Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פ'זו 106 , 1400. שנת 98. ידני.

יש לי שאלה...

אני כבר שנה נוסע במצב (קצת מתבייש לספר), כאשר אני בניוטרל האוטו כבה, חוץ מי זה האוטו לא מגמגם או עושה רעשים מוזרים.

אם אני נכנס לניוטרל בצורה עדינה ככל אשר ניתן (ממהלך כלשבוע) , האוטו לא ייכבה.

אך , אם אכנס לניטורל מהר ...האוטו ייכבה.

בהתחלה אמרו לי שזה בעיית חיישן למדא.

אחרך שאלתי מוסכניק שאמר שהאינדקציות מצביעות שזה מנוע צעדים.

מה דעתכם ? הוא צודק ?

ערן

פורסם

כן...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל, סחתן על מהירות התגובה !! ממש תודה !!

כמה לדעתכם מנוע צעדים לפז'ו 106 בחנות חלקי חילוף ? (אוטו מודיעין בר"ג) ?

פורסם

מה זה ספריי קרבורטורים ?

WD40 גם טוב ?

דר"א אין קרבורטור , זו הזרקה.

איפה זה נמצא במנוע ? זה חלק יקר ?

פורסם

ספרי קרבורטורים יעלה לך 15 שקל בערך, אבל אם אתה לא יודע איפה לנקות ואיך אז אל תנקה ותשאיר את זה לבעל מקצוע.

לאחר הניקוי עם ספרי הקרבורטור יש לשמן בעזרת WD40.

בהודעה הקודמת שלי החסרתי בטעות מילה אז קבל תיקון:

אם אתה רוצה לקנות מנוע צעדים תברר אצל "הפרסי" ברחוב יצחק שדה 23 ת"א.

אם אתה מחליף את המנוע צעדים במוסך אז זה בעצם לא יהיה רלוונטי לך.

קובי

פורסם

מנוע צעדים בברור! בהרבה מהפיז'ו יש בו בעיות. עדיף לא לפרק לצורך הניקוי אלא לנקות דרך כניסת האוויר אליו. יש לו הברגת פלסטיק והפלסטיק כבר יבש כל נגיעה עלולה לשבור אותו ואז באמת תצטרך לקנות חדש..

פשוט לנקות אותו עם חצי מיכל ספריי, זה יחזיק לשנתיים בערך ואז שוב לנקות. מניסיון עם כמה פיז'ו בכולם כך עשינו (אחרי שנשבר אחד ואז הבנו לא לפרק) ועבד.

אם אתה לא יודע איך לעשות את זה לך למישהו שמבין, כמעט כל מכונאי יודע לעשות זאת והספריי עולה 15 ש"ח.

בהצלחה.

• תוכן חדש...