Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שאפשר לראות אני חדש, אז קודם כל אומר שנורא התרשמתי.

קניתי רכב לפני מס' ימים (VW Polo 1.4 16V).

קיבלתי עם האוטו מגבר של SoundStrom, שני רמקולים של פיוניר ורדיודיסק של JVC.

רמקולים פיוניר דגם 420W TSA69815

רדיו דיסק- JVC KD-G511

על המגבר אין לי פרטים כי אני לא יודע איזה דגם הוא.

השאלה שלי היא איזה סאב וופר כדי לי לקנות בכדי שאוכל לקבל צריך יפה ונקי?

האם כדי לי להוסיף עוד משהו?

אשמח לראות את תגובתכם, תודה מראש.:-D

פורסם

יש צורך במס' פרטים, לפני שתוכל לקבל את העזרה הדרושה:

- הדגם של המגבר.

- התקציב שאתה מגדיר לטובת רכישת סאב.

הדגם של המגבר דרוש, על מנת שנוכל לבדוק אם יש אופציה נורמלית של גישור (ואם בכלל),

או שצריך לרכוש מגבר נפרד על מנת להפעיל סאב.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא יודע מהו דגם המגבר מכיוון שלא כתוב עליו שום דבר.

מה שכן, חברי בדק ואמר שיש אפשרות לחיבור סאב.

התקציב הוא לא גדול, אני לא מחפש משהו בשמיים. אני צריך סאב שיפעל וישפר את תחושת השמע ברכב.

עד 400-500 ש"ח לכל היותר.

פורסם

קיקר C12, עכשיו בפורום מכירה יש

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
קיקר C12, עכשיו בפורום מכירה יש

במחיר הזה אפשר למצוא בקלות CVR, לא עדיף?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

השאלה איזה מגבר יש לו ?

cvr הוא 400 rms , לא נציל במיוחד, ורוב הדגמים מגיעים עם שני סלילים של 4 אום כך שלא מתאים לגישור ברוב מגברי ארבע הערוצים בשוק.

פורסם

CVR סאב מאוד לא נציל וצריך הגברה די רצינית כדי לזוז (הגברה ממגבר 4 ערוצים בגישור אני מתכוון, הוא צריך לפחות 300 לדעתי כדי לזוז כמו שצריך).

לעומת זאת, הC12 אמנם "רק" 150RMS אבל יודע לדפוק לא רע בכלל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

סאב של JL במחיר 400-500 שקל עם תיבה? אם אתה רואה אופציה כזאת אני רץ ולוקח ראשון.

לא מכיר סאבים של בוסטון.

• תוכן חדש...