Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצוב חדש של ניידות משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה המדבקה של "no fear"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראיתי את זה עכשיו בנתב"ג ולא הבנתי מה זה הדבר ההזוי הזה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קח סתם בן אדם שלא היה ולא יהיה לעולם שוטר, תלביש אותו במדים שחורים וצמודים (יחסית, כן? לא טאייבאס), תן לו אלה ומשקפי שמש ובקש ממנו לשמור על ארשת רצינית ותראה איך כל מה שהוא אומר, הקהל עושה!

מספיק במבט שלו והקהל משתתק!

לעומת זאת, קח את השוטרים המרושלים שלנו, לא מגולחים, לא מסופרים, עם בגדים מרושלים שבמקרה הטוב עברו כביסה, על גיהוץ אין בכלל מה לדבר. כל החולצה מקומטת, חצי ממנה בכלל לא בתוך המכנסיים, נעליים משופשפות שפעם אחרונה ראו משחה זה היה ביום הייצור שלהן.

בן אדם שנראה ככה, גם אם הוא יס"מניק, אין מצב שיצליח להשליט סדר על קהל או להקרין סמכותיות אפילו בפני בן אדם בודד.

זאת כנראה הסיבה ש 100% משוטרי התנועה מעידים שחוו לפחות מקרה אחד שלאלימות מילולית במהלך כל שבוע, כל שבוע .:shock:

באמריקה אתה אומר לשוטר "בן זונה" ופתאום החיים נהפכים לסרט B (מכירים את הסרטים האלה ששוטר עוצר אותך באמצע שום מקום ופתאום משחררים אותך בביצות וחבורה של איזה 10 רד-נקס עושים עליך מסע ציד) :twisted::snipersmi

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעניין שהמשטרה אצלנו קונה ניידות חדשות בקצב מסחרר (בנות כמה הג'טה שבשירות? שנה? שנתיים?) בעוד שאצל האמריקאים עדיין משתמשים באותן פורד קראון ויקטוריה כבר שנים... (חוץ מNY, שם קנו כמות לא קטנה של צ'ארג'רים)

אבל מצד שני הפורד הישנות האלה מצויידות במנוע 4.6 V8...

לא יודע מה איתכם, אם הייתי רואה דבר כזה במראה הייתי עוצר רק מהפחד.

800px-2006_Michigan_State_Police_Dodge_Charger_1.jpg

Auto Emoción

פורסם
גם המדים יוחלפו בקרוב.

ניתן לראות את המדים החדשים על מספר שוטרים שקיבלו אותם לנסיון בטרם יוחלפו לכל אנשי המשטרה.

ל'

ראיתי את המדים האלה,השוטרים שעלו לאוטובוס בבקור,הייתי בטוח שמדובר באנשי אחזקה של אגד והאוטובוס עומד להיתקע.

אחלה מדינה יש לנו,חושבים שעל ידי מיתוג מחדש של המשטרה מישהו יפחד מהם.

בתור אחד שהיה שוטר 3 שנים,ולקראת סיום תואר בקרימינולוגיה, אני יכול להגיד בוודאות כי המדינה שלנו רוצה משטרה חלשה משום מה,במשטרה כבר אין עידוד לצאת ללימודים,בשנת 2004 הורידו את הבונוס בדמות 20% תוספת למי שהיה לו תואר ראשון במשטרה ל6% ועכשיו כי מי שהתחיל את לימודיו האקדמיים לאחר 1.1.2009 לא יקבל אחוז אחד אפילו של תוספת.

מיתוג מחדש כן,משטרה ישנה ועם שוטרים חלשים (שכלית ומוראלית-רוב האנשים שאני לומד איתם קרימינולוגיה התחילו ללמוד שהיו בשירות ופרשו כבר ממנו....)

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

דווקא ראיתי כמה B4 חדשות והיה להם את העיצוב הרגיל של מתנע עם הפס הצהוב הזה..בכל מקרה הגיע הזמן שיהיה איזה ריענון.

פורסם
מעניין שהמשטרה אצלנו קונה ניידות חדשות בקצב מסחרר (בנות כמה הג'טה שבשירות? שנה? שנתיים?) בעוד שאצל האמריקאים עדיין משתמשים באותן פורד קראון ויקטוריה כבר שנים... (חוץ מNY, שם קנו כמות לא קטנה של צ'ארג'רים)

אבל מצד שני הפורד הישנות האלה מצויידות במנוע 4.6 V8...

לא יודע מה איתכם, אם הייתי רואה דבר כזה במראה הייתי עוצר רק מהפחד.

800px-2006_Michigan_State_Police_Dodge_Charger_1.jpg

לראות אחד כזו במראה .:twisted: יהייה מעניין ,מאוד מעניין :lol:

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

לדעתי עיצוב מכוער ומיותר, הניידות הרגילות נראות הרבה יותר מאיימות, במיוחד כשהן נוסעות בלי הטאסות.

356177-5.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתמול אני ראיתי בירושלים ולא הבנתי מה למה שינו את העיצוב בהתחלה חשבתי אולי זה סוג של משטרה צבאית או משו בסיגנון...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...