Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kia ceed vs. mazda 3 vs. ford focus

ran77
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף את הרכב של הליסינג מהעבודה. 3 האפשרויות הן:

1. קיה סיד

2. מאזדה 3 החדשה

3. פורד פוקוס

מה אתם ממליצים?

פורסם

נהיגה מהנה, אבזור.

ריווח פחות חשוב וגם צריכת דלק כי יש דלקן.

אם מישהו יודע לאיזה מה-3 אם בכלל יש חיבור במערכת לאייפוד בגרסת הליסינג הייתי מאוד רוצה לדעת.

פורסם

שלושתן דיי מהנות לנהיגה. אין לי ניסיון עם ה-3 החדשה אבל הישנה הייתה חביבה מאוד.

גם הפוקוס מהנה לנהיגה והיא גם הכי נעימה לנסיעה. יותר נוחה ושקטה אבל פחות "ביצועיסטית".

הסיד היא סוג של I30 קשיחה לפי מה שהבנתי, אני מאוד מחבב את היונדאי והקיה אמורה להיות יותר ספורטיבית, אני לא יודע אם הקשחת המתלים תרמה להתנהגות אבל היא לבטח פגמה בנוחות.

אני לא יודע במי מהן יש חיבורים לנגני שמע אבל נדמה לי שב-3 יש חיבור AUX. כנס לאתר של מאזדה למפרט הטכני ותקרא זה בטוח מופיע שם. בקיה אני לא יודע אם קיים או לא ובפורד אני יודע שאין.

שאר האבזור הוא דיי סטנדרטי בגרסאות הליסינג. אין הרבה הבדלים בין הפוקוס למאזדה (אם בכלל) והקיה מחסירה את כיוונון המראות החשמלי שמצוי באחרות. לכולן מזגן מכאני ומערכת שמע מקורית.

בהצלחה ותתחדש.

• תוכן חדש...