Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצוב חדש של ניידות משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קטן מהשבוע האחרון לגבי התנהלות המשטרה בארה"ב:

חבר שנמצא בשליחות חינוכית במיאמי שכח לשלם איזה דו"ח תנועה מסכן של 100$ (הדו"ח ניתן כיוון שהספח של הביטוח לא היה איתו ברכב) נעצר על ידי ניידת לביקורת שגרתית. כשהשוטר ראה שלחבר יש דו"ח שלא שולם הוא הוציא אותו מהרכב, אזק אותו באזיקים ולקח אותו למעצר!

האם זה מה שאנו רוצים שיקרה בארץ? צריך למצוא את האיזון הנכון.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני ראיתי ניידות חדשות באיזור נהריה, רכב שחור לחלוטין עם מדבקה לבנה מלבנית על הצד שאומרת "משטרת התנועה".

משכנתא זה קל

פורסם
סיפור קטן מהשבוע האחרון לגבי התנהלות המשטרה בארה"ב:

חבר שנמצא בשליחות חינוכית במיאמי שכח לשלם איזה דו"ח תנועה מסכן של 100$ (הדו"ח ניתן כיוון שהספח של הביטוח לא היה איתו ברכב) נעצר על ידי ניידת לביקורת שגרתית. כשהשוטר ראה שלחבר יש דו"ח שלא שולם הוא הוציא אותו מהרכב, אזק אותו באזיקים ולקח אותו למעצר!

האם זה מה שאנו רוצים שיקרה בארץ? צריך למצוא את האיזון הנכון.

כן אני רוצה שזה יקרה.

1. השוטרים שם לרוב הרבה יותר מנומסים ועוזרים

2. אם אתה חייב למישהו כסף, יהיה לך קשה להתחמק כי כל פיפס עם המשטרה תגרום לך להגיע לכלא על אי תשלום

3. ההרתעה שיש בכל זה היא עצומה

אז תגיד לי אתה, אחרי שאתה רואה שפושעים מגיעים למשפט ויוצאים נקיים או שמקבלים עונש מגוחך ביחס לעבירה, אתה לא רוצה לפעמים שתהיה פה יד קשה יותר?

אני רוצה מאוד מהסיבה הפשוטה שאני לא עבריין ולכן אין לי ממה לפחד, לעומת זאת עבריינים כיום לא מפחדים ולכן אני כן פוחד וזה מצב לא תקין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראיתי אאתמול ניידת כזו בירושלים , לדעתי לא משהו בכלל .

אבל שוב , אלו לא הניידות , אלא השוטרים שצריכים סדרת חינוך מחדש .

כשאני יוצא לבלות , אני חושש מהעבריינים שמקיפים אותי ושלא זוכים להרתעה מפני התקפה של אזרח תמים .

אני מקווה שהניידות לפחות יגבירו את נוכחות המשטרה על הכבישים ושיעזרו להם להוריד כמה עברייני "חתך אותי" או "סינוור אותי" או "כמעט דרס אותי" מהכביש .

המשטרה מאכזבת , אז לפני הניידת שישפרו את התדמית .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

1. העיצוב מכוער ברמות. כאילו שנתנו לאיזה צוער ערימת מדבקות ואמרו לו "תנסה".

2. אני לא מבין מה אתם רוצים מהשוטרים. נכון שהמשטרה בארץ חלשה, והבטחון של האזרח "לא משהו". אם המצב כזה 'על הפנים' למה אתם הולכים ללמוד מנהל עסקים? לכו להיות שוטרים. אתם רוצים להיות כלכלנים בחברת החשמל, מנתחי מערכות באיזה היי טק, וכולכם רוצים להרוויח 15,000 ברוטו + רכב + סלולרי כמשכורת בסיס.

כמה מכם ניגשו לבחינות של המשטרה?

יאללה שלכם לרדת על השוטרים. הם קורעים את התחת בשביל משכורת רעב.

אם המדינה רוצה משטרה ראויה - שתתקצב.

אם המדינה רוצה משטרה ראויה - שתתחיל לשלם לשוטרים, כדי לגייס כ"א איכותי.

תרדו על המשטרה כמה שאתם רוצים, אני מסכים איתכם, אבל כשאתם נתקלים בשוטר, לטוב ולרע, תחשבו עליו לעשר שניות, ואח"כ תחליטו איך אתם מגיבים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עדיף שיהיה פה משטר כמו שבארה"ב עם כמה שזה קשוח, כי אם המשטרה(בתי משפט וכו', הרשימה ארוכה מאוד) היו מתנהלים כמו בארה"ב היה אפשר לישון עם דלת פתוחה ולא הייתי פוחד מזה שידפקו לי את הסמל או יגנבו לי את הרכב, כי זה מתחיל מלשלם את הדוח או עקיפה בפס לבן. וגם אם כולם היו הולכים להיות שוטרים זה לא כזה תלוי בשוטרים עצמם, כי יש כאלה שכן עושים את העבודה שלהם כמו שצריך(חבל שאין הרבה כאלה) אבל הבעיה שלפעמים עוצרים אותם והם לא יכולים לפעול כמו שהם צריכים לפעול(מה לעשות יש אנשים מעליהם שלא חושבים על טובת האזרחים וחושבים על הפושעים)

פורסם
אנחנו מדינה עשירה ולמשטרה יש עודפי כסף. בכיף!

אני לא מבין מה קשור עודפי כסף.

במקום לשים מדבקות מהסוג הישן שמים מדבקות כאלו.

אותו כסף.

זה לא שלוקחים את הישנות ומחליפים להם מדבקות.

העיקר סתם לתת תגובות בלי קשר.

פורסם

טל אם אתה חושב שארה"ב יותר בטוחה אז אתה טועה.

שם אם אתה ילד עדיף שלא תצא לשכונה לבד עוד בשעות הערב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עדיף שיהיה פה משטר כמו שבארה"ב עם כמה שזה קשוח, כי אם המשטרה(בתי משפט וכו', הרשימה ארוכה מאוד) היו מתנהלים כמו בארה"ב היה אפשר לישון עם דלת פתוחה ולא הייתי פוחד מזה שידפקו לי את הסמל או יגנבו לי את הרכב, כי זה מתחיל מלשלם את הדוח או עקיפה בפס לבן. וגם אם כולם היו הולכים להיות שוטרים זה לא כזה תלוי בשוטרים עצמם, כי יש כאלה שכן עושים את העבודה שלהם כמו שצריך(חבל שאין הרבה כאלה) אבל הבעיה שלפעמים עוצרים אותם והם לא יכולים לפעול כמו שהם צריכים לפעול(מה לעשות יש אנשים מעליהם שלא חושבים על טובת האזרחים וחושבים על הפושעים)

לא רק שאי אפשר לישון בארצות הברית עם דלת פתוחה רמת הפשיעה בארצות הברית גבוהה משמעותית בהשוואה לישראל ומדינות מערביות אחרות למרות מערכת ענישה דרקונית, מאסרי עולם והוצאות להורג. ארצות הברית היא דוגמא מובהקת לכך שענישה קשה לא יוצרת הרתעה.

פורסם

ארה"ב אולי לא דוגמא לדעתך, אבל מה דעתך על ניו יורק?

שם משטרה נחושה (בעצם זה ראש עיריה ומפכ"ל משטרה נחושים) הורידה את הפשע בצורה משמעותית.

חשוב להבהיר, נראה לי שפה קצת התבלבלת, מדובר על ההרתעה שבמשטרה חזקה ולא על ההרתעה שבענישה.

משטרה חזקה מרתיעה, ללא ספק, גם ברמת הערס צעצוע וגם ברמת האלפרון הממוצע(תראה איך הם פרפרו מלחץ כשמחוץ לבת האיכר עמדה ניידת ובדקה כל מי שנכנס או יצא וחבל שהיא לא עומדת עד היום).

בכלל, ההתראה לא חייבת להיות בעונשים דרקוניים, מספיק משטרה חזקה ומספיק שפושע ידע שאם הוא נתפס על חם אז הוא הלא חוזר לתחנה אלא קודם יש לו איזה עצירת ביניים לשבוע במיון וכבר הוא חושב פעמיים.

כל מי שזוכר את ימי ה"מדור" בארץ יודע שפשיעה בארץ תמיד הייתה (וכנראה תמיד תהיה) אבל כל עוד הפושעים מפחדים מהמשטרה, לאזרחים יש שקט ברחוב וזה בדיוק סדר העניינים שצריך להיות פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל מה דעתך על ניו יורק?

שם משטרה נחושה (בעצם זה ראש עיריה ומפכ"ל משטרה נחושים) הורידה את הפשע בצורה משמעותית.

חשוב להבהיר, נראה לי שפה קצת התבלבלת, מדובר על ההרתעה שבמשטרה חזקה ולא על ההרתעה שבענישה.

מסכימה עם מה שאתה כותב, אך שוטר לא יכל "להגדיל" ראש ולעשות ככל העולה על רוחו ללא גב ואישורים מהרשות למעלה.

המשטרה והשוטרים פועלים בכח ובסמכויות שניתנו להם בלבד, מעבר לכך ם מסכנים את עממם באופן אישי אם יחליטו לפעול על דעת עצמם וללא פקודות מפורשות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היום ראיתי אחת ברמת השרון, ומישומה ראיתי עוד כמה שהיו מוזרות הם היו רק לבן, עם הסמל של המשטרה בצדדים ועל המכסה מנוע... בכ"מ העיצוב החדש הרבה יותר יפה מהקודם... אגב גם GT3 וקייטרהאם בבוואריה מוטורס בהרצליה... אני יכול להעלות תמונות מהפלאפון אם אתם רוצים

פורסם

ראיתי אחת כזאת שלשום בחיפה וזה נראה מזעזע.

זה נראה כאילו שילד מכיתת אומנות בחטיבת ביניים זכתה לעצב מכונית משטרה והוא גם קיבל יותר מידי מדבקות, אז הוא הליט להשתמש בכולן.

טוב, שיהיה להם בכיף.

• תוכן חדש...