Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד - לפי מה שכותב רון, אין ברכבי את החיישן.

בסיס המראה מודבק לשמשה, ולא ניתן להבחין בחיווט. היא מחוברת בנקודה אחת בלבד.

אינני מתיימר להבין יותר מרון, ויחד עם זאת, אני יודע בוודאות שבורה 2.0 נמכרה ברמת גימור קומפורטליין, ולפיכך היא מצויידת בחיישן הנ"ל.

יש מצב שאתה מעלה תמונה של המראה ברכב שלך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אינני מתיימר להבין יותר מרון, ויחד עם זאת, אני יודע בוודאות שבורה 2.0 נמכרה ברמת גימור קומפורטליין, ולפיכך היא מצויידת בחיישן הנ"ל.

יש מצב שאתה מעלה תמונה של המראה ברכב שלך?

רמת גימור או חבילת גימור לייתר דיוק קומפורטליין,טרדליין או ספורטליין משתנה במהלך השנים שהרכב נמכר כלומר, ייתכן מאוד שהרכב שלך נקנה בינואר 2001 וחבילת קומפורטליין כן כללה חיישן גשם ורכב שנמכר בשנת 2002 עם חבילת קומפורטליין לא כלל חיישן גשם.

בכדי לדעת איזה איבזור אופציונלי קיים ברכב יש לבדוק במדבקה בספר הרכב שכוללת מספרי PR שמציינים את התוספות שקיימות ברכב.

בכול מקרה פותח האשכול צירף תמונה עם מראה שבוודאות לא כוללת חיישן גשם.

ייתכן שגם הוחלפה שמשה ברכב ולא התקינו מראה מקורית הכוללת חיישן גשם.

ראה דוגמא

N00-0494.png

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב, כנראה שמי שאמר שבכל יום לומדים משהו חדש בכל זאת ידע על מה הוא מדבר. החכמתי :-)

מרק, אם כבר צירפת תמונה של המדבקה, תוכל בבקשה לפרט מה אומרות האותיות, ובמיוחד אלה שסימנת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

יכול להיות מצב, שבמקור הרכב היה עם חיישן, והמראה הוחלפה לרגילה מכל סיבה.

ועכשיו בגלל זה אין תאימות בין ידית טיימר וחיישן (שלא קיים כבר)

ובגלל זה אני לא מצליח לשלוט במהירות כמו שצריך?

פורסם

צלם את המדבקה שמרק העלה ולפי זה נוכל לדעת.

אם אני זוכר נכון, היא אמורה להופיע בשני מקומות: האחד הוא מתחת למכסה המנוע או לדלת תא המטען (לא זוכר כרגע במדויק, אבל זה לא יהיה קשה למצוא אותה באחד משני המקומות הללו) והאחר הוא ספר הרכב המקורי.

פורסם

אלעד, בקישור המצורף קיים מתרגם מספרי 'PR' לרכבי קונצרן VAG.

התמונה של המדבקה שצירפתי היא מתוך ספר הייצרן ובמקרה הזה האותיות

1KE מציינות:

PRCode: 1KE = disc brakes, rear

האותיות 1ZM מציינות:

PRCode: 1ZM = disc brakes, front Geomet D

כמו שאלעד כתב קיימת מדבקה גם בתא המטען היכן שממוקם הגלגל החילופי ורשום גם סוג חבילת האיבזור.

קישור למתרגם

http://prsearch.planetvag.com/default.aspx

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...