Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'צ'מפיון מוטורס' השקת סיאט וגולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי היום בGTI החדשה - לעומת שלי, המנוע עדיף (פחות לאג, יותר לינארי - ולא שבקודם היה לאג או שהוא לא היה לינארי), הבלמים עדיפים (מבחינת תחושה, לא יכולתי להשוות עמידות), סביבת הנהג טובה משמעותית. ההתנהגות מרגישה יותר מלוטשת וטיפה יותר סינטטית (צעד לכיוון הS3, לטוב ולרע). הXDS עובד לא רע בכלל - עם בקרת יציבות, פשוט אי אפשר להזיז את החרטום מהמסלול עם הגז (ולא בגלל שהבקרה מציקה יותר מדי - הכל הולך חלק).

האוטו שקט יותר, וצליל המנוע חזק יותר (למרות שאני לא בטוח שהוא יותר טוב מזה בMK5).

העיצוב של הMK5 קצת יותר עושה לי את זה, יותר אגרסיבי. דווקא הפרונט בחדשה אכזב אותי והזנב היה נחמד, הפוך מהתמונות.

הכל מרגיש כמו MK5, רק מהודק יותר ומלוטש יותר. זה כנראה היתרונות של אבולוציה איטית בסגנון 911, במקום מהפכות יוצאות דופן.

שום מרכיב בודד בMK6 לא היה גורם לי להחליף, אבל החבילה כולה דווקא כן. פחות בגלל היבטים ספורטיביים ויותר מבחינת איכות החיים (הגבוהה ממילא בMK5). אם עד היום חשבתי שאין שום דבר עד 400K שהייתי לוקח במקום הGTI, עם הMK6 זה רק התחזק - הנקודות החזקות נשארו, אבל הנחיתות שלה מבחינת עידון אל מול סדרה 3 ודומיהן הצטמצמה אם לא נעלמה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחורה ומהצדדים הלוק מנצח ובאמת משופר אסטטית לעומת הקודמת (לא שהקודמת מכוערת) אבל מה נסגר איתם בפרונט?!

בקודמת הפרונט היה כועס ואגרסיבי כיאה למכונית ספורט והחדש פשוט רך (ואפילו רכרוכי).

roee, איפה יצא לך לנהוג בה? נציג פולקסווגן אמר לי שעוד אי אפשר לבצע נסיעות מבחן...

(או שאפשר רק באילת?!)

אם אתה מחליט למכור את שלך לטובת החדשה אנא שלח נוטיפיקציה בפרטי. :)

פורסם
גולף GTI הפתעת החודש:

מנקודת רעות של אלפיסט מכור כיום 159 ולפני זה GT

אני יתחיל בכך שמיבחינתי היצרן ששמו פולקסוואגן לא קיים פשוט יותר נכון אני מפחד מהיצרן הזה, יותר מדי חברים שלי קנו מכוניות של החברה ונפגעו קשה

אילת

אין ספק שעבור מי שמחפש אמינות ,שקט נפשי ולא להפגע מיבואן , אלפא בדיוק הרכב בשבילו :lol:

roee, התנהגות הגיר זהה בשני הMKים ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן הגיר אותו דבר. גם ההבדל במנוע הוא nitpicking, אם אין לך אלפי ק"מ של נסיון על הMK5 זה ירגיש בדיוק אותו הדבר (לא סתם עיתונאים רבים חושבים - בטעות - שמדובר באותו מנוע. זה לא).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ההבדלים במנוע ממש מורגשים או שזה יותר פסיכולוגי?

אני דווקא פחות אוהב את הקונסולה המרכזית ב-MK6, היא נראית לי פשוט הרבה יותר זולה!

גם הצורה של פתחי המיזוג והחלק בדש-בורד במרכז מעליהם מזכיר לי סובארו אימפרזה מסוף שנות ה-90, זה משגע אותי!

חבר הסכים איתי על זה אז זה לא רק אני :|.

לא ראיתי את הרכב במציאות אבל מתמונות עושה רושם שאני מעדיף את שלי (MK5) מבחינת עיצוב.

מקווה בקרוב לנהוג עליה ולרשום רשמים שלי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ההבדלים במנוע זניחים. זה זמין רק אם אתה מחפש. כמו שאמרתי, הוא יותר לינארי והלאג מעט יותר קצר, אבל זה בהשוואה למנוע שכבר, אם יש שתי תכונות שיתארו אותו, זה "לינארי ועם לאג קצר". זו דווקא הסיבה האחרונה למה להחליף.

למה כן, בסדר הרלוונטיות שלי:

1. תא נוסעים עדיף (במיוחד מבחינת המערכת וכו')

2. אפשרות לבחור אופציות (כרגע זה לא זמין, יתכן שבעתיד - היה בקודמת. אם לא יהיה זמין בעתיד, אני לא רואה את עצמי מחליף)

3. התנהגות קצת יותר, אה, מהודקת

4. בידוד רעשים עדיף

5. לגוון (גם כן גיוון...)

בקיצור, זה יותר עניין של איכות חיים ולא נהיגה ממש.

המנוע כשלעצמו בכלל לא מופיע כאן. דרך אגב, כסטוק, אני חושב שדווקא המנוע בMK5 יותר מרגש קצת (קצת יותר מחוספס והרעש). אבל שוב, מדובר בהבדלים זניחים.

פורסם

לאייל

המוניטין הרע שהיה לאלפא במשך השנים מבחינת אמינות אולי היה מוצדק אבל מה156 אלפא זה משהו אחר לגמרי, אני לא יגזים ויומר שכמעט אמינה כמו רכב יפני.

ולגבי פולקסווגן- כנראה שהקפה במוסכים כל כך טוב שעדיין קונים אותם בארץ.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

במיוחד מנועי JTS החדשים שמהוים שפל מדרגה מבחינת קפריזיות וקריזיונריות לאומת TS שבעצמו לא היה שיא אמינות.

ממש סוסי עבודה...

פורסם

פולקסוואגן מעצבנים,

עד שאמרתי אחרי שנתיים שהצורה היוצאת נראית טוב, עכשיו הם מחליפים לצורה אחרת שלדעתי נראית נחמד אבל הפרונט שלה מחריד כמו שאמרו פה כמה אנשים, זה לא פרונט של רכב ספורט וזאת אחת הסיבות שבעיניי השירוקו תתפוס תאוצה במכירות מכיוון שהמתלבטים בין 2 הרכבים האלה מחפשים בכל זאת מראה קצת יותר קרבי, מה שהגולף לא בדיוק מציעה.

בכל מקרה אני באופן אישי הייתי הולך על השירוקו ומקווה בעתיד להביא אחת.

פורסם
לאייל

המוניטין הרע שהיה לאלפא במשך השנים מבחינת אמינות אולי היה מוצדק אבל מה156 אלפא זה משהו אחר לגמרי, אני לא יגזים ויומר שכמעט אמינה כמו רכב יפני.

ולגבי פולקסווגן- כנראה שהקפה במוסכים כל כך טוב שעדיין קונים אותם בארץ.

אני לא מכיר את הקפה כי פעם אחרונה שטיפלתי בחברה היתה לפני יותר מ5 שנים.

יתכן שמי שמתעקש בכח לטפל בחברה שוב ושוב למרות שנכווה בעבר- עלול לחוות כמה טראומות, אבל גם סמל"ת לא מצטיינים בתחום הזה. (ולא חסרים מקרים בתקשורת)

אני חושב שכל החבר'ה שמגיעים על הגררים עם אלפות מדגמים חדשים (כולל GT), ישמחו שתספר להם על האמינות היפנית.

(אני עובד מול המוסך המרכזי של אלפא)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נהגתי היום בGTI החדשה - לעומת שלי, המנוע עדיף (פחות לאג, יותר לינארי

אני מכיר את המנוע (הישן) מה-A3. איך יותר לינארי ופחות לאג?

איך???!

זה כבר מנוע חשמלי, מה שאתה מתאר...

נ.ב. ה-911 עברה מהפכה עם המעבר לקירור שמן. אוטו אחר לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יודע איפה ראית GT על גרר אבל לפני ה159 היה לי GT JTS ולא היה לה אפילו תקלה הכי פשוטה.

לגבי בעיות עם מנועי JTS זה נכון רק עם שמים להם דלק מהול במיים. (לא סתם במנועי 2 ליטר ובTSI בפולקסווגן צריך לשים דלק 98)

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בקיצור ממה שהבנתי עד עכשיו לא שווה להחליף GTI MK5 ב-"חדשה" (עלק חדשה, בדיוק אותו רכב רק יותר מכוער).

אם בא למישהו לגוון שיקנה שירוקו או גולף R, או מקסימום S4 משומשת. זה נקרא לגוון :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני לא מכיר את הקפה כי פעם אחרונה שטיפלתי בחברה היתה לפני יותר מ5 שנים.

יתכן שמי שמתעקש בכח לטפל בחברה שוב ושוב למרות שנכווה בעבר- עלול לחוות כמה טראומות, אבל גם סמל"ת לא מצטיינים בתחום הזה. (ולא חסרים מקרים בתקשורת)

אני חושב שכל החבר'ה שמגיעים על הגררים עם אלפות מדגמים חדשים (כולל GT), ישמחו שתספר להם על האמינות היפנית.

(אני עובד מול המוסך המרכזי של אלפא)

אייל,

השירות של אלפא כרגע הוא בין הטובים שיש. יש מנהל מותג חדש שעושה מהפכה של ממש בתחום. לגבי אמינות אפשר אולי להתווכח, אבל VW לא מביאים קורסי נהיגה, צ'ופרים קטנים בחגים, מוקד שזמין תמיד לכל מיני שטויות (הזמנת מקום במסעדות, הוראות הגעה למקומות, הזמנת משלוחים וכו').

במקרה של תקלה, הם לוקחים את הרכב למוסך ומשלמים לך על מוניות עד שאתה מקבל אותו חזרה. כל זה חינם במסגרת האחריות.

לגבי האמינות אני לא יודע בינתיים (טפו טפו), אבל אם לשפוט לפי אלפות של חברים, האמינות היום דומה לזאת של VW.

emotion of motion

פורסם

אמינות? VW? קיבלתי את האוטו עם מאוורר קדמי (אחד משניים) לא תקין, הלך מנוע צעדים בסעפת (הוחלף בחלק מעודכן), הלך מדחס מזגן (הוחלף בחלק מעודכן מחוץ לאחריות - בעיה סדרתית), הלכה זרוע הידרואלית אחת של הבגאז' (אחריות כנ"ל). האמינות פושרת מאוד, אבל צ'מפיון כן טיפלו בי בסדר (אולי בגלל המוסך שלי - תושיה).

• תוכן חדש...