Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

בזמן הקרוב (רחוק) אני רוצה להרכיב אצל אבא שלי מערכת באוטו כי התחלתי לעבוד איתו ואני זה שיסע ברכב כל הזמן (כל בוקר עד באר שבע וחזרה בערב) אז רציתי להתייעץ מה כדי איזה רכיבים..

1.HU תקציב עומד על 1500 שקל חובה בלוטוס ושיהיה איכותי..

2.מגבר 4 ערוצים שיגביר סאב וקומפוננט תקציב 1500 שקל (אם אפשר בפחות כסף זה יעזור).

3.קומפונננט 3WAY של מורל אלייט (את זה תשאירו לי אני מביא במחיר זול.)

4.סאב 350RMS חשבתי על JL W3 או P2 או משהו בתקציב של 800 שקל (אני מחפש רק 10 אינץ)

כבלים וRCA כבר יש.. ואני מתקין הכל..

אני ישמח לדמוע דעות אחרות התקיצב יכול לעמוד על 4000 שקל (בלי קומפוננט כי אני כבר סגור על אלייט אם יש קומפוננט 3WAY באזור ה 2800 שקל אני ישמח לשמוע)

אלמוג שרון

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

HU-אלפיין 9855R יד שניה תמצא בחופשיות

מגבר-? אין לי מושג:|

קומפוננט-נו אתה כבר נעול עליו, לדעתי לך על היי אנרג'י 3 חלקים, עכשיו בפורום מכירה באיזה 1800+-

סאב-ES250 אם אתה נעול על 10 אינצ', לדעתי לך על ES300 שהוא 12 והאח הגדול של הES250.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני רוצה HU עם בלוטוס. אבל לא פיונר אלפיין אין בתקציב שלי

4 ערוצים יש את ה100.4 של סאנדאון

את הסאבים של הרץ לא אהבתי אני רוצה משהו יותר בכיווןן של SPL ושיהיה 12 אינץ זה כבר לא משנה.

פורסם

סאב יש לך ביד שניה את האטון של שומאכר סה"כ 400 שקל והא יעשה עבודה מעולה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אין בעיה לחבר מורל 3 חלקים על מגבר 2 ערוצים פאסיבית, אך מומלץ שזה יהיה מגבר חזק מאוד ואיכותי.

מה שכן, אני לא בטוח לגבי מגבר שכזה כ- 4 ערוצים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
שלום לכולם..

בזמן הקרוב (רחוק) אני רוצה להרכיב אצל אבא שלי מערכת באוטו כי התחלתי לעבוד איתו ואני זה שיסע ברכב כל הזמן (כל בוקר עד באר שבע וחזרה בערב) אז רציתי להתייעץ מה כדי איזה רכיבים..

1.HU תקציב עומד על 1500 שקל חובה בלוטוס ושיהיה איכותי..

יותר איכותי מהפיוניר שיש לך ובמחיר הנ"ל הכי קרוב שעולה לי לראש זה האקליפס 3200 שעולה באזור 1800 שח

2.מגבר 4 ערוצים שיגביר סאב וקומפוננט תקציב 1500 שקל (אם אפשר בפחות כסף זה יעזור).

מורל אילייט 3 חלקים הוא סט לא נציל של 89DB 200RMS הוא דורש הגברה של לפחות 150RMS כדי לעבוד טוב

אני לא יודע אם כללתה בתקציב את התמורה שתקבל עבור המוצרים שאתה מעוניין למכור כעת או לא

אבל הייתי ממליץ להשאר עם המונובלוק הקיים שיש לך וללכת על מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי ניתן למצוא משהוא טוב

בתקציב הנ"ל אם לא ואתה סגור על 4 ערוצים, למגבר חדש אין סיכוי משומש אפשר לחפש קיקר KX850.4

ויש גם פאאס אבולושיין אופוס בפורום מכירה ב 2000 שח

3.קומפונננט 3WAY של מורל אלייט (את זה תשאירו לי אני מביא במחיר זול.)

אם אתה מביא בזול זה נחמד אבל אם אין לך הכנה לרמקולים 4 אינצ' בדשבורד אתה תצתרך לעשות

בניות בקורות שיעלו לך לבד באזור ה 2000 שקל,בנוסף המידבאס דורש איטום מלא של הדלתות הקדמיות כדי לעבוד טוב

שזה עוד 500 שח איטום לפחות.

4.סאב 350RMS חשבתי על JL W3 או P2 או משהו בתקציב של 800 שקל (אני מחפש רק 10 אינץ)

חפש משומש W3 או הרץ ES300 או ID

כבלים וRCA כבר יש.. ואני מתקין הכל..

אני ישמח לדמוע דעות אחרות התקיצב יכול לעמוד על 4000 שקל (בלי קומפוננט כי אני כבר סגור על אלייט אם יש קומפוננט 3WAY באזור ה 2800 שקל אני ישמח לשמוע)

אלמוג שרון

דעתי בנושא

פורסם

אתה רוצה סט 3 חלקים איכותי

פוקל אוטופיה.

אבל גם הוא צריך מגבר 2 ערוצים של 150W RMS לפחות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה על העזרה חבר'ה..

AUDIO KING - כנירא שאני יקנה את האקליפס ויקנה גם מגבר 2 ערוצים איכותי וחזק לקומפוננט וישאיר את המונו והסאב שיש לי בנתיים זה מה שאני חושב..

מה אתם אומרים לקנות את האקליפס במקום הפיונר שיש לי או שכדי לשדרג לאקליפס?

ואני צריך המלצה למגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי..

פורסם

סליחה על הבורות אבל איך הגענו לבניות בקורות ב 2000 ש"ח ?!

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

התקנה למיד + טוויטר בקורות ב2000 ש"ח זה מחיר טוב...בד"כ זה קצת יותר צפונה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

SROOL - לא התכוונתי שיש בעיה לעשות את זה פיזית - פשוט אני חושב שזה די בזבוז של הסט הנ"ל . :-)

AVISHAI123 - ממה בדיוק אתה מתפלה יש עלויות של חומרים וזה גם מספר לא מבוטל של שעות עבודה .

8)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מבחינת בניות בקורות, תשאירו את זה לו, הוא בונה לבד והוא בונה טוב מאוד אני חייב לציין !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תוכן חדש...