Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'צ'מפיון מוטורס' השקת סיאט וגולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל,

השירות של אלפא כרגע הוא בין הטובים שיש. יש מנהל מותג חדש שעושה מהפכה של ממש בתחום. לגבי אמינות אפשר אולי להתווכח, אבל VW לא מביאים קורסי נהיגה, צ'ופרים קטנים בחגים, מוקד שזמין תמיד לכל מיני שטויות (הזמנת מקום במסעדות, הוראות הגעה למקומות, הזמנת משלוחים וכו').

במקרה של תקלה, הם לוקחים את הרכב למוסך ומשלמים לך על מוניות עד שאתה מקבל אותו חזרה. כל זה חינם במסגרת האחריות.

לגבי האמינות אני לא יודע בינתיים (טפו טפו), אבל אם לשפוט לפי אלפות של חברים, האמינות היום דומה לזאת של VW.

לALEXK

"האמינות היום דומה לזאת של VW"

המשפט הזה רחוק מהמציאות אתה עוד תראה שהאלפא שלך הרבה יותר אמינה מכל פולקסווגן

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני ממשיך לתמוה כיצד זה אנשים, כנראה רציניים והגיוניים, כפי שהייתי מצפה מכל מי שיש תחת ידו כמה מאות אלפי שקלים להוציא על אוטו, מתנהגים כמו זאטוטים. אז גם אני רוצה להגיד משהו : לי יש דוד שוטר.

פורסם
אייל,

השירות של אלפא כרגע הוא בין הטובים שיש. יש מנהל מותג חדש שעושה מהפכה של ממש בתחום.

היתה לנו במשפחה אלפא אחת לפחות מתחילת שנות ה-90 (164) ועד לפני כשלוש שנים. השירות במרכזי היה מצויין, תמיד. התקלה הרצינית היחידה היתה מערכת סלספיד שהוחלפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עופר, יש הבדל בין שירות של מוסך לבין שירות של יבואן.

סמל"ת התנהגו עד ללפני שנה בערך כאילו שאין להם כח למכור שום דבר. הם הביאו את אלפא לשפל מדרגה של ממש עם מחיר מטורף ל 147 ולשאר הדגמים (המצב של פיאט לא יותר טוב דרך אגב). בעיות שהיו לאנשים נענו בהתנערות, ע"ע המקרה של הבן אדם שעשה קורס נהיגה מתקדמת באלפא בררה. מתפרסמים גם לא מעט מקרים כאלה עם צ'מפיון.

היום המצב שונה. יש חבילת שירות ותמיכה מהיבואן. אותו בן אדם שהיתה לו בעיה עם הבררה, הגיעו איתו להסכמה כלשהי ובסוף הוא הזמין ספיידר. היבואן מטפל בדברים במקום להתנער. כשאני יודע שגם אם תהיה לי בעיה, זה לא יעלה לי בזמן או בכסף (כי יקחו לי את האוטו למוסך וישלמו לי על מונית לעבודה ובחזרה), הרכישה של מותג בעל מוניטין אמינות לא משהו, הרבה פחות נוראית.

emotion of motion

פורסם
לא סתם במנועי 2 ליטר ובTSI בפולקסווגן צריך לשים דלק 98

במנועי FSI 2.0 וגם 1.6 FSI שמים אוקטן תשעים ושמונה. במנועי TSI שמים אוקטן 95.

פורסם

היום המצב שונה. יש חבילת שירות ותמיכה מהיבואן. אותו בן אדם שהיתה לו בעיה עם הבררה, הגיעו איתו להסכמה כלשהי ובסוף הוא הזמין ספיידר. היבואן מטפל בדברים במקום להתנער. כשאני יודע שגם אם תהיה לי בעיה, זה לא יעלה לי בזמן או בכסף (כי יקחו לי את האוטו למוסך וישלמו לי על מונית לעבודה ובחזרה), הרכישה של מותג בעל מוניטין אמינות לא משהו, הרבה פחות נוראית.

נחש מי נהיה מנכ"ל סמל"ת ומאיפה הוא הגיע לשם ואיזה מותג הוא ניהל בתפקידו הקודם.

פורסם
במנועי FSI 2.0 וגם 1.6 FSI שמים אוקטן תשעים ושמונה. במנועי TSI שמים אוקטן 95.

הוראות היצרן במנוע 2.0 TSI של הגולף GTI mk6 הן לתדלק 95?

פורסם
נחש מי נהיה מנכ"ל סמל"ת ומאיפה הוא הגיע לשם ואיזה מותג הוא ניהל בתפקידו הקודם.

אני לא זוכר את שמו, אבל נראה לי שזה מישהו שעבד בלקס מוטורס, היבואנית של לקסוס.

emotion of motion

פורסם

אתה מתכוון שמנהל מותג פולקסווגן בקבוצת צ'מפיון מונה למנכ"ל סמל"ת.

זו התשובה הנכונה.

ובקשר לאלפא : שמח לשמוע על השיפור בשירות ויחס נורמלי יותר ללקוחות. הגיע הזמן שיקדמו את המותג הזה כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...