Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח לכולם.

אני הייתי מעוניין בבקשה לבצע סקירה לגביי שנות יצור של ה-HUים הבאים:

Clarion DRX 9255

Clarion DRX 9255 EX

Clarion DRX 9255 EXL

Clarion HX-D1

Denon A1

Denon Z1

Denon A100

מה שמעניין זה שנות הייצור במפעלים ולא השנים בהן הם המשיכו להימכר בחנויות.

תודה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בזמנו כשחיפשתי HU מהרמה הזאת נתקלתי ב 9255 (אין לי מושג איזה דגם בדיוק) שעל המדבקה שלו היה רשום נובמבר 1997. זאת הייתה הסיבה (או אחת הסיבות) שויתרתי עליו וקניתי את ה P9.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פואנטה? יש דברים שמסוכן להגיד בפורום.

עזוב, אותי מעניין שנות ייצור בגדול. 

מצאתי כי ה-9255 DRX יוצרו בין 1995-1997/8

מעניין עכשיו עם ה- HX-D1 מתיי יוצר (אני משאר באותם שנים כמו ה-9255)? ואם היו לו דגמים שונים כמו ל-9255 (EX/EXL), משופרים יותר וכו'..

וגם מעניין לדעת מתי 'דנון' הוציא את היצירות המדהימות שלהם ומה קורה עם זה היום? למה לא מייצרים?

לאן הלכה כל הטכנולוגיה והידע שלהם?

פורסם

שמע לי גבר,

תתקין אחד כזה ברכב על הדש בורד, מסדר לך Analog-All-The-Way,

מסדר לך Full Range - One Point Source

מי צריך יותר מזה ?

ואתה שם אותו במרכז הדש בורד, שכח מבמה לא ממורכזת !

תהנה

:)

se-stirling-gramophone_low.jpg

פורסם

עתיד גם אני יכול להגיב אלייך מספר הערות, אם אתה חושב שאתה מבין משהו בסאונד וכל הפיצ'רים הדיגטליים לא משפעים על הסאונד אז גם אתה חיי בסרט ידידי! ההבדל ביננו הוא שאתה חיי בסרט פופלארי יותר מהסרט שאני חיי בו. סוף פסוק.

ניר תודה שעלתה את ה- HX-D10/20 אכן שכחתי מהם! יש HX-D10 למכר שלי ומדובר במכשיר מדהים. רק בעיה קטנה שהמכשיר שלו עבר מספר לא מבוטל של שיפורים/שדרוגים לכן הדעה שלי לא כלכך רלוונטית עליו. בגדול מדובר בצליל נקי וחסר תוספות, פשוט מקור.

המכשירים הנ"ל ממש ישנים כידוע לי.. לפני 1995 נראה לי אפילו.

פורסם

ברור שפיצ'רים דיגיטאליים משפיעים על הסאונד - לטובה :)

אגב שאלה קטנה בקשר לשרשור שלך, אתה מחפש לרכוש מכשיר "של פעם" כמה שיותר ישן, או כמה שיותר חדש ?

פורסם

לשאלתך גורל:

כבר רכשתי אתמול ADDzest DRX 9255EX

לא חיפשתי מכשיר חדש או ישן, חיפשתי מכשיר טוב ובלי דברים מיותר כגון BT ו-USB וכל הבולשיט ושיכנס בתקציב.

בימים הקרובים אני אפתח שרשור עם תמונות ורשמים מבחינת סאונד וכו'..

היום יש מכשירים ברמה הזאת אבל זה רק המקינטוש שנמכר במחיר הגיוני וזה 1000$..לא מעט.

כל שאר המכשירים החדשים (לא שיש יותר מדיי) CD700 ו"סאונד מוניטור" 450 עולים 1500-2000$, זה הרבה כסף. 

לגביי "ברור שפיצ'רים דיגיטאליים משפיעים על הסאונד - לטובה" אני מעט חולק עלייך.

פורסם

קודם כל תתחדש !

שמח שהצלחת לשים את הידע על משהו שנפשך חשקה בך

וברור שאתה חולק עלי, וטוב שכך

מה הטעם בפורום שכולם מסכימים על הכל ? :)

אתה צודק שיש קבוצה שתומכת באנלוגי

וקבוצה שתומכת בדיגיטאלית

ההבדל היחיד שהקבוצה שתמוכת בדיגיטאלי ההגיון, ההסברים המדעיים, וההוכחות הטכנולוגיות לצידה,

והקבוצה השניה ההוכחה היחידה שיש לה זה מה שמישהו כזה או אחר טוען ששמע, כי המדע לא מכיר שום דבר דומה למה שהם מאמינים בו.

בכל מקרה, לדעתי ריבוי הדעות והאסכולות זה היופי בפורום,

פורסם

תודה על הברכות..:-)

כמו שיש כאלו שמאמינים בייצר העולם ע"י השם ויש כאלו המאמינים במפץ הגדול אתה אומר?

שיהיה..

תשמעו.

תחשבו.

תבחרו.

ותהנו.

מנואל.

פורסם

זה לא סותר אחד את השני

אין שום מידע לגבי בריאת עולם או היקום - לא מן הנמנע שהקדוש ברוך הוא יצר אותו

אין שום אזכור למפץ הגדול, בנוסף אנחנו סופרים מבריאת עולם, מה היה פה לפני זה רק בין המקום למקום, אנחנו אין לנו מושג וקטנים כדי לדעת :)

• תוכן חדש...