Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לפני מספר ימים חברת פייפאל התחילה לעבוד עם בנקים ישראלים, מה זה טוב לאזרח, שרוצה להשתמש בשירותם? מה היתרונות לעומת מה שהיה?

פורסם

לגבי "ישראקרט רגיל" אני לא חושב שהמצב השתנה. כרטיסי אשראי בעלי שמונה ספרות לעולם לא יהיו בעלי קשר לעולם.

אני לא בטוח אם זה הדבר החדש שניקי מדבר עליו אבל פייפאל מאפשרים עכשיו למשוך כספים מחשבון הפייפאל אל חשבון הבנק הישראלי שלך.

פורסם

היתרון הוא שעד היום לא יכולת לקבל כספים שנצברו לזכותך בחשבון ה paypal שלך,הכסף היה נשאר בחשבון לקניות שישולמו דרך paypack בלבד.היום אתה יכול לבקש להעביר את הכסף לחשבון הבנק / כרטיס האשראי - יש לשים לב שיש עמלה של כמה שקלים על כל העברה !

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בבנק לוחצים עלי להוציא "אמריקן אקספרס" :?

(EBAY,ח"ול וכ"ו) יתרונות\חסרונות לעומת כרטיסים בינלאומיים אחרים?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אמריקן אקספרס כמעט ולא תקף בשום מקום בעולם...

בכל דרום אמריקה מאוד קשה להסתדר איתו, הרבה עסקים ובנקים לא מכבדים אותו, כמו כן גם בנקטים לא בדיוק מסתדרים איתו, רק בנקטים\בנקים מאוד ספציפים יאפשרו לך למשוך איתו כסף, מה שמקשה מאוד על חיי היום יום איתו...

וגם בארה"ב נתקלתי בהרבה עסקים שלא היו מוכנים לקבל לי אותו, מזל שיש לי גם מאסטר כארד, מכובד בכל מקום ובלי שום בעיה...

פורסם

אמריקן אקספרס מכובד בפחות עסקים מאשר ויזה/מאסטרקארד, ועד כמה שאני יודע בישראל הוא גם עולה יותר.

מהנסיון שלי עם לקוחות שלהם היה רק אמריקן אקספרס הבטחון שלהם ברמה יותר גבוהה, מצד שני זה יכול ליצור לך אי-נוחות אם כל מה שתרצה מהכרטיס זה שימוש אונליינ.

בעיות ידועות של אמריקן אקספרס(בחו"ל לפחות): כרטיסים שחסומים לאינטרנט כברירת מחדל וכל סליקה תצטרך להיות מאושרת מראש. כרטיסים שנחסמים לגמרי לאחר מספר נמוך של סליקות שנכשלו (סליקה שנכשלת בגלל שהיא לא אושרה מראש ונוסתה שוב).

לדעתי תוציא ויזה/מאסטרקארד מאחת החברות הרבות שמנפקות אותם בישראל, זה בהחלט לא לוקסוס ולפעמים גם אפשר למצוא מבצע שחוסך לך את העמלה החודשית לשנה הראשונה.

פורסם

כאחד שמחזיק בכרטיס אמקס ירוק לפחות חמש שנים, אני יכול לומר שגיליתי רק לאחרונה שהבעיה איתו היא שבאירופה כמעט אף אחד לא מקבל אותו, ולכן בנוסף אליו הוצאתי לאחרונה ויזה בינ"ל. בנוסף, העסקים בארץ משלמים עמלה גבוהה על כל עסקה שמבוצעת עם אמקס, לכן יעדיפו פחות לעבוד איתו. לא שזה הפריע לי מתישהו, סתם שתדע.

בינתיים אני עדיין משתמש באמקס ככרטיס העיקרי ואת הויזה שומר לעסקאות הקטנות יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...