Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליון דולר באגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי שהוא אמר "שנפל לו הטלפון מהיד", דרך יפה להתחמק מהשוטרים, לא! :cry:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

זה לא נראה לכם מוזר? הצלם עמד איתו בקצב, הבוגאטי אפילו לא הגביר את המהירות וזה נראה שסתם הוא פנה לאגם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כואב הלב, בכלל לא הבנתי איך הוא הצליח להגיע לשם? מהירות נמוכה, כביש ישר וריק, אשכרה לא ברור לי הקריטריון לפיו אלוהים מחלק אגוזים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הימור שלי טלפון\רדיו\סיגריה על המכנס\גירד לו ברגל

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

דבר ראשון זה אחד הסרטונים המדהימים. ויירון זה נדיר לצלם, על אחת כמה וכמה ויירון בתוך אגם.

דבר שני זה לא נראה "מוזר" כי אנשים אפילו לא היו חושבים על דבר כזה, גם לא בצחוק. הוא בטח הסתכל שמאלה לכביש המקביל או משהו ולא שם לב...

שימו לב בסרטון חילוץ איך הגרריסט מנקה את הידיים מהבוץ במי בוץ ואז מסובב את ההגה.

ודבר קטן לסיום שממחיש הסרטון הזה- באמריקה שום דבר אינו יקר או רחוק מדי. הכל אפשרי בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, גם להטביע ויירון 8)

פורסם

מדהים לראות את החיות האלו בטריטוריה הטבעית שלהן, ועוד יותר מרשים לראות אותן עושות דברים שהאבולוציה הטבעית שלהן לא אמורה לאפשר.

בפעם הבאה נראה אם מישהו יכול לצלם את החיות האלו מתרבות בצורה טבעית ולא רק עוברות אבולוציה מהירה מחיות יבשה לאנפיבים.

(פורום שגוי?)

פורסם

"Texas, police that he lost control of his car when he dropped his cellphone and, upon sitting back up, was distracted by a low-flying pelican, which caused him to jerk the wheel to avoid it."

http://features.csmonitor.com/innovation/2009/11/13/2006-bugatti-veyron-crashes-on-video-posted-to-facebook/

במילים פשוטות שקנאי ש"טס נמוך" הסיח את דעתו וגרם לו להכנס למים.

עכשיו תארו לכם בן אדם ממוצע שנוהג בסוזוקי בלנו נותן את התירוץ הזה, כמה מגוחך זה היה נשמע.

אבל כאשר זה מולטי-מיליונר במכונית-על עוד עולה איזשהוא ספק לגביי נכונות העניין. :)

פורסם

העיניין שזה קרה בתחילת השבוע שפורסם קודם הסרטון שמחלצים אותו לאחר כמה זמן די במקריות צילמו את התאונה.

לאחר שאמר שראה שקנאי בדקו בסרטון שצולם תוך כדי התאונה ולא מצאו שום שקנאי.

והוא יצא מפגר ממש וכנראה גם שקרן גדול.

S2000

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז אני חייב להעיר את השרשור כי היום סיימתי מסכת ארוכה מאוד שקשורה למכונית הנ"ל

עכשיו, כאשר התאונה קרתה העליתי שרשור לפייסבוק שלי ומפה לשם יצא לי לדבר עם לקוח שלי מספרד שראה את זה גם בחדשות המקומיות, ברמת העיקרון הבחור נחשב אצלי כלקוח מאחר וסייעתי לו ברכישה של פורשה קאררה GT אחרי תאונה.

עכשיו הבחור מתקשר ואומר - אני רוצה את הבוגאטי הזאת !!!

מה עושים? מה עושים????? השותף שלי מדבר איתו בספרדית (כי קל יותר להבין מאשר את האנגלית השבורה שלו) וקיבלנו משימה:

למצוא את האוטו

ומה לא עשינו, הפרט היחידי שסייע לנו היה השם של חברת הגרירה ושל הגרריסט, השגנו את הטלפון, מתקשרים אליו הביתה, אישתו עונה, מתחיל לדבר איתה, שואלים איפה הוא והיא אומרת שהוא כנראה בעבודה, מסבירים לה שאנחנו מתקשרים בקשר לבוגאטי, היא מצחקקת ואומרת לנו שהוא נהיה סלבריטי, מתקשרים לחברת הגרירה, מבקשים את הגרריסט ובמקרה הוא גם זה שענה לטלפון, הוא לא מוכן למסור פרטים, אבל מפה לשם חילצנו את הכתובת שבה הוא הוריד את האוטו.

גוגל, מתקשרים, שואלים את הפקידה לגביי הרכב, אההם היא אומרת ובודקת- כן הוא פה.

מפלרטט איתה, סופר נחמד - אומר לה שאני מעוניין לקנות. - היא אומרת שהרכב עדיין על שם הלקוח והמסמכים בכלל אומרים שהרכב על שם סוכנות בלה בלה.

בקיצור - אחרי שיחה עם הסוכנות ואותה התשובה שהם לא מוכנים למסור פרטים, אנחנו לא מתייאשים, עדיין עוברים על כל המאמרים שיש באינטרנט, מקומונים בטקסס, מה לא. ואז הגיעה הישועה, מצאנו שם של סוכנות נוספת שקשורה לאוטו.

מסתבר שבעל הרכב הוא בעל סוכנות קטנה שהחליט לפנק את עצמו, את הבוגאטי הוא רכש באמצא ספטמבר והתאונה... הוא מתפדח לדבר על זה.

ברמת העיקרון - הוא עדיין הבעלים של הרכב, הוא מבולבל, הוא קיבל המון שיחות טלפון מאנשים שמתעניינים ברכב.

השיחה התנהלה בקצב ענייני, הרכב מניע ונוסע, אמרנו לו שאנחנו מעוניים לרכוש את הרכב ושנשמח לשמוע כמה הוא מצפה לקבל תמורותו, שאנחנו יודעים שהביטוח יקרעו אותו והוא ישלם סכומי עתק לשארית חייו (הוא בן 34) ומן הסתם הוא רוצה לסגור את הסיפור מהר.

היום הוא התקשר - הוא נסע לצלם את המכונית ואמר שהוא שולח לנו את התמונות, המחיר ככל הנראה באיזור ה600K דולר, וע"מ להוכיח רצינות ביקשנו שיכין חוזה ונעביר אליו מקדמה ע"מ להבטיח את הרכישה.

עכשיו אני מחזיק אצבעות - הרוכש הציע מספר אופציות (לשלם במזומן, לתת לבחור ויירון חדשה 2009 כאשר הוא משלם את ההפרש מהסכום שעליו יסוכם, או לתת לו מספר מכוניות בשווי כולל של 100K יותר מהסכום המסוכם).

למה הוא רוצה את הווירון הזאת כ"כ? במיוחד כאשר יש לו כבר אחת ?

כל זאת ועוד בפרק הבא שאני מקווה שיהיה חיובי, וגם אם לא - עכשיו יש לי מאגר ענק של מכוניות יוקרה שאני צריך למכור לערב הסעודית (ואני מציע עמלה מאוד יפה למי שמביא קונה)

טוב אני הולך להתפלל קצת לפני השינה, בכל מקרה אני הולך לנהוג על ויירון בקרוב.

haters will hate

פורסם

איך שלא תסביר אין סיכוי שיש הסבר הגיוני לזה שהלקוח שלך מעדיף רכב "טבול" על פני ויירון תקינה אשר יש ברשותו.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...