Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את הרכב הנוכחי (פיאסטה 98 אוט') במשהו קצת יותר חדש.

הרכב הרצוי הוא קטן וידני וכמובן אמין וזול (מישהו לא מחפש את זה ברכב שלו?).

בסה"כ השימוש ברכב הוא בערך 15-20 אלף ק"מ בשנה כשרוב (85%) מהנסיעה היא בין עירונית.

יש נסיעות די קבועות על ציר רחובות ב"ש אבל גם עליות מדי פעם (אחת לחודש-חודש וחצי בערך) לגולן או לירושלים.

ראיתי פיאט פנדה 2006, ידני ראשונה 46K במחיר שאני יכול להרשות לעצמי (~30K) בטרייד מוביל - מה דעתכם?

הפנדה תסתדר עם העליות? באופן כללי האם היא מומלצת לצרכים שלי? משהו מיוחד שאני צריך להקפיד מול טריידמוביל?

תודה מראש,

אלי.

פורסם

הפנדה היא לא ממש שייטת אוטוסטרדות מוצלחת והיות ועיקר השימוש שלך הוא מחוץ לעיר היא כנראה לא תיהיה הבחירה המושלמת מהבחינה הזאת.

הפנדה אכן נותנת תמורה טובה מאוד לכסף כמשומשת, ואם היית מבקש רכב עירוני בעיקרו הייתי יכול להמליץ עליה בלב שלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי מתמקד (ולמעשה זה גם מה שעשיתי) עם מנועים קצת יותר גדולים וחזקים - 206 1600 סמ"ק, קליאו 1600 סמ"ק, אולי אפילו פונטו ספייס 80 כ"ס וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יהיה פשוט למצוא קליאו ידנית עם מנוע 1600 סמ"ק כי לא נמכרו הרבה רכבים כאלה בתור חדשים.

אבל מנוע 1400 סמ"ק עם 98 כ"ס (מודל 2002+) בהחלט מספיק.

קליאו B ,בדיוק כמו רכבים צרפתיים אחרים, נוחה מאוד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

כאחד שעולה ויורד מתל אביב לירושלים באופן יומיומי עם פנדה ידנית:

מבין המכוניות בקטגוריה שלה, הפנדה נותנת תמורה מעולה לכסף. היא בין הבודדות שנמכרו כאן בגרסה ידנית במספרים גדולים, יש לה גג גבוה והיא יחסית מאוד מרווחת לגודלה (כולל תא מטען שימושי), היא נראית טוב לטעמי ועושה הכל עם חיוך קטן.

דווקא מנוע ה60 כ"ס הוא בעל מוניטין טוב של אמינות. מבחינת נסיעה, את החלק התלול של העליות (מחלף הראל ואזור עין כרם. אני נוסע הרבה גם דרך נס הרים) ניתן לעשות על הילוך 4 או שלישי, תלוי במהירות. המזגן לא משפיע בצורה ניכרת, וניתן לטפס גם עם רכב עמוס וממוזג ללא בעיה. לא בקצב של טורפדו, אבל בלי העיה.

נתיב הנסיעה הקבוע הזה מניב לי תצרוכת דלק אמיתית מדודה (לא לפי מחשב הדרך) של 16-17 ק"מ לליטר.

הפנדה סובלת מרמת בטיחות נמוכה משל מתחרותיה (רק 2 כריות אויר), והחל מ2009 נמכרה עם בקרת יציבות. לרכב משקל עצמי קטן, ולכן כשרכב לא עמוס המתלים לא תמיד מצליחים לספוג את כל המהמורה. בדגמים של לפני 2010, המראות הצידיות קטנות במיוחד.

לטעמי בחירה טובה בתקציב ובקטגוריה הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...