Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'צ'מפיון מוטורס' השקת סיאט וגולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי הוצגו רכבי סיאט איביזה הספורטיבים החדשים באילת, FR ,לקופרה,הבוקה נגרה.

שלוש המכוניות עושות שימוש במנוע ה-TSI בנפח 1.4 ל' אליו משודכת תיבת DSG בעלת שבעה יחסי העברה. ה-FR שמהווה את כרטיס הכניסה מציעה 150 כ"ס ב-5,800 סל"ד וכן 22.4 קג"מ הזמינים ברצועה שטוחה מאוד החל מ-1,250 סל"ד ועד 4,500 סל"ד. ה-FR מסוגלת להאיץ מעמידה ל-100 קמ"ש תוך 7.7 שניות ולהגיע למהירות מרבית של 212 קמ"ש.

לקופרה 180 כ"ס ב-6,200 סל"ד ו-25.4 קג"מ מ-2,000 סל"ד ועד 4,500 סל"ד. היא מצליחה לקזז חצי שניה במיאוץ מעמידה ל-100 קמ"ש (7.2 שניות) ולהגיע למהירות מרבית של 225 קמ"ש. את כל זה היא עושה תוך שמירה על צריכת דלק ממוצעת של 15.6 ק"מ.

את הבוקה נגרה, שמהווה שינוי עיצובי בלבד ביחס ל-FR ולקופרה ובמרכב 3 דלתות, ניתן יהיה לקבל עם כל אחד מהמנועים שהוזכרו לעיל. תוספת המחיר בעבורה תיהיה עשרת אלפים שקלים.

כאירוע משלים להשקתן של הספורטיביות מבית סיאט שנערך, יבואנית פולקסווגן לישראל 'צ'מפיון מוטורס' השיקה גם את הגולף GTI החדשה (דור 6). הדגם מוצג בישראל כחצי שנה לאחר שנחשף באירופה .

בחזיתה של הגולף GTI שוכן מנוע טורבו בנפח 2.0 ל' המנפק 210 כ"ס ונתמך על ידי תיבת הילוכים רובוטית DSG שישה הילוכים. שיא המומנט, כ-28 קג"מ, מתקבל בתחום נמוך של 1,700 סל"ד ושומר על עקומה שטוחה עד 5,000 סל"ד. המנוע המוגדש מאיץ ב-GTI ל-100 קמ"ש תוך 6.9 שניות ומהירותה המרבית עומדת על 238 קמ"ש, תוספת של כ-5 קמ"ש על פני הדגם הקודם. צריכת הדלק תעמוד על 13 ק"מ לליטר בממוצע ושיעור ה-CO2 על 170 גק"מ.

עוד בדור הנכנס, מערכת המתלים שופרה ביחס למתחרות, וכאן זוכה להנמכה של 22 מ"מ בחזית ו-15 מ"מ מאחור. מוטות הייצוב עובו, וכדאי לנהל את חלוקת הכוח בצורה מיטבית . יושמה מערכת XDS בעלת תכונות כשל דפרנציאל מוגבל החלקה עבור הסרן הקדמי. מבחינת מימדיה הבסייסים, אין שינויים גדולים להוציא הפחתה של 12 ק"ג במשקל (1.4 טון) לעומת הדור החמישי של ה-GTI.

לקחנו את הגולף לנסיעה בכביש בהרי אילת . מרגישים מיד בשינוי ברכב. האחיזה שופרה מאוד וגם הגיר DSG עושה עבודה מעולה. החלפת הילוכים מתבצעת חלקה לגמרי.

ההגה פחות חד, כנראה בגלל המערכת החשמלית שלו, אבל עדיין אחיזת הרכב מדהימה. אבל הדבר הכי יחודי, שישמע לכם מצחיק, הוא הרעש של המנוע. כמו קונצרט לאוזן, גירגור "כמו שצריך".

צריכת הדלק של המכונית היתה גבוהה מאוד, במבחן הקצר שעשיתי בה.

תמונה 1.jpg

תמונה 2.jpg

תמונה 3.jpg

תמונה 5.JPG

תמונה 6.JPG

תמונה 7.jpg

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה. חבל שלא השקעת בצלום יותר רציני, זה עושה עוול לרכבים.

האם המנוע שב-GTI הוא מהדגם החדש, ה-TSI? ראיתי צילומים מחו"ל של תא המנוע עם הכיתוב הנ"ל.

מעניין מדוע השתמשו בתיבת ההילוכים מהדור הקודם ולא בחדש, ה"יבש", עם 7 הילוכים? יכול להיות שזה קשור למומנט שאיתו הגיר מסוגל להתמודד?

ידוע מתי יהיה זמין באולמות התצוגה?

פורסם

הבוקה נגרה נראית הרבה יותר מרשימה בתמונות.

אולי יתחילו סוף סוף לקנות את האיביזה הזאת בכל זאת.

קצת מוזר כל השוחר הזה מקדימה.

Polo 2012

פורסם

,תקראו לי סוטה, אבל שירוקו צעקנית לא עוזה לי את זה.

אבל גולף לבנה ופשוטה כמו בתמונה יחד עם נתונים שלה גורמת לי זקפה מיידית.

במיוחד לאור העובדה שהיא 5 דלתות ומאוד דיסקרטית.

פורסם
,תקראו לי סוטה, אבל שירוקו צעקנית לא עוזה לי את זה.

אבל גולף לבנה ופשוטה כמו בתמונה יחד עם נתונים שלה גורמת לי זקפה מיידית.

במיוחד לאור העובדה שהיא 5 דלתות ומאוד דיסקרטית.

באמת שהגולף הזאת נראית טוב אין ספק, אבל בהשוואה לשירוקו 3 דלתות (לבנה אף היא) ומונמכת באמת שעושה לי את זה.

לאחרונה ראיתי איזה כמה שירוקו באזור רעננה וממש אהבתי את הרכב, אם משווים אותו לגולף, בהחלט שהיא יותר ספורטיבית.

Polo 2012

פורסם
באמת שהגולף הזאת נראית טוב אין ספק, אבל בהשוואה לשירוקו 3 דלתות (לבנה אף היא) ומונמכת באמת שעושה לי את זה.

לאחרונה ראיתי איזה כמה שירוקו באזור רעננה וממש אהבתי את הרכב, אם משווים אותו לגולף, בהחלט שהיא יותר ספורטיבית.

תודה לאל שפולקסווגן פיצלו את קהל הפוזה אל השירוקו, ככה הGTI נשארת לאנשים פשוטים כמוני - ועוד במחיר נמוך יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה לאל שפולקסווגן פיצלו את קהל הפוזה אל השירוקו, ככה הGTI נשארת לאנשים פשוטים כמוני - ועוד במחיר נמוך יותר.

רק ששירוקו היא לא רק פוזה. היא מכונית סקסית ששומרת על שימושיות גבוהה - ומציעה ניהוג אינטימי יותר מגולף, גם אם קוראים לה GTI...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שימושיות סבירה מאוד, בהתחשב. הניהוג דומה לפי מבחנים. הGTI עדיין זולה יותר, משתמשת במנוע חדש יותר, מרווחת משמעותית ותא הנוסעים שלה מוצלח יותר. אפילו פער המשקל הצטמצם. אבל לא משנה; אני עדיין שמח על הדמוגרפיה. מי יקנה GTI עכשיו, בכל מקרה? מקודם, היו שלושה סוגים: ערסים, ילדות של אבא ואני. אני בהחלט יכול לראות - ואף רואה - את הראשונים עוברים לשירוקו, הילדות זה ככה-ככה ונשארתי רק אני. סידור די מוצלח, לדעתי. אתה יכול להנות עם הניהוג האינטימי של השירוקו כל הדרך על איילון ב9 בבוקר - תן לי מרחב ראש נורמלי, דיסקרטיות כלשהי ובידול חברתי ואני מרוצה. אם חסר ריגוש, את ה30 אלף שקל הפרש תמיד אפשר להוציא על סמים וזונות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...