Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להוציא את הפלסטיקה של המחזיק כוסות ולהרים קצת את הפלסטיקה הכסופה של ההילוכים הצלחתי.

אני כרגע מחפש להוציא את הדופן הימנית בשביל גישה נוחה לאזור המסומן בתמונה למעלה (דופן ימני של המזגן).

אם למישהו יש רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

Polo 2012

פורסם
ניסן, אז מה הכיוון???

יקיר אין קשר לפירוק תא הכפפות כלל, פירוק הקונסולה הוא פשוט למדיי אני מאמין שאם זה היה הרכב שלך מזמן היית עושה זאת לבד.

צריך פשוט לראות איך נתפס ולפתוח זו לא תורה מסיניי.

בכלליות, צריך לפרק את כיסוי ידית ההילוכים יש שם ליחידה שתי ברגים לאחר מכן לפרק את הלוברים עליונים, ואז מתגלים שתי ברגים שתופסים את מערכת השמע לאחר שמוציאים את מערכת השמע יש עוד שתי ברגים ממעלה שתופסים את מתגי המיזוג.

כמובן שצריך לדעת גם איך לשחרר את הכבלים של המכאניקה שם שלא לעשות להם נזק.

ולגביי זה שאמרת שיחידת מיזוג מכאנית יותר טוב אני ונמאמין שיש עוד הרבה אנשים מבינים שיחלקו עלייך.

פורסם

מרק,

זה דש של מאזדה 3 משנים 2004-2009, לי יש מאזדה 3 חדשה כמו בסמלון.

ראיתי כמה וכמה פירוקים של דש כזה, אבל לצערי זה שונה ממה שיש לי.

אני אשמח אם תוכל להראות לי פירוק עבור דש כמו שלי.

יקיר אין קשר לפירוק תא הכפפות כלל, פירוק הקונסולה הוא פשוט למדיי אני מאמין שאם זה היה הרכב שלך מזמן היית עושה זאת לבד.

צריך פשוט לראות איך נתפס ולפתוח זו לא תורה מסיניי.

בכלליות, צריך לפרק את כיסוי ידית ההילוכים יש שם ליחידה שתי ברגים לאחר מכן לפרק את הלוברים עליונים, ואז מתגלים שתי ברגים שתופסים את מערכת השמע לאחר שמוציאים את מערכת השמע יש עוד שתי ברגים ממעלה שתופסים את מתגי המיזוג.

כמובן שצריך לדעת גם איך לשחרר את הכבלים של המכאניקה שם שלא לעשות להם נזק.

ולגביי זה שאמרת שיחידת מיזוג מכאנית יותר טוב אני ונמאמין שיש עוד הרבה אנשים מבינים שיחלקו עלייך.

אני כרגע מעדיף לפרק את הדופן הימנית, אני כמעט בטוח שהיא מחוברת בצורה כלשהי באזור החלק המכרזי שלה, אני פשוט מפחד לעשות נזק.

Polo 2012

פורסם

נסה להוריד את הבוררים של המיזוג ולחפש את הברגים שם, הם נשלפים במשיכה. נסה גם לחפש ברגים באזור המאפרה.

בכל אופן, אין רווח במקום שבו אתה מעוניין להחדיר את הפלאח הזה, ובגלל שהוא עצמו עבה יחסית לרווח אליו הוא מיועד, החלק של הקונסולה לא יכנס חזרה בצורה חלקה. בקיצור, אסתטי לגמרי זה לא יהיה. קנה זרוע ל-GPS שנצמדת בוואקום לשמשה - זה הכי אסתטי שיש וגם ה-GPS מול העיניים.

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך למשוך את הכפתורים של המזגן החוצה, ויש לך ברגים מתחתים או קליפסים אתה מוציא את הברגים במידה ויש, ואם יש קלפיסים אתה מושך את החתיכה הזו החוצה...

פורסם
אם אני לא טועה אתה צריך למשוך את הכפתורים של המזגן החוצה, ויש לך ברגים מתחתים או קליפסים אתה מוציא את הברגים במידה ויש, ואם יש קלפיסים אתה מושך את החתיכה הזו החוצה...

הבוררים של המזגן תפוסים עם ברגים כמו שכתבתי קודם לכן אז בבקשה לא לתת עצות אם אתם לא באמת מכירים את החלקים אתם תגרמו לו לעשות נזק לא רצוי.

פורסם

הקונסולה המרכזית מחוברת עם 4 ברגי 10 שתיים בתוך תא האכסון האחורי ועוד שתים תחת כיסויי הפלסטיק הכסוף שנמצא תחת ידית הההילוכים, הבעיה היא שאני לא זוכר אם חייב לפרק את הפלסטיק שבצד המערכת על מנת שלא לגרום נזק.

• תוכן חדש...