Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני דיי חדש בתחום המערכות ברכב.

(כמובן שיש ידע בסיסי, אך מדובר על ידע מתקדם)

לאחרונה התקנתי מערכת חדשה ברכבי - טיוטה יאריס ספורט.

המערכת הותקנה אצל יוסי אלפיין (תמונות ושירשור מסכם בנושא יעלו בהמשך) וכוללת:

HU: Clarion Dxz786usb

AMP: Sundown Audio 100.4D

COM F: Morel Hybrid Ovation 6.5

SPEAKERS R: JBL Gto938 6X9

(ה-6X9 הותקנו כתחליף סביר לסאב מכיוון שיש לי צורך קבוע בתא המטען).

בקרוב (מקווה שאמצע זמן פנו בקרובי) יתבצע איטום ב-2 הדלתות הקידמיות.

לאחרונה נסיתי לחפש את אפשרות כיוון ה-'באס' וה-'טרבל' במכשיר ולא מצאתי את האפשרות הזאת.

הדבר נראה לי דיי תמוהה למרות שמדובר על מערכת מרמה גבוהה, וגם כאשר עיינתי בחוברת ההפעלה של ה-HU, ופעלתי

לפי הוראותיה, עדיין לא הצלחתי להגיע לכיוון אותם נתונים.

אני אשמח אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל או שיודע בכלל איך להגיע לאותם נתונים ומה צריך לעשות כדי שיופיעו?

אם צריך לשנות הגדרות מסויימות?

הדבר השני בו אני צריך עזרה, זה כיוון המערכת.

המטרה שלי בכיוון המערכת היא חלקות הבאס לחלק האחורי (רמקולי ה-6X9), וכיוון נכון של סט הקומפוננט הקידמי כדי לקבל

ממנו איכות צליל ברמה הכי גבוהה שהוא יוכל להוציא - וכך בעצם להגיע לאיכות שמיעה רצוייה.

לכן, אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא ע"י המלצות או בכלל מישהו שמכיר את הסטים ואת ה-HU ויודע דבר או שניים בנושא ומעוניין

לתת יד - אני אודה לו מקרב לב.

תודה,

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אין כיוון לבאס וטרבל, יש אפשרות להנחתה לקבוצות תדר החל מ30 HZ עד ל 20KHZ (לא זוכר כמה קפיצות)

כך שהמכשיר מאפשר לך לכוון כל קבוצת תדר בדיוק הרבה יותר גבוה מאשר באס/טרבל.

מתחדשת*

פורסם

זה בדיוק מה שאני לא מבין Romek. איך, מי ומה אני עושה עם הנתונים האלה.

המערכת הזאת היא ברמה גבוהה מדיי להבנה שלי בתחום,

ולכן ביקשתי עזרה בכיוון נכון שלה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

1.ניתן לכוון באס וטרבל ע"י לחיצה ארוכה על כפתור עם הסימן של המוזיקה בצד ימין למטה , תדפדף בין האפשרויות ואז תגיע לבחירת

אקולייזר , יש לך אפשרות של P.EQ ואפשרות אחרת שהיא באס וטרבל.

שימוש באקולייזר הפרמטרי יהיה עדיף.

לגבי כיוונים המכשיר מציע מגוון רחב של אפשרויות כמו "שחזור המקור" וכדו', עצה שלי אל תפעיל אותם.

את הקומפונטט תחתוך מלמטה ב63HZ \80HZ , אני מאמין שאתה עובד פסיבית לכן אין טעם לדבר על חיתוך מלמעלה.

תדפדף במנואל של המכשיר יעזור לך להבין המון דברים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...