Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפיקות בגיר מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו מגאן 2 2004 אוטומט 16V 1600 עברה 75000 ק"מ לפעמים אני נתקל בדפיקות חלשות מכיוון הגיר במעבר בין 1-2 ולפעמים 4-3 ממש מכה קטנה כזו שהרכב עושה כשהוא מוריד הילוך.

מישהו מכיר את התופעה? האם זה מעיד על סיום חייו הקרב של הגיר?

(שאלתי לגבי החלפת שמן גיר אמרו לי שזה שמן שלא מחליפים הוא סגור)

פורסם

אין מה לעשות , זו המחלה של כל המגאנים 2 גיר נוקש ןאחרי זמן מה הולך הגיר .

גם לי במגאן קרה זאת ומכרתי את הרכב עקב בעיה זו .

האהבה הראשונה - מגנום 4X4 2000 שחורה , ניפרדנו:-(

השניה - מגאן 2 2006 , לא היסתדרנו :|

* תמיד חוזרים לאהבה הראשונה ... בקרוב .

פורסם

לפי הוראות היצרון, לא מחליפים שמן גיר ב AL4 כטיפול שיגרתי.

אותו השמן אמור להישאר כל חיי הגיר.

החלפת שמן עכשיו, אחרי שכבר התחילה הבעייה יכולה לגרום לשיפור, אבל גם לזירוז שיפוץ כולל של הגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשביל להגיד, האם זאת התנהגות רגילה של הגיר או תקלה, צריך לשבת ולנהוג ברכב.

אין אפשרות דרך המחשב להרגיש את הדפיקה.

תיכנס למוסך\ מכון גירים לבדיקה, אולי אפשר להקדים תרופה למכה.

אני מבין שנורת הגיר לא נדלקה ודפיקה די חלשה.

מה שאופייני לתקלה, זאת מכה חזקה בהורדת הילוכים, במיוחד משלישי לשני, ובדרך כלל נדלקת נורת גיר, והגיר נכנס למצב חירום (לא מעביר הילוכים).

במצב רגיל מורגשת העברת הילוכים, גם בהורדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפי הוראות היצרון, לא מחליפים שמן גיר ב AL4 כטיפול שיגרתי.

אותו השמן אמור להישאר כל חיי הגיר.

quote]

:lol:

ואח"כ לך טפל במוסכי החברה...

לגיר יש מדיד שמן?

לגיר יש בורג ניקוז?

יש צינורות שמובילות שמן לקולר גיר?

אז למה לא לטפל בגיר ? (:

זו הוראה תועבתנית של היבואן שבסה"כ באה להגביר צריכת חלפים, או להכריח אותך לקנות רכב חדש כל 5 שנים כי לא כדאי לך לשפץ מכלולים יקרים בישן. תבצע החלפת שמן כיר מלאה באמצעות מכונת מחזור (+/- 7 ליטר) כולל הח' או ניקוי יסודי של מסנן השמן. תעשה זאת כל 40K-60K ק"מ, או החלפה חלקית באמצעות ניקוז דרך הקרטר כל 20K ותראה איך התיבה הזו תסחוב עוד ק"מ רבים

פורסם
ובקשר לשמן לא מחליפים באוטו הזה שמן.

ממה שאמרו לי זה תופעה סטנדרטית של גיר AL4 אם משיהו מכיר ויכול לאמת אני ישמח.

הגיר הזה, לנסיוני לפחות, מחליף הילוכים לעיתים תוך חבטה מטלטלת. מדובר בתכונה של ה AL4 שהיא כנראה תוצר של עודף אינטיליגנציה. אין לי מושג אם לסוג "מכה" כזו כיוונת ולכן כדאי בכל זאת שתתיעץ עם מכונאי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...