Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רציתי לחקור את החיבורים של הסטריו ברכב.

הוצאתי את יחידת הראש, ניתקתי את הכבלים, חיברתי מחדש (כמו שהיו) ומאז תאורת הרכב והסטריו לא נדלקים.

יש לציין שכל שאר הרכיבים החשמליים עובדים(הצתה, אורות, ווינקרים).

ממה מהקריאה שלי בפורום הבנתי שיש פיוז שאחרי על סטריו ואורות פנים, יכול להיות שהוא נשרף, רק שאני לא יודע איפה הוא נמצא.

אשמח לקבל עזרה ועצות.

פורסם

בדר"כ הפיוז שאחראי על תאורת פנים הרכב ועל הרדיו זה אותו אחד.

אצלך כנראה עשית חיבור שגוי והוא נשרף..אתה צריך בסה"כ הלחליף אותו.

אם אתה לא יודע איפה הוא תנסה להסתכל בספר הרכב שלך הוא צריך להיות בתיבת הפיוזים שבדרך כלל נמצאת איפשהו מתחת להגה.

איזה רכב יש לך?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

או קיי ..אין לי ניסיון עם האוטו הזה אבל תחפש מין "תא בסביבה של מתחת להגה שם זה נמצא בדר"כ.

פורסם

הקופסא של הפיוזים נמצאת מעל לידית שפותחים את מכסה המנוע.

שתי ברגים תופסים את המכסה אם אני לא טועה תפתח אותה תוציא פיוז פיוז כל מה ששרוף תחליף.

פורסם

אז הנה ניחשתי נכון..

אכן תוציא אחד אחד וזה ששרוף תחליף..לדעתי זה צריך להיות פיוז 15 אמפר

פורסם

תודה לעוזרים, באמת הבעיה היתה בפיוז.

ולא היה צריך לעבור אחד אחד, יש ציור נחמד על המכסה של הקופסה שבו מוסבר למה קשור כל פיוז.

ד"א בהתחלה פתחתי את הפאנל שממש מתחת להגה של הסוויצי והכל ואז כשראיתי אין שם זכר לפיוזים, פתחתי קופסא שהיתה מצד שמאל לפאנל ושם היה כל מה שצריך.

• תוכן חדש...