Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה, יש לי קליאו ספורט MK2, וHU של CLARION VRX485VD,

אחרי חיפוש זריז, הגעתי למסקנה שיש מיליון סוגים של מתאמים לחיבור השליטה מההגה, לדוגמא:

1)

http://www.caraudiodirect.co.uk/ict-29-652-steering-stalk-control-adaptor.html

2)

http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-Clio-Steering-Control-Stalk-Adaptor-CTSRN004_W0QQitemZ270435178029QQcmdZViewItemQQimsxq20090928?IMSfp=TL090928158002r23169

3)

www.dynamicsounds.co.uk/autoleads-pc99x12-renault-clio-laguna-kangoo-safrane-twingo-stalk-adaptor-p-2942.html

ועוד ועוד, המחירים שונים, והיצרנים שונים, למישהו יש אולי ניסיון עם אחת מהחברות הללו? או איזשהי המלצה על מה כדאי להתמקד?

תודה מראש,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לרכב שלך לא הייתי ממליץ להזמין מתאם מחו"ל (רק במידה ולא תמצא). מכיוון שלא תמיד המתאמים האלה יעבדו על הרכב שלך (אני לא מדבר על המתאמים של PAC). אחר כך אתה פשוט ניתקע עם המתאם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מה אתה ממליץ יוסי?

הרי בכל מקרה אני מגיע עם זה אחרי זה אליך :wink:

Renault Megane RS Trophy

פורסם

בדוק מחירים ממוצעים בארץ ובמקביל בדוק כמה יעלה לך להביא מחו"ל. אם ההפרש הוא משמעותי אז תיקח סיכון ותזמין מחו"ל. אם עבד הרווחת אם לא אכלת אותה:-D.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברשת ראיתי כל מיני הצעות של 750-1000 שקל למתאם, המחירים כולל משלוח מחו"ל בסביבות 150-200 שקלים.

אתה מכיר אולי מישהו בארץ שמוכר במחירים סבירים יותר, או שנתחיל להמר..?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

יוסי .. זה לא בשבילי פשוט אני יודע שגם אם המחיר שלך נמוך אתה לא תמליץ על עצמך יישר כוח !

פותח השרשור תשאל את יוסי אולי אצלו יותר זול,, אם לא אז תעשה מה שהמליצו לך

• תוכן חדש...