Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה סט 3 חלקים איכותי

פוקל אוטופיה.

אבל גם הוא צריך מגבר 2 ערוצים של 150W RMS לפחות!

איך הגעת לאוטופיה? אני חושב שאם הוא מוותר על כל מה שהוא רוצה לקנות כל התקציב שיש לו לא מספיק לדגם הזה..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

את הבניה וההתקנה אני עושה לבד.

תקציב אני סתם שיארתי ש4000 שקל כרגע אני רק מתחיל עם המערכת שלי עוד חודשיים בערך אני יתחיל עם האוטו של העבודה בנתיים אני מתכןנ הכל..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם
SROOL - לא התכוונתי שיש בעיה לעשות את זה פיזית - פשוט אני חושב שזה די בזבוז של הסט הנ"ל . :-)

לא חושב שזה בזבוז, אפשר להגיע עם אילייט לתוצאות טובות עם הקרוסים שלהם, אבל זה כבר נושא שלם שמקומו לא פה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

החלטתי ללכת על הרכיבים הבאים הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלכם.

HU: ECLIpse CD7200 mkll

COM: Focal 165 A3

AMP: SUNDOWN SAX 100.4

SUB: P2 -W3

אני ישמח לשמוע את דעתכם

פורסם

הרדיודיסק מצויין

הסאב הייתי הולך על W3 משמעותית טוב מה P2

מגבר טוב מאוד

סט פתיחה 3 חלקים של פוקאל ,שונה בתכלית באופי הסאונד מהמורל אילייט

בנוסף הוא דורש בניות בקיק פאנל ולא בקורות. {אני מניח ששיניתה את הבחירה בגלל ההגברה}.

לטעמי אין מה להשוות מורל אילייט 3WAY מול הסט הנ"ל

המורל הרבה יותר טובים לדעתי.

פורסם

המערכת תיהיה מותקנת בשברולט סוואנה שזה רכב של עבודה ואין לי מקום אחד להתקין אותם חוץ מבקורות

כנירא שאני יקנה סט 3WAY של הרץ כמו של רוני ויתקין אותם בקורות וישלב אותם למיד באס של היבריד אוביישן או שיש מיד באס יותר חזק בתקציב 1000 שקל כי יש בסאוונה דלתות ענקיות..

פורסם

לא משנה איזה מידבאס תשים בדלת של סוואנה, הוא לא יהיה אפקטיבי.

תחשוב לכיוון סאבים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איך אתה קופץ ממורל לפוקל,להרץ?

שמעת אותם בכלל? או שאתה פשות רוצה סט 3 חלקים ולא משנה לך מה תהיה התוצאה?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

את האמת אני שמעתי את הרץ ומאוד אהבתי שמורל ויש לי באותו שמעתי את פוקל אבל אף פעם לא חשבתי לכיוון הסט הזה עד שמישהו הציע לי מחיר כל כך זול על סט חדש ככה שאני חושב גם לקנות אותם.

בקיצור אני קונה את מידרינג של הרץ וגם טויטר של הרץ ומיד באס אני לא סגור עדין לפי ההודעה של אליקו אני מבין שלא משנה מה אני ישיים בדלת אני לא ישמע אותו כמו שצריך..ככה שאני בבעיה.

• תוכן חדש...