Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף tsi תקלות חוזרות 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי גולף tsi חדשה . ביום הראשון האוטו נתקע ,נדרשנו לעידכון תכנה.

לאחר חודש נוסף האוטו הגיע עם גרר למוסך, הוחלפה משאבת דלק ועידכון תכנה.

לאחר חודש נוסף הרכב שוב במוסך, תקלה בגיר ובמערכת הפלטה.

האם כל הדגמים כל כך מוצלחים או שלי אין מזל?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה דגם TSI?

[במאמר מוסגר: או שיש פתאום להרבה רכבים של צ'מפיון תקלות, או שמשהו לא ברור כאן]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אמרתי את זה כבר מזמן פולקסווגן ובמיוחד גולף=מוסך

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מה הולך עם VAG? מקודם איביזה חדשה עכשיו גולף?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בוקר טוב,

מצטער 'להשבית' את השמחה, אבל מזה כ-8 חודשים יש לי שירוקו 1.4TSI

ועד עתה - 32,000 קמ' ואפס תקלות.

ההוצאות היחידות שהיו לי על הרכב: טיפול 'קטן' (540 ש"ח), טיפול 'גדול' (700 ש"ח כולל מע"מ).

כנראה ש'נפלת' על רכב בעייתי - וזה קורה לכל יצרן (יש לי חבר שהיו להם סיפורים כאלה עם יגואר XJ חדשה, ניו-רינג' רובר, ומרצדס..).

פורסם
אמרתי את זה כבר מזמן פולקסווגן ובמיוחד גולף=מוסך

אז אמרת..

יש לך סטטיסטיקה ואו מידע מוסמך על כך, או שאתה אחד מאילו אשר יודעים להעביר מידע מיד עשירית של חבר של חבר שלי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אז אמרת..

יש לך סטטיסטיקה ואו מידע מוסמך על כך, או שאתה אחד מאילו אשר יודעים להעביר מידע מיד עשירית של חבר של חבר שלי..

10+

ככה זה בחיים

איזה כייף לי :)

פורסם
רכשתי גולף tsi חדשה . ביום הראשון האוטו נתקע ,נדרשנו לעידכון תכנה.

לאחר חודש נוסף האוטו הגיע עם גרר למוסך, הוחלפה משאבת דלק ועידכון תכנה.

לאחר חודש נוסף הרכב שוב במוסך, תקלה בגיר ובמערכת הפלטה.

האם כל הדגמים כל כך מוצלחים או שלי אין מזל?

מה קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ?

פורסם

לי יש גולף בת 12, אצלי כבר שנתיים וחצי. נכנסת למוסך פעם ב-10K.:-D

לכל יצרן יש פאקים. יש גם טויוטות ומאזדות שמבלות כל ראשון וחמישי במוסך.

פורסם

אני מוכרח להיתערב.

אני ביום שישי האחרון קבלתי רכב, חדש, גולף דור 6, מנוע TSI 1.4 עם 122 כוחות סוס.

בשנת 2002 רכשתי לראשונה מכונית גולף, מנוע 2000.

בשנת 2006 אמא קנתה גולף פלוס (זה תמיד הרכב שלי ושל אמא.. אבל הפלוס הייתה רק של אמא - זו משאית!!!! זה לא מכונית!).

אני מוכרח לציין שבשתי המכוניות הראשונות היו תקלות.

בגולף שנת 2002 הייתה בעיה עם המערכת דלק - לא זוכר בדיוק, אבל טיפלו בזה בפעם ה-2 שהגעתי אלייהם למוסך.

בגולף פלוס שרכשתי בשנת 2006 הייתה בעיה שהמערכת הפעלה לא הייתה מכוונת לישראל או משהו כזה והטורים היו קופצים - קיצור אחרי עידכון מערכת ההפעלה של המחשב המכונית פשוט עבדה פצצות! - יש לציין שבינואר 2008 היה לי קצר חשמלי במכונית שלא ידוע הייתה הסיבה לקצר.

אך חוץ מזה אני מאושר! אז נכון העלויות של הטיפולים במוסך מורשה של פליקס בת"א יקרים, אך השירותיות והפינוק שהם נותנים ללקוח, לדעתי הם מעל לכל רמה אחרת.

וחוץ מאהבתי למכונית, הנכונות שלהם תמיד לעזור, ועכשיו שהם במגמה לבוא כמה שיותר ליקראת הלקוח אז בכלל - זו הסיבה שרכשתי מהם רכב שלישי, מסוג גולף ב-7 שנים.

פורסם

הארה קטנה :-D

לפי הנחיות הייצרן שנמסרו לייבואן צ'מפיון חייבים לפני מסירת רכב חדש ללקוח לבצע את כול ההוראות הטכניות האחרונות כולל עידכוני תוכנה במידה וקיימים.

לי הדבר נראה מוזר שיום אחרי מסירת הרכב כבר נדרש לבצע עידכון תוכנה.

• תוכן חדש...