Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לשים מערכת חדשה (תם עידן הקסטות) במכונית שלי יונדאי אקסנט 98.

בדרך היומיומית והקבועה שלי יש במפרים קשוחים וכואבים וכבישים מחורבנים (מאוחורי גבעת חן ובכניסה להוד השרון מי שמכיר)

רציתי לקבל המלצה על מערכת רדיו דיסק יחסית פשוטה שתוכל לנגן דיסק בכאלה תנאים בלי קפיצות.

הדרישות שלי הן בסיסיות, איכות סאונד טובה (לא אודיופיל) וכניסת AUX, מחיר סביב ה500.

תודה מראש על העזרה

פורסם

היום 99% ממכשירי הרדיו דיסק מגיעים עם בולמי זעזועים. זו לא דרישה שלדעתי צריכה להיות בראש מעיונותיך בעת הקנייה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אפשר גם לקנות HU עם כניסת USB,ככה שלא תהיה תלוי בדיסקים ובקפיצות שלהם :wink:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

+1

זכרון נייד (DOK) של 4 ג'יגה יעלה לך בסביבות ה-40 ש"ח ו/או נגן MP3.

גם פתרון יותר זול וגם יותר יעיל (נושא הקפיצות כבר לא יהיה רלוונטי לגבייך)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
שלום

אני רוצה לשים מערכת חדשה (תם עידן הקסטות) במכונית שלי יונדאי אקסנט 98.

בדרך היומיומית והקבועה שלי יש במפרים קשוחים וכואבים וכבישים מחורבנים (מאוחורי גבעת חן ובכניסה להוד השרון מי שמכיר)

רציתי לקבל המלצה על מערכת רדיו דיסק יחסית פשוטה שתוכל לנגן דיסק בכאלה תנאים בלי קפיצות.

הדרישות שלי הן בסיסיות, איכות סאונד טובה (לא אודיופיל) וכניסת AUX, מחיר סביב ה500.

תודה מראש על העזרה

הייתי אומר שהרכב הרבה יותר בעייתי מהמערכת במקרה הזה - אני לא צוחק.

יש לי טויוטה קורולה 96 שהיא נמוכה פחות או יותר כמו מאזדה מיאטה (לא מצליח להכנס איתה לחניון של העבודה, לחלק הימני שלו לפחות - מרוב שהיא נמוכה) - דוקרנים בחניונים מגרדים לי את הגחון.

אבל היחידת ראש 9853 של אלפיין שיש לי שם לא קופצת כמעט אף פעם.

אז ככה שזה לא הHU שצריך להדאיג אותך :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
+1

זכרון נייד (DOK) של 4 ג'יגה יעלה לך בסביבות ה-40 ש"ח ו/או נגן MP3.

גם פתרון יותר זול וגם יותר יעיל (נושא הקפיצות כבר לא יהיה רלוונטי לגבייך)

נושא הקפיצות יהיה תמיד רלוונטי בכל פעם שהוא יתרכז במוסיקה ולא ישים לב לבאמפר המתקרב :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נושא הקפיצות יהיה תמיד רלוונטי בכל פעם שהוא יתרכז במוסיקה ולא ישים לב לבאמפר המתקרב :-D

ואז נפנה אותו לפורום אחזקה וטיפולים... P:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

מצטער אבל מדובר ביונדאי אקסנט

ביום שפותח הת'רד ינסה לנהוג ברכב כמו C5 הוא יבין שזה לא הכביש שהוא צריך לקרוא לו מח@#ן

עריכה - רק למען שלא יהיה כאן עלבון - כבר ציינתי שאני נוסע בקורולה 96, אותה הצרה בדיוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה? לא ננעל עדיין?!?

איציק - איפה אתה?! :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...