Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר של אופטרה 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש רכב פשוט ובסיסי לאמא שלי

מצאתי אופטרה 2006 5 דלתות

יד שנייה

59000 קמ

המחירון של הרכב 58000

הרכב יד 2

וצריך לעשות טיפול גדול ב 60000קמ

המוכר מייד בשיחה הראשונה אמר שהוא גמיש וירד ל 55000שח

מה המחיר הריאלי לדעתכם?

פורסם

המחיר ריאלי מאוד. מדובר בדיוק במה שאתה מחפש, רכב פשוט ובסיסי מכל הבחינות והמחיר הוא בהתאם.

הבנתי שהסחירות של הרכב היא בעייתית בגלל שיש המון אקזמפלרים יוצאי ליסינג במחירים מצחיקים שעדיין לא מצליחים למצוא קונים ולכן המחירון נמוך.

בעיקרון אם לאמך אין דרישות מיוחדות מהרכב והיא מחפשת כלי תחבורה בסיסי האופטרה תספק אותה. גרסת ההצ'בק נאה יותר מהסדאן הכעורה ומוסיפה גם גג שמש וחישוקי מגנזיום ברוב הדגמים שנמכרו. תא הנוסעים עשוי רובו מפלסטיק דיי פשוט ונוחות הנסיעה בינונית. גם המנוע לא מציע ביצועים עוצרי נשימה אך הוא מבצע את עבודתו בלי יותר מדי דרמות.

פורסם

55 זה לא מחיר ריאלי.

גם חדשות נמכרות בהנחות גדולות יותר.

הסחירות של הרכב הזה בעייתית מאד, ואני לא מאמין שהמוכר יקבל מחירון פחות 3.

גם רכבי יד שניה מליסינג נמכרים בהנחות של מעל 10K(במקרה הרע, ומעל 15K במקרה היותר טוב).

אם אתה מחפש רכב בסיסי עם אחזקה זולה , 0 תקלות וסחירות מעולה, חפש לאמא שלך גרנדה פונטו פרטית בתקציב הזה.

בנוסף תקבל גם רכב יותר בטיחותי ויותר נח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב בשבילך - קאיה סראטו 2006. אותה מכונית, רק 10 אלף ש"ח פחות ממה שאתה משלם על האופטרה.

מחיר ריאלי לאופטרה הזו, אגב, הוא בסביבות 45K. קח את זה בחשבון.

פורסם

בדיוק מה שחשבתי גם..

לפי דעתי 48000שח.

10 פחות גם בגלל שהרכב 2006 וכבר יד 2 וגם בגלל הטיפול הקרוב.

דרך אגב חשבתי על פונטו אבל זה 1200 סמק זה חלש מדי בשבילה.

תודה

פורסם

יש גם גרנדה פונטו 1400 שייכנסו בתקציב שלך.

גם סיטרואן C3 מנוע 1400, שירת את אשתי נאמנה כ 6.5 שנים, לא חסרים רכבים טובים ב 55K ש"ח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...