טועה-יש כאלה המזמינים דרך EBay על מנת לחסוך.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...